- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Istiyor ama ben yapamiyorumÜç yaşında bir çocuğun öğün olarak tabak maması yerine normal bir yemek yemesi onun için çok daha sağlıklı olur. Bunun yerine yemeğe geçin bence.
Makarnada sadece karbonhidrat var ve sadece onunla beslenirse sağlığına pek faydası olmaz.
Bütün çocuklar makarnayı çok sever ama makarnanın yanına et, sebze yemekleri de mutlaka vermelisiniz.
Et köftesi yapabilirsiniz, sebzeli makarna yapabilirsiniz. Bulgur pilavı olabilir. Bir de çocuklar yeşil fasulye de sever. Gerçi kış mevsimi ama ona benzer şeyler yedirebilirsiniz.
Makarna dışında yemekleri yemek istemiyor mu?
Senin sıpa bana benziyor dostum.Cocugun istahinda sorun yoksa arkadaslarin dedigi gibi ne yiyiyosaniz ona da yedirin.
Ha benim kizim gibi kus yavrusu kadar yiyiyorsa bari onlar bol faydali seyler olsun. Mesela kasar peynir, icinde yuksek oranda calsiyum var.
Ya da corba icmeyi sevmiyorsa o da tarhana olsun.
Her seyin en faydalisini arastirip yedirmeye calismaktan tirlattim zaten.
Allah kolaylik versin.
Bizim evde derin bir yaradir bu yemek mevzulari.
Dun alisverise ciktik. Elini uzatip istediği tek sey 'pil' oldu...
yapamadigin ne canim anlamadim benIstiyor ama ben yapamiyorum
Bi tencere makarna yapiyorum oglen ketcapli aksam peynirli yiyor sonra tabak mamasi ve süt.
Toz seklinde suyla karistirip bulamac gibi yapiliyor.tabak mamasi dedigin ne canim?
4 yasindaki çocuk mama yemezki yani senin eydigini yer
makarna her ogunde olmaz , her gunde olmaz
sutu gunde en az iki br içmeli
gelisimi için bunlar onemli
ama böyle olmaz kiToz seklinde suyla karistirip bulamac gibi yapiliyor.
Sorun su ki
Ben evde yemek yapmiyorum
Esim iste yiyip geliyor ben ne bulursam yiyorum
Ona ozel yapmak istiyorum ama
Ne yersin diyorum makarna diyor bende makarna yapiyorum hep
Istiyor ama ben yapamiyorum
Çocuk başka bişey bilmiyorsa, makarna demesi normal.. Ki yukarıda başka şeyler istiyor demişsiniz... ben anlamadımNe yersin diyorum makarna diyor bende makarna yapiyorum hep
bak canim al kiymayi , çok kuçuk parça halinde posetle ve dondurucu ya atToz seklinde suyla karistirip bulamac gibi yapiliyor.
Sorun su ki
Ben evde yemek yapmiyorum
Esim iste yiyip geliyor ben ne bulursam yiyorum
Ona ozel yapmak istiyorum ama
Ne yersin diyorum makarna diyor bende makarna yapiyorum hep
Yani mesela pogaca falan seviyor turkiyeden geldi gecen hafta bana.Çocuk başka bişey bilmiyorsa, makarna demesi normal.. Ki yukarıda başka şeyler istiyor demişsiniz... ben anlamadım
Cok tesekuur ederim gercektenbak canim al kiymayi , çok kuçuk parça halinde posetle ve dondurucu ya at
ister çikiarinca kofte yap ister en bastan kofte yapip oyle buzluga at
sonra o kiymalaradan ( 50 gr olsa yeter her porsiyonu ) sebzeyle karistirip yemek yapacaksin,simdi kabak pirasa patates vs zamani .. fazla yapip bu oglen yedigini yarin aksama da verebilirsin ( hem sabah hem aksam aynisini yemek istemezse )
makarna yada pilavin yanina sebze sote , tavuk , balik yapabilirisn, ( hazir baliklar oluyor ya iglo marka falan,kilçik derdi yok , benimkiler çok sever onu ) ,yayla çorbasi,mercimek ,ezogelin,sehriyeli tavuk ,tarhana,çorbalarini severler ( hazir olmayacak ama,inan hepsi çok kolay, sende oturup içersin,dolapta 3 -4 gun durur bu çorbalar ..
sen çok ama çokk iyi bi halasin, o çocuga sahip çikman onun için bi nimet
ama nolur biraz gayret et onun sayesinde sende yemek yemis olursun hem,n her gun atistirmayla geçermi, hangi bi ogunu oyle geçiricen kendin için
Cok iyisinn sagol canimbak bu ekledgimi benimkiler 1 yasindan beri yerler çok severler
haa sehriye çorbasini unutmusum yukardaki çorbalarin arasinda
sana yemek araken ben burda acikdim valla : )))
pogacan mi olmadi ?Yani mesela pogaca falan seviyor turkiyeden geldi gecen hafta bana.
Onu istiyor seviyor
Bi kere yapmaya urastim ama olmadi
Ay kendi derdin gibi bu saate bir suru yazdin bana gercekten sagolfacebook da yemek sayfasi var birsuru
onlari takip edebilirsin
çocuk beslenmeside vardir eminim arastirmadigim için bilmiyorum
rica ederim canimAy kendi derdin gibi bu saate bir suru yazdin bana gercekten sagol
Hepsini kayit ettim
Sabah okula gidiyor zaten
Kahvaltisini orda yapiyor
Diger ogunlerden makarnayi cikariorum artik
Belcikadayim . Yarin kesin ugrasicam o tarif ettigin yemegi yapicam insallah . Fotograf koyarim olursarica ederim canim
çocuklarin yemegi benim takintim dir valla
ben her gun benimkilere ozel yemek yapiyorum ne seviyoalrsa o tarzda yapiyorum ama içerigi benim seçtigim oluyor : )
haftada bi kaç kereden bisey olmaz makarna hepden mahrum etmene egrek yok
yarin senden yemek bekliyorum ha, buraya yazacaksin ne yedigini : )
bu arada TR den geldi demisin, sen nerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?