- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Valla bu hayatta neyi çok istedimse zorlandım hemen hiç olmadı :)
Evet :))O zaman olsa da olur olmasa da olur diye bakmak lazım.
Çok beklenti içinde olunca olmuyor demek ki.
Her şeyin hayırlısı..
Bence de kısmet gerçekten ne kadar zorlarsan zorla olmayınca olmuyor. Biz nişanlanmayı planlıyoruz haftasonu sanırım izin alıp gelemeyecek o da yalan olacak. Bu işler olanla değil kısmetse oluyormuş onu anladım çok üzülerek
ne kadar güzel bir örneksiniz keşke böyle moral verici cevaplar olsa ve gerçekten derde şifa olsa...konu sahibi adına teşekkür ediyorum... size ve bebeğinize ömür boyu huzur mutluluk diliyorum..Evlilik için en doğru yaştasınız.çocuk yapma işi de Allah verdikten sonra her yasta olur.Ben 36 da evlendim 38 de doğum Yaptım şu an üç aylık mesela.Yaş ilerledikçe sıkıntılı tiplerle karşılaşılıyor çok Haklısın.Kurslara fln katılmanı öneririm inşallah doğru insanla karşılaşır evlenirsin anne de olursun bol şanslar
ne kadar güzel bir yorum..ömür boyu mutluluklar...Geçmişteki kısmetleri düşünüp üzülmek kadar saçma bırsey yok bende öyle yapardım şimdi diyorum ne deliymişim ya kader alın yazısı diye birşey var nasipse zaten olur hiç üzülme dağın altında da olsan nasibin seni bulur ben 34 yaşında evlendim cok şükür mutluyum eşinden önce biri talip olmuştu sırf evlenmiş olmak için evlenecektim direkten döndüm geçmişteki kısmetlerde baktığım zaman iyiki evlenmemişim çünkü o zaman kavak yeleleri eserdı basından ne istediğimi bilemezdim yemek yapmayı bılmezdım. Ayrıca güzelliğe acayip kafayı takmştım eşim beni beğenmezse vs hep bu korkum vardı karşıdaki kısmetler guzellık ararlardı maaşlarıda iyiyse hele kafalar böyleydi sana şunu diyeyim şakın evlenemiyorum evde kaldım dıye harama bulaşma bekle nasibin seni bulur o zaman hem bu kadar üzülmek insanı hasta eder ayrıca tıp ilerledi tüp bebek yaparsın olacak olurda zaten olur annem beni doğurduğunda 37 yaşındaymış ve ilk çocuğum iki kardes daha oldu sonra ya karamsar olma Allah büyük çok dua et Allah hayırlı kapılar acsın
canım çok sağol Bende 30 lu yaşlarının başında evlenmemiş çıtırlardan olunca konu dikkatimi çektiBu konu eskidi arkadaşlar konu sahibesi yeni flört buldu bileYeni konuya zıplayın.
canım çok sağol Bende 30 lu yaşlarının başında evlenmemiş çıtırlardan olunca konu dikkatimi çektioo yeni flört mü hemen geliyorum çok hızlıymış
Ya 3.cocuga hamile olsaydın ve esin pisliğin gudubetin biri olsaydı? Daha mı iyiydi ya salla gitsin hayatını yaşa kısmetin ne zamansa ozaman gelir bulur seni. El alem ne deri boşver. El alem herşeyi derrr :)30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
33 yaşında nişanlandım
34 yaşında evlendim
35 yaşında hamileyim. Hiçte evde kaldım korkum olmadı. Okudum, işimi buldum, paramı yedim, gezdim tozdum, istediğim kıyafet vs hepsini aldım hiçbirşey içimde kalmadı. Evliliğimde mutlumuyum ? Evet her evlilikte çıkan sorunlar bende de var ama bunlar rutin herkeste olan sorunlar. 20 yaşında evlenenler mutlu 30 dan sonra evlenenler mutsuz diye birsey yok bu nasip kısmet işi. Kavun değil ki adamı koklayıp alasın. Tup bebek merkezleri 20 li yaşlarda gençlerle dolu. Bunun yaşla alakası yok. Ya nasip diyerek önüne bakmalısın Allah ne zaman hayırlısını yazmışsa o zaman olacak
deneyimledim de o nedenle öyle yazdım. ama artık evlilik yaşı ilerledi ve genelde 30 ve üzeri hamilelikler çok fazla risk ise tamamen kişinin kendi sağlık durumu ile alakalı. 33 yaşında anne oldum.Burada konu sahibi 30 yaşında ve Allah kısmet eder ve evlenirse zaten en iyi ihtimal 30+ yaşlarda anne olacak.
Yani malı meli olaylarından ziyade konuya göre yazsak daha mı iyi olur acaba?
Kime göre sağlık kime göre enerji?
29 yaşında çok sağlıklı ve enerjiksin 30 da bir anda kara büyü ile enerjin ve sağlığın mı gidiyor.
"meli malı" zorunluluk içerir.
Böyle hassas konularda zorunluluk içeren durumları sevmiyorum.
Çünkü bende 31 yaşındayım ve konu sahibi gibi bende evlenirsem Allah nasip ederse cocuğum 30+yaşlarda doğacak.Böyle söylemler moralimi bozuyor ve bence konuya da yardımı olmuyor.
Size göre 30dan önce daha uygun deseniz daha iyi olur
deneyimledim de o nedenle öyle yazdım. ama artık evlilik yaşı ilerledi ve genelde 30 ve üzeri hamilelikler çok fazla risk ise tamamen kişinin kendi sağlık durumu ile alakalı. 33 yaşında anne oldum.
Bu konu eskidi arkadaşlar konu sahibesi yeni flört buldu bileYeni konuya zıplayın.
Daha ortada birşey yokNasil hemen buluyolar nasil nasil offf bize de nasip et allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?