- 13 Haziran 2011
- 12.759
- 7.913
- 448
- Konu Sahibi sarilimoncuk
-
Yani bence arkadaş özetlemiş aynen katılıyorum...iki çocuk annesi olarak diyorum ki çocuk dünyanın en güzel ama en zor şeyiİçine mıçar, etki ne yahu.
Kedi köpek falan o, çocuk dediğin bir atom bombası.
Ooo o zamana benden bu işler geçer. Demek bizim o sayfa kapandı geçmiş olsunAy değil yıl. 6 ayda uyku düzeni olusmaz ki.
16 yaşında biri ve emin olun yemezler:))) öyle olmuyorÇocuğum var ... banyoya giricem annecim kardeşine bak deyip ..... banyo ışıklarını yakmak sonra buda bir fikir :)
Himm o zaman olmaz benimkiler daha küçük :)16 yaşında biri ve emin olun yemezler:))) öyle olmuyor
Tabii bu konuda haklısınız. Aslında sormak istediğim şey biteceği değil de etkilenen ilişki çocuksuz zamana geri dönüyor muydu. Dediğim gibi çevremde mutlu ve güzel evlilik örneği çok çok çok az maalesef.Bir evliliği sadece çocuk etkilemez ki.hic kimse ilk tanıştığı yıllardaki duyguları ve şehveti yaşamaz.o birlikteliğin biteceği varsa herhangibir sebepten de bitebilir.
Vallahi öyle. Tuvalet deyince (ben dahil) millete abartı geliyo ama cidden ihtiyacım olduğunda gidemediğim için normal doğumda olmayan hemoroid kabızlıktan tekrarladı. Cidden öyle5ten beri uyanığım ve bu uykusuzlukla ben pek ponçik bir anne, eş olamıyorum yauykudan, tuvalet ihtiyacına kadar her şey değişiyor.
AslaDeğişmemesi mümkün mü?
Etkiler mi derken?Merhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sizlerin tecrübeleri ne yönde oldu paylaşır mısınız?
Işte ortalamada bile olmaması garip geliyor bana. zaten.eee daha çocuk yapmamış işte. Karar vermemiş ki.ben de istemeyenler de var diyorum.Yahu sizde yok diye herkeste mi olmayacak?
En basiti çan eğrisi yapsak, yine ortalamada bile değil fikriniz.
Aynı şeyi düşünmekle beraber, kendi seçiminizi başkasınınkini aşağılamak için kullanmamalısınız.
Yönlendirme ya da fayda amaçlı fikir beyan etme okey de çocuğunuz olmadan hatta evli dahi olmadan konu başlığındaki soruyu ne yetiyle cevaplayıp konu sahibine yardımı hedeflediniz?
Malum, kıstas içinde değilsiniz ya, amaç ne?
Onun da çözümü var bebeği ana kucağına sokup tuvalet kapısında bekletmek olmadı içerde bekletmekVallahi öyle. Tuvalet deyince (ben dahil) millete abartı geliyo ama cidden ihtiyacım olduğunda gidemediğim için normal doğumda olmayan hemoroid kabızlıktan tekrarladı. Cidden öyle
Bende eşim evde yokken tuvalete böyle giriyorum ama duşta mümkün değil bebek durmuyor.Onun da çözümü var bebeği ana kucağına sokup tuvalet kapısında bekletmek olmadı içerde bekletmekkulağa hoş gelmediğinin farkındayım ama yapacak birşey yok kabızlık çok çok kötü birşey yaşamayan bilmez
Kesinlikle. Öyle bi şey ki kada rahat olmayınca bile çıkamıyo insan. Sanırım fissür de oldu bu arada. İnanılmaz ağrı yaptı bikaç gün. Ne diyim zor bi süreçOnun da çözümü var bebeği ana kucağına sokup tuvalet kapısında bekletmek olmadı içerde bekletmekkulağa hoş gelmediğinin farkındayım ama yapacak birşey yok kabızlık çok çok kötü birşey yaşamayan bilmez
Sabah ilikKesinlikle. Öyle bi şey ki kada rahat olmayınca bile çıkamıyo insan. Sanırım fissür de oldu bu arada. İnanılmaz ağrı yaptı bikaç gün. Ne diyim zor bi süreç
Siz birbirinize alişmadan çocuk yaparsaniz (çok iyi anlaşsaniz bile kisa surede çocuk dusunurseniz), ya da aranizda sorunlar varken, iletişiminiz bozukken çocuk yaparsaniz evet etkileye bilir. Ama saglam temeli olan bir ailede çocuk evin neşesini, eşler arasindaki sevgiyi daha da artirir.Merhabalar
Henüz çocuğum yok ama sürekli içimde acaba evliliğim etkilenir mi çocuğum olunca diye bir korku var.
Çevremdeki örnekler hep kötü. Birbirine zaman ayırmayı unutan eşler, eşini sadece anne olarak görmeye başlayanlar, ilginin tamamen çocuğa kayması vs.
Hem cinsellik hem duygusallık konusunda umut verici hikayelere ihtiyacım var çevremde gördüklerimin dışında.
Sizlerin tecrübeleri ne yönde oldu paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?