- 24 Aralık 2018
- 67
- 91
- 3
- 42
- Konu Sahibi naneliguzel
-
herşey kısmet vakti saati var`evde kalmak` tabiri hala var mi, bari siz gencler bunları kullanmasanız... kısmet, nasip başkalarıyla kiyas yapmayın, zamanı gelince olur hersey..
ayy ben de böyle diyordum. buldum valla.Bir de 30dan sonra sana bakacak olan erkekler boşanmıs cocuklu 40+yas adamlar diyenler var
Ben 30-35 yas arası bekar iyi birini bulamaz mıyım ya ?
Erken evlenip de yaptığını savunmayan bir insana ilk kez tesadüf ediyorum. Sanırım yaşınızla alakali.30 yaş evlilik için en ideal yaş. 22 yaşında evlenmiş biri olarak 20li yaşlarda evlenenlere üzülüyorum. (şu an 36 yaşındayım)
Yaşıtları gezip tozup eğlenirken evliliğin çocuğun sorumluluğunu üstlenmek hiç kolay değil.
Insan insanın kurdudur _Hobbes.Aynen öyle :)
Hayır kadın kadının kurdudur sözünün doğruluğunu bu site en iyi örnekliyor :))
Kadıncağız konu açmış benim gönlümden de bu geçiyor keşke olsa diye dertleşme ihtıyacı duymuş belli ki Etrafında kimseye anlatamıyor başlamışlar çıkışmaya :)))
37 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim.o kadar mutluyum ki iyiki geç evlendim diyorum. İkimizin de ilk evliliği. Çocuk biraz sıkıntı olabiliyo.ama bu herkeste aynı olmuyo.arkadaşim 40 eşi 48 yaşındaydı ve ilk geceden hamile kaldı.kader kısmet diyip hayırlısını için dua edin derim.umarım çok mutlu olursunuz30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Ay özür dilerim ama neden boşandınız çok merak ettim.22 de evlendim 24te kizim oldu ayni sene bosandim.
34te yeniden evlendim 35 yasinda kismet olursa yine anne oluyorum.
Yani yas kime gore neye gore belirlenir ki
Ne zaman istersen o zaman hayatinda yer verecegin olaylar bunlar
Otuz yaşına gelince ruhunu mu teslim ediyor insanlar ,30 yaş bunalımı nedir ?evlilik için en ideali 30 ve sonrasıdır . Erken evlenen birkaç kişiyle konuşursan bu tezimi doğrularsın..
Neden birisiyle tanıştığında 3_4 sene icinde evlenesin ki?Anlamıyorsunuz şu an hayatımda kimse yok. Biriyle tanıssam 3-4 sene içinde evlensem ne zaman cocuk yapacağım, zaman yok içimi bu karartıyor
Bence daha çok kadın kadının kurdudurInsan insanın kurdudur _Hobbes.
Siyaset bilimi dersinde anamızı ağlatan fikir adamlarına Bu konuda rastlamak manidar oldu.
Bence erkek dişinin kurdudur :)
31 yasinda anne oldum eltim 35 yasinda dogurdu sen takıntılı davranma ah almadan yuva kurarsin vakti zamanını allah bilir30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
ilk evliliğimi 29 ikincisini 34 yaşımda yaptım. 30 dan sonraki evliliğimden memnun kaldım30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?