Çocuk evliliği nasıl değiştirir

Kocam kendini çok normal görüyor bir de inanabiliyor musunuz bana "bak senin yüzünden bu hale geldik ama önemli değil sana hiç kızgın değilim çünkü seni seviyorum sadece hareketlerini düzelt yeter" dedi

Cnm eğer takıntılı bir halin varsa aslında bebek yapmalısınız ,obsesif düşüncelerin den bence bu yolla kurtulabilirsin

Bozuk psikoloji ile çocuk büyütme cesareti göstermek sağlıksız ruh hali. Tedavi olun önce. Kocanizdan ve dogmamis cocuktan önce kendinize hayriniz olsun

Aslında üniversiteden tam olarak mezun olamamıştım önceki senelerden alttan bir kaç dersim vardı . Belki de okula dönüp onları versem kendimi daha iyi hissederim. Bir ay önce ders seçimini yapmam gerekiyordu ama o sıra kocamla ayrıldığım için gözüm görmemişti. Bugün eski bir sınıf arkadaşımla konuştum okulda insiyatif gösterirler dedi. Belki tekrar okula gidip gelmek iyigelir yıllar sonra biraz olsun sosyalleşirim. Üni yıllarımdan da bişey alamadım her gün kocam okula bıraktı o okuldan aldı. Biri okulda selam verse hemen çapraz sorguya alırdı . Grup çalışmalarına vs katılamamıştım hocalarla bile iletişim kuramadığım için bitiremedim okulu. Sınıfta bir sınıf arkadaşımın yanına oturmam bile bir iki kez ancadır :/

Bu arada sorsanız en gurur duyduğu şey benim üni okumammış. Kendisi okuyamamış izin vermemişler o yüzden karısının üni okumasından çok mutluymuş. İzin vermediler dediği de liseden kovulmuş çok kavga ettiği için

katılıorum.
bi söz vardır "çocuk mutlu evliliği daha mutlu, mutsuz evliliği daha mutsuz yapabilir" die
çocuk sahibi olmak çok büyük bi sorumluluk ve başlı başına psikolojinizi etkileyebilecek bi durum. halihazırda bozuk olan psikolojiyle ve sorumsuz bir babayla ne kendinize ne de çocuğa yazık etmeyin. eğer çocuk istio ve eşinizle devam ediosanız, tedavi olup psikolojinizi düzeltip çocuk yapmayı düşünün bence, hatta eşiniz de sorumsuzluğuyla ilgili destek alabilir. kolaylıklar dilerim

bebek yapma iş bul,

sana ait bir hayatın olsun

her şeye kocam da kocam gözü ile bakma

önce olmasa da olur diyecek kıvama gel

bebeği sonra düşün

Bu halde çocuk yapmak çok riskli bir durum. Düzelme ihtimali var ama bir cocugun hayatının kararması ihtimali de var. Açıkcası cocuk beni düzeltti. Çok zor günlerden geçiyordum. hiç istemeden hamile kaldim. Evliliğim cok yeniydi. Ama hamileliğimi ögrenir ögrenmez bi güç geldi. Resmen hayat döndüm. Ama dediğim gibi bu herkese boyle olcak diye bi şey yok.

Arkadasim ayni seyi yasayan biri olarak birseyler soylemek istiyorum tabiki herkeste ayni seyler olacak degil ama bende depresif ruh halim ve surekli esime sarmam nedeniyle cocuk istedim ve sonra cok agir lohusalik depresyonu gecirdim bebege baglanamadim esime iyice düştüm sonra tedavi oldum yani sen once tedavi ol sonra bebek dusun istersen minicik bir can in sorumlulugu coook buyuk psikolojik olarak hazir olmazsan cook ciddi sorunlara yol acabiliyor

Önce sağlığınız, mutluluğunuz. .
Sonra çocuk . .

Keşke boş vaktinizi doldurmak için kendinize bir iş bulsanız.o da olmazsa kurslara gitseniz hobiler edinseniz.
yapacak işim gücüm yok o yüzden kocama sardım ne demektir ya?bebek boş vakit geçirme aracı değildir!

Hamilelik donemi cok sikintili en bastan ilac kullanamiyorsun dr yatacaksin diyor iliski yasak (tabi bunlar riskli gebelikte) surekli bebegin sagligini dusunuyorsun hormonlar tavan yapiyor her soze harekete aliniyorsun vs vs. Bide bebek dogduktan sinraki surec var bunlar psikolojisi duzgun insani bile yerle bir edebiliyor lutfen bu riskleri goze el iyi dusun bi anda karar verme

Bebek evliliğe atılan bir bomba gibidir bence. Güçlü evlilikleri sağlamlaştırır ama diğerlerini tepetaklak eder. Hele anne zaten psikolojisi bozuksa gebelik boyunca stresli bir hamile olacak, doğan çocuk zaten gazıydı,beziydi derken uykular hayal olacak. Sonra tamamen kayışı kopmuş banyoya girmeye bile fırsat bulamayan bir anne olup, bundan bozuk psikolojinizi düzeltmeyi umuyorsunuz ya ilginç gerçekten. Çocuk gelince aileye sihirli değnek dokunmuyor, bilinçli insanlar ebeveyn olmanın verdiği yükü omuzlayıp birlikte yola devam ediyorlar.sizin anlattığınız evlilikte o bebeğe yazık olur.

Evliligin güzelse güzel olur,kötüyse çocuk olsada kötü hatta daha kötü olur.

Daha hamileyken degistiriyo soyliyim. Yani hem olumlu hem olumsuz degistiricek bu gercek.
Sorumsuz erkek daha da sorumsuz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…