- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.754
- 548
- 38
- Konu Sahibi sarilimoncuk
-
Bu platformda ikiz bebekle ilgili sözlerinize dikkat edinHahahaha ikimizin de genlerinde var ikizlik. Hep ikiz çocuğum olacak gibi hissederim. Hayırlısı
Bence şuan anne olmayınMerhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sizlerin tecrübeleri ne yönde oldu paylaşır mısınız?
Al benden de o kadar. Derlerdi ama insan yaşamadan bilemiyor. Evlat sevgisi bambaşka bir şeymiş. İçinden çıkıyor, içine sokasın geliyor. Şimdi benim bütün hayallerim kızımla alakalı. “Ah bir büyüsn. Konuşmaya başlasın. Okula gitsin. Beraber gezelim.” Adam olsa da olur, olmasa daYaram derindir
Bu çocuk aşkı içime konmasaydi ben evlilik denen kurumun yanından gecermiydim.
Hayatımda aldığım en büyük risktir evlilik.
Ben gibi karaktere bu kararı aldıracak en önemli şey çocuktu.
Düşünün bir de olmasaydı riske gel
Evlilik zaten zor kurum bir de çocuk tabiki de etkiliyor.
Saglam evliliği sarsar kötü evliliği bitirir.
Bu çok doğru bir söz.
Çocuk eğitiminde davranışında hep eşinle aynı kafada olman lazim.
Bu mesela çok zor bir durum her konuda anlaşsan bu konuda anlasamayabilirsin vs vs.
Ama benim şuan hayattaki yaşam enerjim çocuğum.
Dünyaya yeniden gelsem yine çocuk isterim.
Bugün de piknikte anamı ağlattı agzima bir lokma koyamadim
Şuan sizdi yorgunluktan
Ayaktayken uyusun dinleneyim uyuyunca kalksın göreyim istiyorum
Çok süper bir duygu benim için.
Sarsılan evliliği de sallamam hicbirseyi de
Yeterki o saglikli olsun.
10 ayda düşünmemekte haklı olabilirsiniz. Bence kesinlikle hazır hissetmeden planlamayın. Başkaları istediği kadar baskı yapsın o çocuğu siz büyüteceksiniz.Bende yaklaşık 10 aylık evliyim yaş 31 esimle evliliğimizin ilk aylarini çok güzel gecirdik hala öyleyiz işe gittiginde beni sık sık arar mutfakta yemek yaparken yanimda olur.
Cevrede inanilmaz çocuk baskısı yapıyor esimin ailesi benim annem
Ben cocuklari oldum olasi sevemiyom
Cocuk düşünmeye basladik
Ben kendimi aslinda hala hazir hissetmiyorum
Ve asla hissetmicem bunun farkindayim
Ama yaşımdan dolayı biraz kaygılanıyorum
Eşim bana göre çocukları daha çok sever ilgilenir.
Ertelesem ne kadar ertelerim
Hic olmasın desem ilerde pisman olurmuyum
Çok karışık bir durum
İnsanlar nasil 3 4 tane çocuk yapabiliyor bilmiyorum
Harika bir anı olmuş sizin için.Bu platformda ikiz bebekle ilgili sözlerinize dikkat edinikizlerime supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendigim günden tam 2 hafta once bu minvalde bir yorum yapmistim bir konuya.Su anda 2 buçuk yaşındalar.Bu yorumumu cikartmistim odalarina cerceveleticektim ama firsat bulamadim :) Nasıl içten ettiysem duayı 14 günde sonuç vermişti dikkat edin yani hisler,dilekler cikiyor
Sevgi.dolu bir anne çıkarsa icinzden, aksine daha heyecanlı oluyor evlilik..ikisini de deli gibi seviyorsn, sürekli ağzını murnunu ye bitir valla öyle bir cilginlik seviyesi oluyorMerhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Eşimin tarafında o kadar ikiz var ki kadın tarafnda olması gerektiğini biliyorum ama yine de belki olur diye ilk hamillgmde çok istemiştim. Şimdi aman aman diye korku sarıyor içimiBu platformda ikiz bebekle ilgili sözlerinize dikkat edinikizlerime supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendigim günden tam 2 hafta once bu minvalde bir yorum yapmistim bir konuya.Su anda 2 buçuk yaşındalar.Bu yorumumu cikartmistim odalarina cerceveleticektim ama firsat bulamadim :) Nasıl içten ettiysem duayı 14 günde sonuç vermişti dikkat edin yani hisler,dilekler cikiyor
Tünelin ucu boktan ama inan b.ku bile seviliyor keratanın. Allah sağlıkla kavuştursun güzel telaşlar bunlarYorumları okudum,imdattttt kurtarığnn beni.
Bu kadar zorken,iki üç dört bebesi olan arkadaşlar nasıl yapıyor? Birisi çıksın bebek evliliği çok daha güzel hale getiriyor,korkma arkadaşım zor diiilll desin.
Dehşet içindeyim,geri dönesim vaaar.
Daha cicimlerdesiniz biraz tadını çıkarın.Bende yaklaşık 10 aylık evliyim yaş 31 esimle evliliğimizin ilk aylarini çok güzel gecirdik hala öyleyiz işe gittiginde beni sık sık arar mutfakta yemek yaparken yanimda olur.
Cevrede inanilmaz çocuk baskısı yapıyor esimin ailesi benim annem
Ben cocuklari oldum olasi sevemiyom
Cocuk düşünmeye basladik
Ben kendimi aslinda hala hazir hissetmiyorum
Ve asla hissetmicem bunun farkindayim
Ama yaşımdan dolayı biraz kaygılanıyorum
Eşim bana göre çocukları daha çok sever ilgilenir.
Ertelesem ne kadar ertelerim
Hic olmasın desem ilerde pisman olurmuyum
Çok karışık bir durum
İnsanlar nasil 3 4 tane çocuk yapabiliyor bilmiyorum
Processes teşekkür ederimTünelin ucu boktan ama inan b.ku bile seviliyor keratanın. Allah sağlıkla kavuştursun güzel telaşlar bunlar
Bizde umut yok çünkü bebeler ikizMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?