Çocuk için doğru zaman

Çok geçmiş olsun, Allah sabırlar versin ne diyeceğimi bilemedim. İmtihanınız ağır olmuş ama inanıyorum ki bunun sonunda da bir aydınlık vardır, dilerim bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, inşallah bakalım ben de birkaç güne hormonlara-değerlere baktıracağım ve çok gerginim. Dua edelim birbirimize her şey gönlümüzce olsun

Şimdilik iş-okul hayatında enerji anlamında ve psikolojik olarak iyiyim ama hamilelik nasıl olur hiç bilemiyorum kimisi bu süreci zor atlatıyor kimisi hiçbir aktivitesinden geri kalmıyor o açıdan çok değişken bir süreç. Çocukken hele nasıl olur asla kestiremiyorum ve dediğiniz gibi hastalık durumları vs kesinlikle kolay şeyler değil. Bu kadar zorlanırsam okulu kesin ertelerim hatta belki komple amann diyip bırakırım Sonradan pişman olur muyum onu bilemiyorum işte, akademik hedefim yok ama şu an yaptığım işte daha iyi olma hatta belki özele kayma hayallerim var ama öyle ciddi planlar değil sadece heves. Çocuk ise hep istediğim bir şeydi fikirlerim oturduğundan beri aklımda kalbimde hep 2 çocuk hayali döner durur… Teşekkür ederim güzel yorumlarınız, fikirleriniz için

Evladına kavuşamadan toprağa vermiş bir anneyim artık evet
Hiç gerilmeyin, su akar yolunu bulurher şey gönlünüze göre olsun insallah. Hayirlisini kolaylıkla nasip etsin hepimize

Hmm.bilmem ki bana kime sorsan 8,9 çocuğu, birkaç tane de düşüğü olan teyzeler denk geldi.ama çok gıcık değil mi ya millete 9'ar 10'ar sana ya da ona gelince senelerce, hatta hiç yok.arkadaş ne tuhaf bir sistemdir.hastalik yok birşey yok olmuyor.insan vücudunda başka da böyle sağlıklı olmasına rağmen çalışmama ihtimali olan bir sistem yok.

Psikopatça bir düşünce olduğunu biliyorum ama sevişip duruyorum bari bir kanıtı olsun istiyorum.eskiden cinsel hayatı olan kişileri çok kıskanırdım çünkü.kadina bakıyorum 5 tane çocuğu var.vayy be kadın ne sevişmiş hem de düzenli diyorum.yaşlanınca şu kadar defa hamile kaldım vayy be gençliğimi doya doya sevişerek yaşamışım demek istiyorum.kendini kanıtlama gibi oldu benim için.bie de eczaneye gitmek gebelik testi istemek, özel hastanede muayene olmak falan çok kadınsı geliyor.bakın benimle de birlikte olan erkekler var diye kendimi psikolojik açıdan tatmin etmiş gibi oluyorum.zqmqnındq o kadar çok acı çekmişim ki böyle çarpık düşünceler oluştu.4 olsa bırakacağım artık ama 2 seneye gidiyor olmadı daha.vücut benim vücudum kimse de karışamaz.kürtaj hakkımız var bu ülkede.

Son düzenleme:
33 yaşında anne oldum. Şimdiki aklım olsa daha erken anne olurdum Allahın izniyle. Çünkü yaş ilerledikçe hastalıklar da ilerliyor. Çocuklar enerjik, ben hastayım yetemiyorum

33 yaşında anne oldum. Şimdiki aklım olsa daha erken anne olurdum Allahın izniyle. Çünkü yaş ilerledikçe hastalıklar da ilerliyor. Çocuklar enerjik, ben hastayım yetemiyorum
Sizin için de böylesi hayırlıymış demek ki, umarım bu sıkıntılar da gelir geçer Yarın sabah kadın doğuma değerlerime baktırmaya gidiyorum dilerim her şey yolunda gider nasipse ciddi düşünmeye başladık. Sağ olun yorumlarınız için

GÜNCELLEME

Kızlar doktora gittim bugün az önce de değerlerim çıktı. Amh 1,84 çıktı tiroid de yavaş çıktı. Moralim bozuldu biraz bakalım doktor ne diyecek

çocuk için en doğru zaman bakın kesinlikle net tutacak tarihi söyleyim çıkmaz ayın son çarşmabası

GÜNCELLEME

Kızlar doktora gittim bugün az önce de değerlerim çıktı. Amh 1,84 çıktı tiroid de yavaş çıktı. Moralim bozuldu biraz bakalım doktor ne diyecek
Değerlerin kötü değil. Acele etme ama öyle master sonrası 33 34lere bırakma istersen. Benim geçen sene 3.40 gibi bir değerdi diye beklemeye karar verdim is güç durumlarim vardı. Şimdi baska bir sağlık sorunum çıktı kilo almamak için yine bir süre beklemem gerekiyor falan. Aklına düştüyse en azından planla. Ama sakın sakın değerini kafaya takma, gayet iyi ve kendiliğinden denemek için vaktin var.

niçin yüksek lisans yapıyorsunuz, mesleğinize, kariyerinize faydası var mı bilmiyorum.
hamilelik, doğum ve bebeklik süreci herkeste çok başka. O yüzden çok fikir alınabilinecek bir karar değil aslında.
Benim hamileliğim de, doğumum da, oğlumun yenidoğan ve sonrası da oldukça rahat ve keyifliydi.
Ancak zorlu hamilelik geçirenler olduğu kadar, huzursuz bebekleri olanlar da var. Az önce okudum, bebeğim 10 aylık durmadan ağlıyor diyor bir anne...

ben 34.5 yaşında anne oldum. 2. yi düşünüyoruz ama 36 yaşındayım. 6 ay önce yurtdışına taşındık ve bir süre hamilelik mümkün gözükmüyor. Dolayısıyla 37, 38 de hamile kalabilir miyim, sağlıklı olur mu, yetişebilir miyim hiç bilmiyorum. Bu gidişle rafa kalkacak gibi. ancak biz geç tanıştık, kısmet böyleymiş. 1 yıl da birbirimizi tanıyıp ancak bu kadar erteleyebildik. Yoksa ben de isterdim daha erken anne olmayı ki, 2. ye vaktim, enerjim olsun.

Tr de maddi kısım ise zaten çok ayrı. Bebeklik dönemleri en masrafsız dönem. Bunun eğitim kısmı var... yani siz hayattan beklentilerinizi, hayallerinizi ölçüp, biçip tartıp ona göre şekillendirmelisiniz. Hayırlısı olsun

Hiç bozmayın moralinizi. Ben 0.15 AMH ile hamile kaldım, 34 yaşındayım.

Hiç kötü değil ki ben 1.36 ile tüp bebekte 9 olgun yumurta toplatmistim tek döngümde.

Hanımlar çokkk sağ olun güzel destekleriniz, mesajlarınız için

Doktor ile konuştum tiroid için ilaca başlatacak, amh ise şimdilik yeterliymiş ama iki çocuk istiyorsan çok beklememeni tavsiye ederim dedi. Son günlerde bebek fikrine çok çok ısındım resmen içim gidiyor. Eşimle kafamızda masraflar süreç vs. ciddi bir plan yapıp yakın vakitte bebek düşünüyoruz kısmetse. İnşallah doğru zamanda nasip olur.

İyi ki varsınız

Mevcut iş alanıma katkısı olması açısından yapıyorum ama akademik bir hedefim yok. Günlerdir baya düşündüm de bebek benim için çok daha öncelikli o nedenle okulla beraber yürütüp en olmadı okul dondurma veya afla geri dönme gibi bir şeyler yapabilirim diye düşündüm. Ya da çocuk doğmadan tezi önden yazıp hazır etme gibi bir plan olabilir

Çok haklısınız herkesin içinde bulunduğu şartlar, duyguları-düşünceleri bambaşka. Herkes için hamilelik de annelik de çok farklı ilerliyor. Umarım sizin için de hakkınızda ne hayırlıysa ne güzelse o olur

Çok teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…