Çocuk doğurma yaşı ve evde kalmak

Evet doğru belli bir yastan sonra çember daralıyor. Biyolojik olarakta çocuk doğurmak zorlaşıyor. Geç bir yas da değil ama ideal bir yas fazla geçirince de bu sefer seçmek zorlaşıyor. Karşına çıkanlar ya 2. Evliliği ya Karısı ölmüş çocuklu vs kişiler oluyor. O Yüzden doğru zaman.
Bence biraz sosyalleşmek için kurslara falan gidin.
Zaten insanlar yani özellikle çalışan insanlar o Tür hobi kurslarına genelde birini bulmak için gidiyor.
Sizde gidin hem kendinizi geliştirmiş olursunuz hem de belli mi okur kısmet bu işler.

30 yaş geç bir yaş değil ki. İnsan anca kendinin farkına varıyor hayattan ne istediğinin neye ihtiyaç duyduğunun. Bir eşten ne bekleyip beklemediğinin. Evlilik yaşı da yükseldi artık. Kızlar okuyor yüksek yapıyor, doktora yapıyor, yurtdışına gidiyor arabasını alıyor çalışıyor geziyor.
Ayrıca da her 20 li yaşlarda evlenen mükemmel evlilik yapmıyor. Çok genç yaşta koca çocuk sorumluluğu alıyor. 30 lu yaşlarındayken kendini keşfettiğinde de pişman oluyor. He mutlu olan da var mı var. Herneyse bir de başkalarının hayatı yaşadıkları evliliği çocuğu kocasını görüp de kıyasa da girmeyin. Herkes kendi kısmetini yaşar.

:) Şuanda evlilik yaşındasınız en olması gereken doğru zaman olduğunu düşünüyorum, ayrıca bu düşünce tarzınız ve enerjinizle kendinize doğru insanı çekmeniz pek mümkün gözükmüyor, neyi sorun olarak görürseniz ve korkarsanız o daha çok büyür ve sorun olur, en sağlıklı olan akışına bırakmak, emin olun bunu yaptığınızda , siz neye hazırsanız onunda size hazır olduğunu göreceksiniz, siz kendinizi sevip deper veriseniz sizi sevip değer veren insanlarla karşılacaksınız.

relax , harika bir yaşdasınız, ben 40 yaşımda evlendim ve harika bir evliliğim var.. Şükür

Sevgiler..

Binip konu aman üyelere neden sert Yanıt verirler anlayamıyorum. Empati yapmak o kadar mı zor

Binip konu aman üyelere neden sert Yanıt verirler anlayamıyorum. Empati yapmak o kadar mı zor
yani zaten kadın “evlenmeden ölürsem gözüm açık giderim” mi demiş sanki gayet doğal bi endişe bence. bu yaşlarda adayı olmayan her insan bunu oturup bi düşünür. yaşıtlarıyla kıyaslar falan

Aynen öyle :)
Hayır kadın kadının kurdudur sözünün doğruluğunu bu site en iyi örnekliyor :))
Kadıncağız konu açmış benim gönlümden de bu geçiyor keşke olsa diye dertleşme ihtıyacı duymuş belli ki Etrafında kimseye anlatamıyor başlamışlar çıkışmaya :)))

yorumları okuyunca ben mi polyannayım demiştim. benim kafadan biri daha

Evlilik için en doğru yaştasınız.çocuk yapma işi de Allah verdikten sonra her yasta olur.Ben 36 da evlendim 38 de doğum Yaptım şu an üç aylık mesela.Yaş ilerledikçe sıkıntılı tiplerle karşılaşılıyor çok Haklısın.Kurslara fln katılmanı öneririm inşallah doğru insanla karşılaşır evlenirsin anne de olursun bol şanslar

Erken evlenmiş biri olarak yaşıtlarım imreniyorum çocuğum yok ama EVLİLİĞİN sorumluluğu çok ağır aklım olsaydı 35ten önce evlenmezdim hayatımın baharını bir erkeğin egemenliğinde geçirip bitirdim yaş 24 oldu yaşıtlarım daha yeni aşık oluyo ben ömrüm gençliğim bitmiş gibi hissediyorum

Kızlar yeni bir forum konusu nasıl açılıyor ben yeni üyeyim

O doğru kişiyle karşılaşmadığınızı gösterir.
Erken Evlenip çok mutlu olan kişilerde var.

Cocuk siparisle olmuyor ki, tamamen nasip.
Gencecik evlenip yillar sonra tedaviyle bebegine kavusanda var, 35ten sonra tik diye hamile kalanda..
Once duzgun bi adam sec, cocuk isi Allahin takdiri.

Var ben 29 yaşında evlendim ve çocuğumda oldu. Eskidenmiş o belli yaştan önce evlenemeyince evde kalmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…