- 20 Aralık 2018
- 83
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Anlamıyorsunuz şu an hayatımda kimse yok. Biriyle tanıssam 3-4 sene içinde evlensem ne zaman cocuk yapacağım, zaman yok içimi bu karartıyorbence bekar olmak icin gayet guzel bir yaş 30 :))) evlenmek icinde guzel bir yaş evde kaldim demek icin erken daha
Bazı yorumlar çok güzel iyi niyetle yapıyorsunuz ama gerçekleri yazmıyorsunuz ben üzülmeyeyim diye
32 de evlendim aynı yıl çocuk sahibi oldum.içinizi ferah tutun aktivitelere katılın boşzamanlarınızda belediye kurslarına katılın oralarda begenılıp evlenenler duydum ben.spor yapın hiçç te kafanıza takmayın o zaman olur olacağı var olan.Ha bir de bu hafta kozmetik indirimleri var gidin bir kaç çeşit maske serum alın sürün evde açın tv yi yapın kahvenizi keyfınıze bakın.en önemli ipucum da şu içinizde ki çocuğu asla öldürmeyin o ölürse ruhunuz da bedenınız de hızla yaşlanmaya başlıyor fresh olun fresh giyinin kendinize güvenin.mutluluklar dilerim istedığınız zaman konuşabiliriz arkadaş ararsanızBir de bazen yorumları okuyorum
nikah ve çocuk tarihleri kadermiş, kesinmiş, belliymiş.
Bence bunlar içi boş avuntu. Bunun kanıtı nerde ?
ben hic evlenmeyi bile dusunmuyorken 5 ay icinde kendimi evli olarak bulunca herkes 5 ayda evleniyor saniyorum tabiAnlamıyorsunuz şu an hayatımda kimse yok. Biriyle tanıssam 3-4 sene içinde evlensem ne zaman cocuk yapacağım, zaman yok içimi bu karartıyor
34 de evlendim30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Bazı yorumlar çok acımasızca, toplumumuzun kadına bakıs açısı ortada
30 yaşındayım ve bakireyim. Takdir edersiniz ki bazı ihtiyaclarım var, evlenmeden bunları karsılayamam.
30 yaşındayım biri hayatıma girecek de tanısacam zaman geccek söz nisan cocuk vs. kaç yıl gececek , bu sürecte kaç yaşında olacağım.
Biraz empati yapın
Oyy yaa canım sen üzülme diye değil bende 30 yaşindaym hatta 31 olcam aman allahim bayilacam :) ama gerçekten kısmet bu konu ben bi sürü kişiyle görüştüm lüzumlu lüzumsuz bazilariyla panikle görüştüm valla onlarla bile olmadi :) yani kader kısmet işte o vakit gelmeyince olmuyo ne yaparsan yap yazilmadimi olmuyorrrBazı yorumlar çok güzel iyi niyetle yapıyorsunuz ama gerçekleri yazmıyorsunuz ben üzülmeyeyim diye
Anlamıyorsunuz şu an hayatımda kimse yok. Biriyle tanıssam 3-4 sene içinde evlensem ne zaman cocuk yapacağım, zaman yok içimi bu karartıyor
Allah hepimizi evlenip boşanalım diye mi yaratmış o zaman? Saçmalıyorlar. Kendileri denk gelmediyse elbette yoktur onlara göre.
Bak az öncede yazdım, o kadar çok 30 üstü bekar tanıyorum ki. Herkeste iyi birini bulamamaktan şikayetçi. 30+ matchmaking şirketi açacağım yemin ederim, ciddi bir talep varBir de 30dan sonra sana bakacak olan erkekler boşanmıs cocuklu 40+yas adamlar diyenler var
Ben 30-35 yas arası bekar iyi birini bulamaz mıyım ya ?
Neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz, bence düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.Kötü düşünmeyin ki kötü seyler de gelmesin hayatınıza. Kaldı ki evlilik uyum işi ise yasın nasıl bir önemi olabilir?Bir de 30dan sonra sana bakacak olan erkekler boşanmıs cocuklu 40+yas adamlar diyenler var
Bir de 30dan sonra sana bakacak olan erkekler boşanmıs cocuklu 40+yas adamlar diyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?