- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Kocamla 30 yaşında tanıştım , 33 yaşında evlendim 35 yaşında hamile kaldım 36 yaşında doğurdum 39 yaşındayım . Yaza 40 yaşıma gireceğim 41 yaşımda bekli bir çocuk daha düşünüyorum. Kafanı ferah tut canını sıkma , allahtan hayırlısını iste30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Ayy ayni beni anlattin şuan 32 oldum ama gel gelelim dikiş tutmuyor senin gibi 20 li yaslarda olmasi lazimmis. Ama gercektende kismet 30 yas sendromunu cok zor atlattim ben geceleri uyurken bile kafam rahat degildi neden evlenemedim diye uykumdan uyaniyordum. Ama suan takmiyorum kime sorsam evlenmek icin acele etmemek lazimmis diyor. Akışa birak sende kendini kismet30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Canım bir teyzem 34 Ünde biride 40 ında evlendi inanırmısın aşırı mutlular ikisininde birer evladı var takma bu kadar kafana :)30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Bu genellemelerden fenalık geldi. Yok 30 çok geçmiş evde kalmış, yok 20 çok erkenmiş mutlu olamazmış. Ya bunlar koca bulma zihniyetindeki insanların lafları. Aşık olan, seven insan evlilik yaşının o insana rastlama yaşı olduğunu bilir.
Çok geç evlenirseniz ve çocuğunuz olmazsa tedavi yolu ararsınız. Oda olmazsa evlatlık edinirsiniz. Anı yaşayın siz.
30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Allah hepimizi evlenip boşanalım diye mi yaratmış o zaman? Saçmalıyorlar. Kendileri denk gelmediyse elbette yoktur onlara göre.Ben de ayni sizin gibi dusunuyorum yirmili yaslar ve ustu ideal onemli olan dogru insanlar karsilasmak ve o zaman ne zamansa o onemli ama cogu kisi bana dogru kisi yok diyor..
29.99 son olsun bari biraz daha zaman kazanılsınEvet evde kalmissiniz bu saatten sonra kimse kimse almaz bence sizi. Evlilik olayinda deathline 29. Evlendin evlendin evlenmedin gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?