çocuk erkeği eve bağlar mı

Kisiden kisiye degisir ben de duydum birden degisenleri ama aksi de olabilir sorumluluk cidden artiyor bunalabilr de Rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla nasip eder ins. Sen boyle dusunme hence oyle ya da boyle cocugun olcak o zaman gorceksin simdiden kafani yorma beklentiye de girme derim uzulebilirsin aksi olursa da ne ala... hayirli dogumlar canim

Erkeği eve bağlamak için doğmamış bir çocuğun hayatını kullanmak, onu dünyaya getirip oyununa alet etmek çok adice. Gerçekten anne olmak istiyor musun? Önce bu soruya cevap vermelisin.

Anladığım kadarıyla kocan aldatmıyor. Sadece çalışma saatleri esnek. Bence sen de kendine oyalancak birşeyler bulmalısın. hobin olmalı, arkadaş çevren olmalı. Ben de gurbette yaşadım. Bilirim gerçekten çok zor. Çocuk yapmadna önce çok iyi düşün. eğer anlaşamaz ve türkiyeye dönersen çocuk babada kalsa özlemeyecek misin? Yada velayet sende olsa çocuk babasını ne zaman hangi koşullarda görecek. doğmamaış bir sebinin hayatını amacına alet etmek yerine eşinle oturup konuşmalısın. Yok eğer iletişim sorununuz varsa ve aşılmazsa zaten bu ortamda çocuk yapma..

hımm ne guzel,bu msj benı mutlu ettı umarım bızımkılerde değişir,ayrıca senın ıcın dua edecegım bebegın olsun hakkında hayırlısı olsun dıye hamılelerın duası gecermıs:)

saol canım inşallah..
hep diyorum değişmek isteyen adam değişir...
herşey bahane..aslında tam değişmekte değil..ona özünü kaybet demyioruz sonuçta..
biraz anlasın ilgilensin yeter...
benimki arkadaşlarını arar msjlaşır bana geldimi değişmem böyleyim diyor.
ama arkadaşlarına nie öyle değilsin diyorum..onlar arkadaş sen karımsın..
ne o liseliler gibi msjlaşmak aramak..
işte bak anlamadğının kanıtı.
ben zaten her dk msj atılmasından aranılmaktan hoşlanmam ki.
geç mi gelcen ara söyle.
çok mu yani..
neyse değiştircem yada değişicem BAŞKA YOLU YOK

çocuk eşi eve bağlar mı?
Eşiniz evcimen biri değil anladığım kadarıyla çocuğunda sihirli değnek gibi bi anda eve bağlı eş yapma durumu olcağını zannetmiyorum(2 ayınız kalmış ozamanda yazın buraya hani eve bağlımı çocuk bunu başardımı)
ama sizin için iyi olur oyalanırsınız vakit nasıl geçiyor anlamassınız..
eşinizide ozaman sorun etcek vakit bulamazsınız
çocuk sizi daha çok eve bağlıcak yanii

Çocuk sorunsuz evliliklerde bile sorun yaratırken biraz zor ama ters köşe bir örnek de var..

Kuzenim arkadaşlarıyla sıksık dışarı cıkar, gece geç saatlerde gelir, haftasonunu sadece kendi için ayırırdı. 2 yıl boyunca hep bu şekilde davrandı. Sonra karısı hamile kaldı, bebek doğdu ve bütün enerjisini ailesine verdi. Nasıl oldu bilmiyorum ama 180 derece değişti. Kızıma aşığım onu görmeden duramıyorum falan diyordu.

Tabi hepsi böyle olacak diye bir kural yok.

eğer bebek istiyorsa bağlar ama kişinin karakterine göre de değişir tabi
bağlamazsa bile siz bebekle ilgilenirken vaktin nasıl geçtiğini bile anlamazsınız zaten
bu arada senin yaş kaç
bi de eşin 35 yaşında demişsin erkekler 30'undan sonra değişime uğruyolar özellikle de bebek konusunda

Hı hı...Evet evet...Tabi tabi...

Bazılarının dediği gibi naz yap...

Naz yap ki, iyice kaçır adamı.

Ben erkek olsam saçma sapan naz yapan kadından bende kaçarım.

büyük olasılıkla bebek doğduktan sonrada eşin aynen devam eder değişiklik olacağını sanmıyorum tabi her erkek aynı değil ama sanmıyorum
ama şu var bebek seni meşgul edeceği zamanınını alacağı için eşini pek kafana takmazsın oyalanırsın bebişinle

çocukları evlilik kurtarma düşüncesi gibi görmek çok yanlış bence,bu tamamen riziko deneme yanılma yoluyla bu işler hallolmaz ki
olan gene çocuklara oluyor .
ilkinde başarılı olmazsan ikinci de şansını denersin bu mudur evlilik düzeltme yolu ?

çocukları evlilik kurtarma düşüncesi gibi görmek çok yanlış bence,bu tamamen riziko deneme yanılma yoluyla bu işler hallolmaz ki
olan gene çocuklara oluyor .
ilkinde başarılı olmazsan ikinci de şansını denersin bu mudur evlilik düzeltme yolu ?

Erkeği eve bağlamak için doğmamış bir çocuğun hayatını kullanmak, onu dünyaya getirip oyununa alet etmek çok adice. Gerçekten anne olmak istiyor musun? Önce bu soruya cevap vermelisin.

ben zaten hamileyim ve dolayısıylada anneyım ıcıme dustugu andan ıtıbaren sevgısıde yerlestı,,ayrıca sımdıden bebegımın gelecegı ıcın endıselenıyorum ıyı bır anne olmak ona guzel gelecek hazırlamak tek cabam bu

evet canım malesef erkekler evlenınce 180 derece degısıyorlar zaten bır erkegı anlamak ıcın aynı yastıga bas koymak gerekırmıs,zamanla ınsan herseye alısıyor bende bu hallerıne alıstım yada oyle davranıyorum,ben sadece ılgı alaka beklıyorum ozellıklede ıhtıyacım olan bu dönemde

Seni daha cok eve baglayacagi kesin ama esini bilemem...hamileymissin hayirli olsun ...eger esin cocugu ile ilgilenirse kendine yatirim yapar...bosver sen kendini ve cocugunu dusun..

ahhhhh ah inşallah benımkısıde değişir,bunları duymak bıle mutlu edıyor darısı basıma dıyelım,bu noktaya kadar geldım son carem beklemek bebegımı dusunuyorum

bu yoruma katılıyorum....

benı sevdığını bılıyorum esımın,yoksa bu evlılığe devam etmezdım,kendımı zorla kabullendırme durumu yok arkadasım,olsun evıne gelsın aılesıne zaman ayırsın buda yeter benım ıcın ha cocugu ıcın gelmıs ha benım ıcım farketmez yanımda olsunda

çocuk erkeği eve bağlar mı hayır kesinlikle bağlamaz vazeçin bu düşünceden

çevremdeki örneklerden yola çıkarak yazıyorum çocuk erkeği eve bağlamaz hatta uzaklaştırabilir bile... arkadaşımın eşi uzaklaşmasının, eşiyle ilgilenmemesinin, onu gezdirmemesinin, birlikte bişeyler yapmamasının bütün nedenini çocuğa bağlayıp duruyor .. çocuğun var bu havada çıkılmaz, çocuk var sen otur benim kafamı dağıtmaya ihtiyacım var , offf kafam şişti bütün hafta çalış gel evde çocukla uğraş diyip diyip gidiyor evden ve gece yarılarıa kadar da gemiyor hep bahanesi çocuk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…