Çocuk doğurma yaşı ve evde kalmak

bence 30 dan önce çocuk yapılmalı. sonra ınsan yavas yavas yorulmaya baslıyor. çocuk ise çok büyük bir enerji ve sağlık istiyor

Burada konu sahibi 30 yaşında ve Allah kısmet eder ve evlenirse zaten en iyi ihtimal 30+ yaşlarda anne olacak.
Yani malı meli olaylarından ziyade konuya göre yazsak daha mı iyi olur acaba?
Kime göre sağlık kime göre enerji?
29 yaşında çok sağlıklı ve enerjiksin 30 da bir anda kara büyü ile enerjin ve sağlığın mı gidiyor.
"meli malı" zorunluluk içerir.
Böyle hassas konularda zorunluluk içeren durumları sevmiyorum.
Çünkü bende 31 yaşındayım ve konu sahibi gibi bende evlenirsem Allah nasip ederse cocuğum 30+yaşlarda doğacak.Böyle söylemler moralimi bozuyor ve bence konuya da yardımı olmuyor.
Size göre 30dan önce daha uygun deseniz daha iyi olur

Son düzenleme:
her aşkın bir zamanı var
siz sayılara takvimlere veya kırışıklara veya saçınızdaki beyazlıklara bakıp canınızı sıkmayın
önünüze bakın
kısmetinizi bekleyin talipleri değerlendirin ön yargılı olmayın olumlu düşünün
(bekleyin derken evde oturup beklemeyin sizde emek verin prensescilik yapmayın)
olumlu düşünmek olumlu çağrışımlar yapar
düşünceler de duaya dönüşür duygulara dönüşür ruhumuza yansır
temel ilke olumlu düşünme
iyi niyet
sabır
dua
teslimiyet
samimiyet
elinden geleni yapıp Hakka teslim olmak
merak etmeyin doğru insan çıktığı zaman sizde onun gözlerine bakacaksınız kalbinizde sevgi kıpırtıları canlana....... (öyle birşey beklemeyin tabiki)
insan olsun adam olsun saygılı olsun anlayışlı olsun iyi niyetli olsun sevgi dolu olsun (doğayı hayvanları...)
kumar içki kötü alışkanlıkları olmasın ... vs artık sizin neye önem verdiğinize bağlı....
seni utandırmasın yeter...

40 lı yaşlara doğru hamile kalmak zor mu ? Nasıl geçer süreç ? Ağrılı mı olur ?

Ben sunu da merak ettim 28 29 30 yaşlarındaki kisiler ne kadar sure icinse evlendiniz? 6 6 ayda evlenebiliyor mu insan tanıyarak, sahsen ben de 26 yaşındayım ama birini taniyamamaktan cok korkuyorum o yuzden evlenmek istiyorum artik

Ben sunu da merak ettim 28 29 30 yaşlarındaki kisiler ne kadar sure icinse evlendiniz? 6 6 ayda evlenebiliyor mu insan tanıyarak, sahsen ben de 26 yaşındayım ama birini taniyamamaktan cok korkuyorum o yuzden evlenmek istiyorum artik

Cok uzun sure birlikte olup ayrilanlar da var kisa surede bes alti ay icinde taniyip evlenenler de var.
Kisa surede evlenenler hatta daha mutlu olabiliyor.
Bunun formulu yok ama iyi gozlemek ve arastirmak lazim bir de kucuk seyleri bile seviyorum diye goz ardi etmeyeceksiniz..

24 yaşındayım. 7 yıllık ilişkim vardı. Düşün liseden beri çıkıyorduk. Üniversite sona geldiğimizde artık erkek arkadaşıma evlilik konusunu açmaya başlamıştım ve hergünde bundan dolayı kavga ediyorduk. En son bana dediki, sen evlenmek için evleniyorsun. Ben evlenmekten korkuyorum dedi. Maddi anlamda yük almaktan korkuyordu. Ve 7 yılın sonunda ayrıldık. O ayrılmak istemedi ama evlenmekte istemedi. Onla beraberken bir sürü teklifler gelirdi bana. Ayrıldıktan sonra(ayrilali 2 yil oldu)kimse yanıma uğramadı

Cocuk konusuna bisey diyemem ama 45 inden sonra evlenip simdi cok mutlu olan tanidiklarim var.

30 yaşında evlendim 32de anne oldum. Bence evlilik için en güzel yaşlar. Yaşım geçiyor diye çocuk olsun diye sadece beğendiğiniz olabilir dediğiniz kimseyle evlenmeyin. Evlilik o kadar kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…