- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Merhaba,cok tesekkurlermeraba canm benm de 40 aylık bi oğlum var bu yaşta çok agresif oluyolar çocuklar yemekleride sorun oluyo benimki kreşe gidiyo sabah 8 de zrla uyandırıyorum bazen sekiz buçuk oluyo her sabah süt içmesine özen gösteriyorum belenme çantasını hazırlıyorum menüde bazen yemediği şeyler oluyo mecburen kafama göre bişeyler koyuyorum çoğu zaman hepsini bitiriyo kreşte yemek saati onda saat bir buçukta geliyo makarna çok sever eğer yemek yapmamışsam makarna yapıyorum yanında yoğurda zorluyorum arada meyve suyu süt belki kek yiyo akşamda ne yaptıysam yiyo okul almadığı günler kahvaltıda tost yapıyorum bol meyve yiyo çizgi filim pek izletmiyorum arada saatli boyama yaptırıyorum bilgisayarda yapboz yaptırıyorum ama arada agrasifliği tutuyo tabi idare ediyoruz o zamanda huyuna giderek akşam uykusuda gündüz uyumadıysa akşam sekiz dokuz gibi yatıyo uyuduysa onbiri buluyo
Yat canim iyi geceler . Arada sana mesaj atabilirim birseler sormak icin . Boyle tecrubeli birini kaciramam kusura bakma. Opuyorumolur olurr, rn kolay yemek o
tarifide okumadim kopyaaldim ama yumurta beyazi vardir herhalde, onu unutma: )
otur kendinde ye bogazindan sicak bi yemek geçsin : )))
yaninada tursun falan varsa super gider, pirinç pilavi olagan ustu olur : ))
ay ben gidip yaticam , açlikdan çocuk karnimi kazimaya absliycak birazdan
bende fransadayim, onceden çok gelirdim belçikaya ,tasininca yolum du$mez oldu tabi
iyi geceler canim, hadi yatda çocukda yatsin
sen uyursan oda uyur
12 de yatmasi iyi deil, sabah okula zor kalkar
rica ederim bu arada ben dolapta çorba bulundururum sürekli her öğlen makarna yapma çorba yap şimdi karnıbahar var çok faydalı benm oğlum sever sende yapabilirsin köfte severler yanına patates yapabilirsin yiyosa kek yapabilirsin birde sabahları haşlanmış yumurta bence çok önemli haftanın üç dört günü yaparım deneyabilrsin gelişim çağları şimdiMerhaba,cok tesekkurler
Gunduz uykusunu bende yatiriyorum okuldan geldiginde ama aksam malesef gec yatiyor. Ama sabahta benden once ayakta. Nereden buluyor bu enerjiyi bilmiyorum. Gozlerim kapali okula goturuyorum,gelip yatiyorum,kalkip yine aliyorum okuldan. Aslinda yatmasam o gelene kadar birseyler hazirlarim ama.
Gelincede hemen hizli bisiyler hazirlayip yediriyorum. Makarna demeye utaniyorum artikgercekten faydali bilgiler aldim.
ne zaamn istersen canim istedigini sorabilirsin, hiç çekinmeYat canim iyi geceler . Arada sana mesaj atabilirim birseler sormak icin . Boyle tecrubeli birini kaciramam kusura bakma. Opuyorum
SagolunBende sana madem pogaca seviyor kolay bir pogaca tarifi vereyim cok guzel olur herkeste tarif ister..iki tane yas mayayi 4 yemek kasigi seker ve bir bardak ilik suyla erit 15 dakika bekle kabariyor o ustune 1 bardak sut 1 bardak sivi yag bir bucuk tatli kasigi kadar tuz un ekle yogur iki saat mayalansin sar bir beze oyle mayalansin..icinede rendelenmis peynir koy pogaca seklini ver ustune yumurta sarisiyla 1 yemek kasigi pekmexi karistir sur firinla pismesini takip et bayilir herkes umarim senin ufaklikta bu pogacayi sever..tabi ben peynir koyuyorum icine sen sevdigi ne varsa ondan koy mesrla patetes sucuk ne istersen koyabilirsin umarim begenirsiniz.
Tesekkur ederim. Insallah. Bende onu istiyorum. Arada yardima ihtiyacim oluyor iste.Sizi çok takdir ediyorum,umarım alnınızın akıyla büyütürsünüz o miniği
Saat 6dami kalkiyorsunuz?Sabahlari 6 gibi balli sut.
10.00 gibi kahvalti yumurta, pekmez, peynir, uc tane bebe biskuvisi
14.00 gibi corba, makarna, pilav, kofte, ya da ona uygun sulu bir yemek
19.00 bir muz, bir kase yogurt.. muzu kasede eziyorum, icine yogurt koyuyorum.. sicak suyla hafif sulandirip toz mama dddigin kasik mamasindan az koyuyorum.
Yatmadan once yine balli sut
Aramasınlar şu saatten sonra boşverin arkasında siz varsınız artık inşallah da ömrünün sonuna kadar olacaksınız.Çabanızı görünce mutlu oluyorum açıkçası ne kadar tecrübesiz olsanız da bunu aşmak için elinizden geleni yapıyorsunuz,ne güzel :)Tesekkur ederim. Insallah. Bende onu istiyorum. Arada yardima ihtiyacim oluyor iste.
Inanirmisin annesi hala aramadi ,babasi hala aramadi. Allah bildigi gibi yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?