cocugunuzu komsuya yollarmisiniz?

Kadina emanet olan cocugu size emanet etmesine izin vermissiniz buyuk cesaret.
Tepkiniz hos degil.
Ben de baskasinin evine cocugumu gondermem ama emanet de almam.
Siz emanet almissaniz onlarin da sizden beklemesi normal.
Hep ona yuk olmasin ben de bakayim diye dusundu belli ki.

Sizin yaptiginiz cok ayip.
Biz guvenilir insanlariz ama siz oyle degilsiniz demeye getirmissiniz yaptiklarinizla.
Komşuya cocuk gondermeye gelince bu insanlarla olan samimiyetle alakali.
2 komşum var. Ikisinin de cocugu bizim eve gelir gider ve benim kizim da gider sürekli.
Hatta hastaneye vs gidip gelirken de bibirimize emanet ederiz çocuklarımızı. Ama bu her komsuyla yapilacak sey degil elbet.

Kızımla hiç ilgilenmiyorum oyun oynamak istemiyorum diyen üye değil misiniz siz? Böyle davranarak kizinizin belki de tek arkadaşını da kaybetmesine neden olmuşsunuz. Ayrıca komşu kadın benim gibi bakamaz demissiniz sizin de çok ilgili olduğunuz söylenemez önceki konunuzu bakılırsa.

ben teyzeyi haklı buldum madem göndermiceksiniz sizde almayın çocuğu eve bende olsam bende kızardım.yada daha nazik bir dilde anlatırdım size güveniyorum fakat yaşınız büyük çocuklar düşerse falan yetşemezsiniz tarzında bişeyler anlatırdım.

80 yaşında kadına "göndermezsen gönderme, yalvardım mı" mı dediniz? bunun usulü aşağıdan yukarı laf yetiştirmek değil yukarı çıkıp güzel güzel anlatmaktır. evet, gerekçeleriniz var belki ama haksızsınız.

bence yaşlı teyze haklı verdiği tepkide kadın size güvenip nasıl yolluyorsa siz de kabul ediyorsanız ya gondereceksiniz yada almicaksiniz evinize!onun da zoruna gitmiştir doğal olarak.

ama kadin nasil.cemkiriuo basta kibarlikla soyleseydi bende soylerdim bide ben zaten once guzel dille soledim baktim hic dinlemiyo basbarbagriyo bende gondermessen gonderme dedim

daha once normal.konusmalarda soyledim bise demedi guldu gecti busefer o bagrinca bende ole dedim.

bence yaşlı teyze haklı verdiği tepkide kadın size güvenip nasıl yolluyorsa siz de kabul ediyorsanız ya gondereceksiniz yada almicaksiniz evinize!onun da zoruna gitmiştir doğal olarak.
bence cok sacma o gonderiyo diye bende kurallarimdan vazgecemem ki kisiilik meseleesi cocuk geomek istiyo o da gonderiyo benn akrabama bile birakmiyorum cocumi

evet 3 gundur duzeldim cok sukur orayada yazdim zaten..cok.merak ediyosaniz ordan sorsaydiniz simdi konuyu niue saptiriiyorsunz ki
Amacım saptırmak değildi ki.
Bilâkis çok sevindim.
Demek gözden kaçırmışım.
Bu konudaki fikrimi de söylemiştim ustelik.

cok uzucu ya

Çocuğumu yollamam. Kimsenin cocugunu da eve almam. Buyuk sorumluluk.
aslinda cocugu eve almak bende istemiyorum ama kiziim cok bunaliyor hergunde kapiyi tiklayan bir kiz cocugu olunca iceri alamam diyemiyorum cogu zaman m.sirf kizim icin...agliyor onla oynammak iciin..o da bize gelmek icin agliyormis..ama pekde memnun degilim.bize gelmesinden korkuyorum.bise olur allah korusun

O size yollamis siz tedirgin sekilde cocugunuzu cagirmissiniz babannede ona guvenmiyorusnuz diye alinmis.
Su son durum olmasi gereken durum herkeisn cocugu kendi evinde dursun.baskaisnin cocugunu da evinize almayin basina bisey gelse buyuk sorumluluk

canim empati kuruyorum da zaten kadinin kendi tercihi nolcak ya gelsin size bise olmaz falan diyo bende iyi sen bilirsin diyorum ne diyim yani bilemeedim.simdi kiziimla oynamak istiyo diye aldim yedirdimniciirdim suclu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…