çocuk erkeği eve bağlar mı

bebek olduktan sonra eşinizin eve bağlanıp bağlanmayacağı, hamileyken size olan tavrından bellidir diye düşünüyorum. siz 7 aylık hamileyken sizinle ilgilenmeyen eve geç gelen adam, bebek doğduktan sonra ne kadar ilgilenir ki?

(inşallah eşiniz değişir, iyi bir baba olur)

asla bağlamaz benim ablam boşanırken 5 aylık hamileydi katiller o çocugu aldırdılar yani neymiş evlilik kurtulsun die hamile kalmak sonasında daha acı sonuçlara gebedir

7 aylık hamileymişsin bu şekilde ilgi göstermiyosa o doğduğu zamanda beklediğin ilgiyi alamayabilirsin ama herşey değişedebilir umarım herşey istediğin gibi olur hayırlı olsun bu arada:))

belki eşine baba olmak bambaşka gelir düzelir inş. böle olur sen dua et hamilelerin duası kabul olrmuss

doğum ve sonrası ne yazıkki kadının aleyhine işliyor canım
doğumdan sonra bedenin değişiyor herşeyden önce,kendinle,eşinle ,evinle bir müddet ilgilenemeyebiliyorsun
sürekli bebekle uğraşmaktan kimseye hiçbişeye bakacak hal kalmıyor zaten
bunları düşün canım bütün bu yaşayacaklarının karşısında sabırlı ol, şikayet edebilirsin bunun ölçüsünü kaçırma ki
eşini daha fazla uzaklaştırma derim

eşinin şuan çocuklara bebeğe karşı duruşu düşünceleri nasıl ?
baba olmak en az anne olmak kadar heyecanlı vede sevimli bişey
bebeğiniz babasının ilgisini sevgisini çekecektir buna eminim
erkenden eve gelmek isteyecektir bebeği daha fazla görebilmek için belkide

ama bir süre bebekle bişey yapamıyorsun canım yani
herşeyinize bebeği düşünerek kar veriyorsunuz
başbaşa bir yemek için bir süre beklemek gerekiyor mesela
vs vs vs

benim eşim öncesinde sonrasında benimle hep ilgiliydi ama
ailesinde akrabalarında hiç küçük bebek görmemişti,sevmemişti...
bu konuda hep tedirgindim eşim beni sevdiği gibi bebeğimizide severmi diyordum
ama çocuk doğduğu andan itibaren eşimin aşkı oldu oğlumuz
ilk gece hastanede yatacaktı nerdeyse zorla gönderdim eve

umarım eşin ve bebeğinle mutlu ,huzurlu bir yuvan olur canım
bende hamileyim umarım bu içten yaptığım duam kabul olur senin için

Son düzenleme:
hamileyken ilgi göstermeyen çocuk doğduktan sonrada alaka göstermez.
eşimin kuzeninde eşi aynı şekildeydi sürekli eve geç geliyor eşiyle hiç
ilgilenmiyordukadın hamile kaldı ikiz çocukları oldu adam yine aynı yine
eve uğramıyor yine ilgi sıfır demem oki insan 7'sinde neyse 70'inde de odur.

Başlığı görür görmez yorum yapmak istedim , allahım diyorum neden bu kadınlar bu kadar saf. Kadın sadece evde ev işi yapan çocuk doğuran kocasına yatak odası vazifelerini yerine getiren kişimidir. Değil arkadaşım değil. çocuk erkeği eve bağlamaz hatta ve hatta baba olmaya müsait bir adam değilse çocuk sesi, sorumluluğu vs... Evden daha da uzaklaştırı. Lütfen bu düşünceden vazgeç . Kendine güven , seninle sen olduğun için evde olmalı adam .

canım sen zaten hamilemişsin bende eşini eve bağlama gerekçesiyle hamile kalmayı planlıyorsun diye düşündüğünü sandım ona göre yorumladım artık bu nokta da söylenecek pek bişey yok inşallah eşine baba olmak iyi gelir sorumluluk verir.. bebişin hayırlı, uğurlu evlat olur inşallah ...

bence evlendiği an erkeğin eve bağlı olup olmadığı anlaşılır.
çocuktan sonra durum değişmez.

ama kadını ilk 1 yıl oldukça bağladığını söyleyebilirim. (özellikle de ilk 4-5 ay:)

eger öyleyse aynen devam eder bebkle baglanma olmaz bı arkadsın dedıgı gıbı sen cok baglanırsın hatta mumkunsa eşin kacar sevr kacar. beım eşim öle degıldı halad aadegıl cocukla bısı degısmıyo beklentı =mutluluk cok baklentıye gırme

arkadaşım özür dilerim ama gerisi artık eşinin vicdanına kalmış birşey.pişman olacak mı?elbet kafasını vuracak taşlara böyle giderse..

burda ne hikayeler var.senelerce çocuğunu görmeyenler,yokluğunu hissetmeyenler, nafaka vermemek için kırk takla atanlar,o çocuğa karşı birşey hissetmiyorum kendi evladım gibi görmüyorum diyenler.ne kadar bayağılaşıyorlar insanlıktan çıkıp.

sokak kedilerini köpeklerini görüyorsun değil mi?erkek kedi döller dişiyi sonra yoluna başka dişilere gider.ama bebeklerin korunması sorumluluğu dişilerin üstünde..

erkek için çocuk ne ifade eder ki? dişiye iki damla su akıtmaktır onun için.hiç karnında taşıyan ızdırabını duyan kadar sevebilir mi?anlayabilir mi o duyguyu?

söyledıklerın kendınce doğru olabilir ama senın bahsettıgın durumdan cok farklı benımkısı

harfi harfine katılıyorum.. adamların değişeceğine inanmıyorum. neyse o olur gibime geliyor :26:

peki bişi sorucam.. aslında yazılanların tümünü okuyamadım ama merak ettim . eşinin işleri gerçekten yoğun mu?
ayıracak vakti o yüzden mi yok? eve geldiğinde sana karşı ilgili mi? mesela üzgünüm işim bitmedi gibi şeyler söylüyor mu yoksa ilgisiz mi normalde de.. kusura bakma anlayamadım da..yine de kısaca fikrim çoğunluktan yana aslında hatta benim bir sözüm var '' Kadınlar anne oldu mu olgunlaşır'' ''Erkekler baba oldu mu çocuklaşır'' yani sorumluluktan dolayı kaçabilir...

erkek için çocuk ne ifade eder ki? dişiye iki damla su akıtmaktır onun için.hiç karnında taşıyan ızdırabını duyan kadar sevebilir mi?anlayabilir mi o duyguyu?

çok üzülerek bu söze de katılıyorum.. gerçekten doğru..:26:

( ama gerçekten çok iyi babalarda var yaa
benim babam anlatmakla bitiremem ölürüm yolunda ..
eşimde öyle gece oğlum ağlasa vallahi benden önce koşar hemen kucağına alır,her türlü ihtiyacıyla ilgilenir,
ne bileyim yani onun gelişimi konuşması oynaması her şeyiyle alakadardır
ve onsuz bişey düşünemez bazen yemeğe çıkalım deriz
ben hemen oğlanı anneme bırakalım derim eşim yok yaa oda gelsin yazık çocuğa der
yani ne bileyim iyi babalarda var aslında

allah herkese iyi insanlar versin bu anne olur baba olur eş olur ...

....................... niye arka arkada gelmiş msj larım yaa görevli arkadaş silebilirmiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…