hımm ne guzel,bu msj benı mutlu ettı umarım bızımkılerde değişir,ayrıca senın ıcın dua edecegım bebegın olsun hakkında hayırlısı olsun dıye hamılelerın duası gecermıs:)
çocukları seviyorsa ve çocuk istiyorsa belki sevmek için gelir o zaman eve ama yine çocuk için olacak sizin için olmayacak ki..
Erkeği eve bağlamak için doğmamış bir çocuğun hayatını kullanmak, onu dünyaya getirip oyununa alet etmek çok adice. Gerçekten anne olmak istiyor musun? Önce bu soruya cevap vermelisin.
saol canım inşallah..
hep diyorum değişmek isteyen adam değişir...
herşey bahane..aslında tam değişmekte değil..ona özünü kaybet demyioruz sonuçta..
biraz anlasın ilgilensin yeter...
benimki arkadaşlarını arar msjlaşır bana geldimi değişmem böyleyim diyor.
ama arkadaşlarına nie öyle değilsin diyorum..onlar arkadaş sen karımsın..
ne o liseliler gibi msjlaşmak aramak..
işte bak anlamadğının kanıtı.
ben zaten her dk msj atılmasından aranılmaktan hoşlanmam ki.
geç mi gelcen ara söyle.
çok mu yani..
neyse değiştircem yada değişicem BAŞKA YOLU YOK
Çocuk sorunsuz evliliklerde bile sorun yaratırken biraz zor ama ters köşe bir örnek de var..
Kuzenim arkadaşlarıyla sıksık dışarı cıkar, gece geç saatlerde gelir, haftasonunu sadece kendi için ayırırdı. 2 yıl boyunca hep bu şekilde davrandı. Sonra karısı hamile kaldı, bebek doğdu ve bütün enerjisini ailesine verdi. Nasıl oldu bilmiyorum ama 180 derece değişti. Kızıma aşığım onu görmeden duramıyorum falan diyordu.
Tabi hepsi böyle olacak diye bir kural yok.
bu yoruma katılıyorum....
arkadaşlar merhaba,ben 3 yıllık evlıyım severek evlendım esımı halada sevıyorum,ama eşim eve hep gec saatlerde gelıyor,bana zaman ayırmıyor özel gunlerı hatırlamıyor,pazar gunu bıle evı beklıyorum cok yalnızım bırde gurbetteyım,hep işlerıyle mesgul dükkandan cıkmıyor gece yarılarına kadar,benim sıze sorum bebek doğduğunda erkek eve bağanırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?