- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi naneliguzel
-
bence 30 dan önce çocuk yapılmalı. sonra ınsan yavas yavas yorulmaya baslıyor. çocuk ise çok büyük bir enerji ve sağlık istiyor
her aşkın bir zamanı var30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
2.cocugunuzu ne zaman dogurdunuz33 yaşımda evlendim.
ilk çocuğumu 35 yaşımda doğurdum..
şimdi 37 yaşındayım ve 3. ye hamileyim..
30dan sonra olmaz diye bir şey yok yani.
19 ay var ablasıyla aralarında2.cocugunuzu ne zaman dogurdunuz
Maşallah Allah bağışlasın19 ay var ablasıyla aralarında
çok sağolun, Allah sizin de gönlünüze göre versinMaşallah Allah bağışlasın
Ben sunu da merak ettim 28 29 30 yaşlarındaki kisiler ne kadar sure icinse evlendiniz? 6 6 ayda evlenebiliyor mu insan tanıyarak, sahsen ben de 26 yaşındayım ama birini taniyamamaktan cok korkuyorum o yuzden evlenmek istiyorum artik
Kişiden kişiye göre değişir ya.40 lı yaşlara doğru hamile kalmak zor mu ? Nasıl geçer süreç ? Ağrılı mı olur ?
Keske elimizde olsa da hemen bulsak yaKişiden kişiye göre değişir ya.
Sen boşver 40 ı bu yaslarda bulmaya bak.
Bşyi çok isteyince hemen olmuyorKeske elimizde olsa da hemen bulsak ya
Bşyi çok isteyince hemen olmuyor
Keske elimizde olsa da hemen bulsak ya
Bşyi çok isteyince hemen olmuyor
Cocuk konusuna bisey diyemem ama 45 inden sonra evlenip simdi cok mutlu olan tanidiklarim var.30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Valla bu hayatta neyi çok istedimse zorlandım hemen hiç olmadı :)Gerçekten öyle mi??
Kimisi çok isteyince olur diyor kimisi akışına bırakınca olur diyor.
Hangisi doğru???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?