Çocuk için doğru zaman

Çok geçmiş olsun, Allah sabırlar versin ne diyeceğimi bilemedim. İmtihanınız ağır olmuş ama inanıyorum ki bunun sonunda da bir aydınlık vardır, dilerim bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, inşallah bakalım ben de birkaç güne hormonlara-değerlere baktıracağım ve çok gerginim. Dua edelim birbirimize her şey gönlümüzce olsun

Şimdilik iş-okul hayatında enerji anlamında ve psikolojik olarak iyiyim ama hamilelik nasıl olur hiç bilemiyorum kimisi bu süreci zor atlatıyor kimisi hiçbir aktivitesinden geri kalmıyor o açıdan çok değişken bir süreç. Çocukken hele nasıl olur asla kestiremiyorum ve dediğiniz gibi hastalık durumları vs kesinlikle kolay şeyler değil. Bu kadar zorlanırsam okulu kesin ertelerim hatta belki komple amann diyip bırakırım Sonradan pişman olur muyum onu bilemiyorum işte, akademik hedefim yok ama şu an yaptığım işte daha iyi olma hatta belki özele kayma hayallerim var ama öyle ciddi planlar değil sadece heves. Çocuk ise hep istediğim bir şeydi fikirlerim oturduğundan beri aklımda kalbimde hep 2 çocuk hayali döner durur… Teşekkür ederim güzel yorumlarınız, fikirleriniz için

Evladına kavuşamadan toprağa vermiş bir anneyim artık evet
Hiç gerilmeyin, su akar yolunu bulurher şey gönlünüze göre olsun insallah. Hayirlisini kolaylıkla nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…