Bu tür konularda aynı şeyi defalarca yazdım ancak kendimi tutamayıp yine yazacağım :) yıllar yıllaaar önce bdv konularında gezinirken yeni anne olmuş bir hanımefendi konu açmış, ben bebeğimden dolayı vcye giremiyorum, tükendim yazmıştı. Gerçekten tüm saf duygularımla neden tuvalete giremediğini anlayamadım, el kadar bebek kalkıp elini ayağını tutacak değil neden gidemiyor ki diye düşündüm. Seneler sonra bingoooo :) eğer kolik bir bebeğiniz olursa kucağınızdan indirdiğiniz an sanki dövüyormuşsunuz gibi, işkence ediyormuşsunuz gibi ağlamaya başlıyor. Kucağınızdan indirip gidemiyorsunuz. İlk 4 ay gece 23.00da başlayıp 02.00' a kadar kesintisiz çığlık çığlığa ağladı benim kızım.
Lafı fazla uzattım ancak sorunuzun cevabı biraz da bebeğin mizacına bağlı. Eğer karnı tok, altı temizse sorun çıkarmayan bir bebekse nispeten daha kolay, ama kolik bir bebekse aman Allahım aman.
Lafı fazla uzattım ancak sorunuzun cevabı biraz da bebeğin mizacına bağlı. Eğer karnı tok, altı temizse sorun çıkarmayan bir bebekse nispeten daha kolay, ama kolik bir bebekse aman Allahım aman.