çocuk erkeği eve bağlar mı

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı? bu arada 7 aylık hamileyim!

Son düzenleme:

Sakın Böyle Düşünme, Ya Tam Tersi Olur Eski Haline Devam Ederse..:26:
O Zaman Ne Yapacaksın ? :26:

bende 2 yıllk evliyim aynı benm eşimde eve geç geliyor aramıyor sormuyor ilgisiz...
bende senin gibi düşünyrm.acaba çocuk olsa değişr mi diyorum..bilmiyorum..
etrafımda değişen insanlar var tabi..çoğu kişde değişmez diyor..
en azında sorumluluk alır diye düşünüyorum..
bu soru kafamı o kadar kurcalıyor ki anlatamam..
tabi bu düşünceylede çocuk yapılmaz kocam eve bağlansın gibisinden...
o ister sen istersin o ayrı bişey..

çocukları seviyorsa ve çocuk istiyorsa belki sevmek için gelir o zaman eve ama yine çocuk için olacak sizin için olmayacak ki..

bende arkadaşa katılıyorum üstelik bir çok bayan hamileyken aldatırıyor artık o geçmişte kaldı aman çocuğum var diyip eve gelecek adam bence sen kendine çeki düzen ver güzel güzel giyin ne evde oturuyorsun gez arkadaşlarınla takıl eşin kıskanır belki...Arkadaşalarınız vardır sizin gibi 2 3 yıllık evli onlarla takılın belki eşin planlar yapar hadi şunlara gidelim hani şunlar çağıralım diye gerçi gurbetteyim demişsin ama ... Birde eşinin huyunu sen daha iyi bilirsin naparsan senin farkına varır...

evet canım bende senınle aynı düsünüyordum,üstelık cocuğumda olmuyordu Allah vermıyor dıye düsünürken bırde ayrılmaya karar vermişken hamıle oldugumu öğrendım doğuma 2 ay kaldı,bakalım değişecek mi yoksa aynı devam edecek mi ben sana haber verırım:)

canım zaten hamileymişsin takma kafana, doğunca sever bağlanır tabi, güzel şeyler düşün..

benimde çocuğm olmuyor..demek allahın bi mucizesi o bebek size..hakkınızda hayırlı olan demek böylesi..
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah..
iyi haberlerini bekliyorumm..dualarım seninle

birde 7 aylık hamileyim demişsin tam naz yapacak zamanın eşinin yanında olacağı dönem bence eşine biraz naz yap birlikte bir şeyler yapmaya sevket artık bebeğinize alışverişe çıkın onun odasını hazırlayın bak sen eve gelince tekmeleri artıyor seni hissediyor filan de duygusal konuş etkileri sonuçta sen tek başına yapmadınya çocuğu eşinde istemiştir ve o da heyecanla bekliyordur. Yarın sancıların başlıycak eşini yanında görmek istiyceksin şimdiden şirinlik yap....

Ben bır cocugun erkegı evıne baglayacagını hıc sanmıyorum aksıne esınızın sıze zaman ayırmadıgından sıkayetcıysenız sıkıntı yasıyorsanız bu durum kat kat artar dıye dusunuyorum umutsuzluk vermek ıstemem ama bıde bebekle sureklı ılgılenıceksınız yorulucaksınız uykusuz kalıcaksınız esınızı yanınızda gorememek daha cok uzucek sızı umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur ALLAH sag salım kucagınıza almayı nasıp etsın.

benimde çocuğm olmuyor..demek allahın bi mucizesi o bebek size..hakkınızda hayırlı olan demek böylesi..
allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah..
iyi haberlerini bekliyorumm..dualarım seninle

tesekkur ederım canım,Allah senınde gönlune gore versın,senınle aynı duyguları yasıyorum ınan buna ne halde oldugunu tahmın edebılıyorum actıgın konuyu okudum üzüldüm,senden farkım yok,bebek belkı herseyı değiştirir,sabredıyorum sadece

ne guzel yazmışsın ,bunlar benımde aklıma gelıyor,ama esım cok kıskanc dısarı cıkmama ızın vermıyor,tek basıma cıksam nereye gıdıcem hemüstelık kımsem yok apartmanda 5 aıleyız,bayanların hepsi calısıyor kendı hallerıyle mesguller,cok yalnızım,üstelık bakımlı bayanım hep evdeyım esım gelmeden önce süslenıyorum kendıme cekıduzen verıyorum ama eşim bunları aşmıs bırısı

en yakın bi tanıdığım var..severek evlenmedi..evliliğinin 10 ayı adam eve hep geç gitti hep içti kahretti..
küfrediyodu resmen karısına...amaaaaaaa bebekleri oldu adamın kucağına verdiler adam 180 derece döndü resmen.
eşinin yanında kaldı hastanede.evinden 10da çıkıp 6da gelir oldu.eşine sahiplendi.evi için eşyalar almaya başladı(eksikleri vardı)
bi alo diyo şunu getir 10 dk getiriyo artık.
önceleri hiç aramazdı.şimdi günde 20 kez arıyo nasılsınz diye..
benim tanıdığım adam asla bunları yapmazdı.çok değişti..
yani böyle olumlu şeylerde var...
inşallah senin eşinde benim eşimde isteyen herkesin eşi değişsin..
bende senin gibi gurbetteym istiyorum bebeğim olsun..hayırlısı bakalım.
sabır herşeyin başıdır...

haklısın canım,ben cok ıstıyorum alısverıs odasını almak ama o borcluyum bayram sonunu bekle dıyor yapacak bırsey yok beklıyorum bende,,bebek cok ıstıyordu yası 35 sımdı hamıleyım ama ılgısız

Oncelikle ALLAH bebeginin temiz yuzu icin esine akil fikir versin...

Rabbim saglikla sihhatle almayi nasip etsin.

Soruna gelince, boyle birsey olmaz yani huylu huyundan vazgecmiyor.

Eger cocuk babayi eve baglasaydi etrafimizda ne bosanan olurdu nede sorumsuzlar...

ALLAH yardimcin olsun. InsaALLAH hersey gonlunce olur

hımm ne guzel,bu msj benı mutlu ettı umarım bızımkılerde değişir,ayrıca senın ıcın dua edecegım bebegın olsun hakkında hayırlısı olsun dıye hamılelerın duası gecermıs:)

anladım canım sen içini ferah tut her şey olacağına varır ayrılma kararı almıştık diyorsun bak hala berabersiniz buda bi gelişme eşin ben istemiyorum diyip işi yokuşa sürebilirdi bak ama hala yanında.. sen bebeğini düşün bayramdan sonra inş. alış veriş ıvır zıvır sanc ıtelaşı derken eşinde artık babalık heycanına kapılır hamilelik öyle bişiyki iki tarafın meyvesi ama bütün her şeyi kadın yaşıyor erkek olayın dışında kalıyor... İnş her şey gönlünce olur...

tesekkur ederım canım,tek umudum bebek zaten,umarım onun gelişiyle hersey değişir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…