Aynı yaştayız evliyim ve çocuğum yok
Çocuğun size can yoldaşı olacağının garantisi yok
O da büyüyecek, kendi yolunu çizecek, bana da çok dendi yap pişman olursun diye olmam çünkü şimdi doğursam ben 62 yaşıma gelip sağı solu tutmayan bir yaşlı olduğumda o çocuğun sırtında yük olacağım. Hayatını, geleceğini kurmam için ona destek vermem gereken zamanda yaşlılığımla ona ayak bağı olacağım, koşması oynaması güzel vakit geçirmesi gereken çocukluğunda ellili yaşlarında bir kadın olarak asla genç anneler gibi olamam, bunu yapmaya hakkım yok diye düşünüyorum hep. Evlat mutlaka güzeldir ama her zaman şunu derim ki insan bilmediği, tatmadığı bir şeyi özleyemez toplum bunu öneriyor diye yapamam. İlaveten bizim yaşlarımızda gebelik, doğum, bebeğin sağlığı çok zor süreçler. Naçizane fikrim çocuk yapma zamanımız geçti
[/QUO
Yorumunuz için teşekkürler :) 62 yaşında olup benden çok daha hareketli ve enerji dolu insanlar tanıyorum. Üstelik onlar bu yaşta küçük torunlarına bakıyorlar onların peşinden koşturuyorlar... yani erken çocuk sahibi olanlar da ilerki yaşlarda gene çocuk bakmak zorunda kalabiliyor...