- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi naneliguzel
-
30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Binip konu aman üyelere neden sert Yanıt verirler anlayamıyorum. Empati yapmak o kadar mı zoraslında ben konu sahibini anlayabiliyorum. sert yorum yapacak bir şey yok bunda. sanırım hiç aday yok. şuan bile doğru insanı bulsam evlenmem en az 3-4 yıl gözüyle bakıyor. o da en iyi ihtimalle. e burdaki konuları da okuyoruz ha diyince çocuk oluvermiyor. bi de öyle zaman geçse 35 yaşıma gelirim diye düşünüyor.
ama nasip kısmet bu işler, doğru insanın gerçekten doğru insan olduğunu anlayabilmen için 3-4 yılını harcamayacaksın belki
yani zaten kadın “evlenmeden ölürsem gözüm açık giderim” mi demiş sankiBinip konu aman üyelere neden sert Yanıt verirler anlayamıyorum. Empati yapmak o kadar mı zor
Aynen öyle :)yani zaten kadın “evlenmeden ölürsem gözüm açık giderim” mi demiş sankigayet doğal bi endişe bence. bu yaşlarda adayı olmayan her insan bunu oturup bi düşünür. yaşıtlarıyla kıyaslar falan
yorumları okuyunca ben mi polyannayım demiştim. benim kafadan biri dahaAynen öyle :)
Hayır kadın kadının kurdudur sözünün doğruluğunu bu site en iyi örnekliyor :))
Kadıncağız konu açmış benim gönlümden de bu geçiyor keşke olsa diye dertleşme ihtıyacı duymuş belli ki Etrafında kimseye anlatamıyor başlamışlar çıkışmaya :)))
Halbuki biz insanız ve insanı anlamak çok zor olmamalıyorumları okuyunca ben mi polyannayım demiştim. benim kafadan biri daha
Yok 30 yaşından sonra yapılan evliliklerin hepsi kötü, mutlu olan yok. Üstelik kadın dediğimiz varlık 32 civarı menopoza giriyor, çocuk da olmaz. Oturup ölümü bekliyor 30 üstü insanlar.
Evlilik için en doğru yaştasınız.çocuk yapma işi de Allah verdikten sonra her yasta olur.Ben 36 da evlendim 38 de doğum Yaptım şu an üç aylık mesela.Yaş ilerledikçe sıkıntılı tiplerle karşılaşılıyor çok Haklısın.Kurslara fln katılmanı öneririm inşallah doğru insanla karşılaşır evlenirsin anne de olursun bol şanslar
O doğru kişiyle karşılaşmadığınızı gösterir.Erken evlenmiş biri olarak yaşıtlarım imreniyorum çocuğum yok ama EVLİLİĞİN sorumluluğu çok ağır aklım olsaydı 35ten önce evlenmezdim hayatımın baharını bir erkeğin egemenliğinde geçirip bitirdim yaş 24 oldu yaşıtlarım daha yeni aşık oluyo ben ömrüm gençliğim bitmiş gibi hissediyorum
Bdv ye gel.Kızlar yeni bir forum konusu nasıl açılıyor ben yeni üyeyim
Bdv ye gel.
Yeni konu aç yazıyor.
Oradan açabilirsin.
Burası işte forumlar konular de çıkıyorBdv neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?