Seni daha cok eve baglayacagi kesin ama esini bilemem...hamileymissin hayirli olsun ...eger esin cocugu ile ilgilenirse kendine yatirim yapar...bosver sen kendini ve cocugunu dusun..
arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı?
Başlığı görür görmez yorum yapmak istedim , allahım diyorum neden bu kadınlar bu kadar saf. Kadın sadece evde ev işi yapan çocuk doğuran kocasına yatak odası vazifelerini yerine getiren kişimidir. Değil arkadaşım değil. çocuk erkeği eve bağlamaz hatta ve hatta baba olmaya müsait bir adam değilse çocuk sesi, sorumluluğu vs... Evden daha da uzaklaştırı. Lütfen bu düşünceden vazgeç . Kendine güven , seninle sen olduğun için evde olmalı adam .
eger öyleyse aynen devam eder bebkle baglanma olmaz bı arkadsın dedıgı gıbı sen cok baglanırsın hatta mumkunsa eşin kacar sevr kacar. beım eşim öle degıldı halad aadegıl cocukla bısı degısmıyo beklentı =mutluluk cok baklentıye gırme
erkek için çocuk ne ifade eder ki? dişiye iki damla su akıtmaktır onun için.hiç karnında taşıyan ızdırabını duyan kadar sevebilir mi?anlayabilir mi o duyguyu?
çok üzülerek bu söze de katılıyorum.. gerçekten doğru..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?