- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi sarilimoncuk
-
Sizin balayı 5 yıldır sürüyor sanırımGüvenmemek değil ama korkum sadece bu bahsettiğiniz bağ gerçekten tekrar toparlamaya yeter mi? Yada yetiyor mu? Diyorlar ya birkaç yıl işte birbirinizi görmüyorsunuz. Bu noktadan sonra evliliğin o tatlı zamanlarına dönmek mümkün mü. Bu arada 6 aylık falan evli değilim. 5. Yıla giriyorum
Bana mesaj atsana bi.Cinsellik büyük sekteye uğrar.
Surekli ağlayan bir çocukla ve yok olan cinsellikle tahammül seviyeler düşer.
Çocuk yetiştirme konusunda anlaşmazlıklar yaşanır.
Bir gün boşanmaya karar verilirse çocuk ile bu süreç zorlaşır.
Yazarken bile içim şişti.
Gideyim de dogum kontrol hapımı içeyim.
Çok teşekkürler. Ne tatlı bir yorum. Dilerim herkes böyle olur.Eger erkekler bebek bakiminda sorumluluktan kacinirsa kadin gergin, uykusuz, huzursuz oluyor. Bir yandan calis, bebege bak, ev isi, yemek derken adamin yuzunu goresi bile gelmiyor kadinlarin. Ama iyi örneklerde var.
Benim esim bebege baktigi icin ne uykusuz ne de bakimsiz kaldim. Mutluyum, mutlu oldugum icin ilgiliyim. Tabii ki eskisi kadar cinsellik olmuyor yorgunluktan bayiliyoruz ama duygularimiz degismedi
Hahahaha ikimizin de genlerinde var ikizlik. Hep ikiz çocuğum olacak gibi hissederim. Hayırlısı
Umarım korktuklarımızı yaşamayız. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallahBen de çok tedirgindim açıkçası , iki kişilik hayatımız çok huzurlu, çocuk olunca insanlar kendi benliklerini unutup ana baba figürüne daha çok kapılıyor sanırım.eşimizden ve kendimizden yana eminsek çocuk sahibi olmalıyız. Benim çok zor oldu . Olmaz diye de hiç üzülmedi eşim bu sebeple rahatım sanırım. Sadece baba değil kendi olarak kalmaya devam eder inşallah. Açıkçası ben de çok korkuyorum
Ben çocuğun evliliğe atılmış bir bomba olarak görüyorum…iyi bir çift ise sarsıntı yaşıyor ama zaten anlaşmazlıklar ufaktan varsa yıkılıyor..çocuk hastalansa kavga,çocuğu uyutup öyle çamaşırları yıkayacam desen kavga,çalışıyorum işten gelene kadar sen bak kavga…2 çocuğum var ve zaten sallantıda olan ilişkimiz şu an yerle bir çocuklarım diyip evden gitmiyor ee bende Gül gibi evimi bırakıp gitmiyorum velayet konusunda da anlaşamadığımız İçin evde ciddi manada 1 aydır 2 yabancıyız ve bir ömür böyle gidecek bayağı kötü bi örnek oldu ama iyiler yazacaktır muhakkak evliliğinizde sıkıntı yoksa hafif sarsıntı ile atlatırsınız inşallahMerhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sizlerin tecrübeleri ne yönde oldu paylaşır mısınız?
Allah bereket versinTaam yeter o zaman Allah bereket versin. Yapın çocuk.
Ilki 4 yasinda ikinci henuz dogmadi az kaldi. Ilk zamanlar cok zor. Ama esleri asil uzaklastiran cocuk degil. Ebeveynligin tek tarafa yuklenmesi. Anne baba esit dagilim yaparlarsa altindan kalkiliyo. Ama bebek aglayinca kalkip salonda yatan ya da al cocugu git uyyicam diyen adamlar gordu bu gozler. Cinsellik olarak da ilk zamanlar uykuyu tercih ediyosun dogru. Ama gece uykusuz kalan baba da uykuyu tercih ediyo zatenMerhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sizlerin tecrübeleri ne yönde oldu paylaşır mısınız?
Vakit mi olmuyor ? Yoksa insan yorgunluktan onu mu dusunemiyorBıkana kadar sevişin sonra yapın. Ay sevişilmiyo anacım. Zor.
Balayı diyemeyiz çok değişiklik var tabii ama gerçekten güzel bir evliliğim var şükür. Allah herkese nasip etsinSizin balayı 5 yıldır sürüyor sanırım
Ne kadar güzel. Çık mutlu oldum. İyi baba iyi eş olup dengeyi kuran adamlar her zaman eşlerini mutlu ediyorlar. Mutlaka azınlık vardır ama kadınların çoğu da ilgiyle muhabbetle sevgiyle dünyanın en mutlu kadını oluyor zaten.Biz cocuklarimizla cok güzel bir aile olduk bence. Bebek oldugu ilk sene yorucu oluyor..insan uykusuz kaliyor haliyle. Ama evliligimizin zarar gördügünü düsünüyorum. Esim cok iyi bir baba. Onu öyle görünce sevgim ve saygim daha da artdi. Insan beraber gecirebilecegi zamani iyi degerlendirirse esler arasindaki iliski de zedelenmez. Bizim bazen "hadi biraz sohbet edelim" diye ikimizin de koltukta uyuya kaldigimiz olmustur yorgunluktan ama olsun. Cok sükür evlatlarimiz var diyorum her gün
Biz beceremiyoz vakit ayırmayı. Ilk zmaanlar hayaldi sadeceVakit mi olmuyor ? Yoksa insan yorgunluktan onu mu dusunemiyor
Peki büyüdükçe oturan düzen eskisi gibi güzel oluyor mu? Yani eşinizle birkaç yıl belki cinselliği belki duygusallığı tam yaşayamayınca eskiye dönüş daha böyle heyecansız mı oluyor yoksa gerçekten çocuktan önceki zamana dönüyor musunuz. Anlatabildim mi tam da bilemiyorumYani tabi ki bir şekilde etkiliyor. Eskisi kadar özgür ve kafa rahat olmuyor. Eşinizle ilişkiniz de eskisi gibi olmuyor. Cinsel anlamda mesela tam ilişkinin ortasında bebek uyanıyor. Ya da daha sessiz olmak zorundasınız. Daha çabuk olmak zorundasınız. Gelecek planı yaparken çocugunuz göre plan yapıyorsunuz. Tatil planı yaparken amaan kafa nereye biz oraya diyemiyorsunuz. Ama büyüdükçe düzen oturuyor. İlk 2 yıl zor. Bütün odak noktanız çocuk oluyor. Sonra biraz daha normale dönüyorsunuz. Ama gün sonunda çocugu uyutup eşinizle başbaşa kaldığınızda konuştuğunuz tek şey çocugunuzun güzelliği oluyor. Erken çocuk yapılmasına karşıyım. Ama çocuk dünyanın en güzel ve masum şey
Bazı bebekler hep uyuyor bazıları hep ağlıyor sanırımBiz beceremiyoz vakit ayırmayı. Ilk zmaanlar hayaldi sadece
Hani çoğumuz duymuşuzdurEvlilik kurtulmaz,insanlara daha çok yük biner ve kağıt üzerinde zorunlu devam eder. İletişime dayalı evliliği kurtarmak için de çocuk yapılmaz çünkü çocukla iletişim bir süre biter zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?