- 18 Ağustos 2016
- 29
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi izmirlii_94
-
sorun sadece düzenli ağda olsa keşke. Her gün ağdayla alırdım yüzümdekileri her gün de sert sert çıkmaya devam ederdi. O kadar neşeli sosyal bir çocuktum ki bu kıllardan sonra somurtkan insanlardan kaçan biri haline geldim. Çaresi bulamadım ben şimdiye kadar, doktorlar bile ilgilenmiyor doğru düzgün, bilemiyorum ne yapacağımElbette zordur ama hiçbir yöntem işe yaramıyorsa düzenli ağdaya gidilir en kötü.
Bunun için çocuk sahibi olmaktan vazgeçilir mi?
Mutlaka bir çaresi de vardır, şifayı aramaktan vazgeçmeyin.
kaç tane endokrinoloji uzmanına gittim bir bilseniz. Aldactone, doğum kontrol ilaçları hepsini yıllarca kullandım ama testlerde bir sorun yok her şey normal hatta fazla doğurganız, sadece sebebi belli olmayan kıllar var. İğneli işe yaradı neyseki yüzümde ama lazer yaramıyor haklısınız o konudaLazer ve iğneli epilasyon hormonları dengeli çalışmayan insanlarda etkili değil.,
Bir endokrinoloji uzmanını muayene olun sorun varsa tedavisi de var inanın çözülür.
Bende yaşadım hatta ablam yıllarca mahvoldu ama atlattık çok şükür sizde atlatabilirsiniz bu kadar karamsar bakmayın sorununuza.
pcos değil. Hormonal de değil çünkü testlerde ultrasonda sorun yok ailecek fazla doğurganız zaten. Sadece kıllar var ama sebebi yok. Bütün doktorlar mı sorunlu kiGittiğiniz drlarda iş yok demek istiyorum.
Bir kadında erkek tipi tüylenme varsa ve lazerle vs geçmiyosa bu ciddi problemdir.
Pcosta olabilir başka bişeyde ama tamamen hormonal bişey. Doğru hormon tedavisi görüp birde lazere giderseniz kurtulmama şansınız yok
Zaten bizim de bebekken temiz oluyor dediğim gibi 10 12 yaşlarından sonra birden kapkara kıllarla kaplanıyoruz bir de ailecek beyaz tenliyiz. Hastalık olduğu için olmama gibi bir şansı yok maalesefBende çok kıllıyım. bende ada yaptrdımmı tumvucut yaparım hep. Goğuslerime kadar.. Ama 1 ay oldu doğum yapalı ve bebeğim tertemiz. İşin garibi eşimde çok kıllı. Yani ne olacağı belli olmuyo. Bunun için bu mukemmel annelik duygusunu tatmamak çok buyuk kayıp olur.
babasına benzese bile hastalık olduğu için herkeste oluyor maalesefÇocuk sahibi olduğunuz zaman bu fikrin çok saçma birşey olduğunu anlayacaksınız...
Sonuçta hayati bir sorun değil, sizi hayattan bezdirse de sadece görsel bir sorun... Ve çocuğunuzda olacağı da kesin değil. Genetik olarak babasına benzeyebilir ya da size benzese bile böyle bir rahatsızlığı olmayabilir.
Böyle bir durum için aşkı, anneliği bir kenara atmaya düşünmeyin hiç...
ben iyi yaptım derim ama onun gelecekteki hayatını zehir etmek istemiyorum. Ailede herkeste var onlarda da olacak maalesef. Tam ergenliğe gireceği en heyecanlı anlarını yaşayacağı sırada kızımın yüzünde sakallar çıkacak çözümü için iğneli epilasyon acısını çekecek hem de en deli dolu çağındaBende bu çirkin dunyaya cocuk doguramam diyeceksin sabdim. Yok yahu ne belli genetik olacagi. Olsa bile bir kadin anneligi yasamali. Zaten kucaklayinca tuy yumagi olsa bile iyiki yapmisim diyeceksin .
pcos değil. Hormonal de değil çünkü testlerde ultrasonda sorun yok ailecek fazla doğurganız zaten. Sadece kıllar var ama sebebi yok. Bütün doktorlar mı sorunlu ki
onu da düşündüm ama anneannemden gelmişti şimdi dayımın kızlarında da var maalesef yani oğlum olsa bile torunlarıma bile geçecekBelki kızın olmaz. Oğlun olursa da sorun olur mu bu durum sizin için?
kaç tane endokrinoloji uzmanına gittim bir bilseniz. Aldactone, doğum kontrol ilaçları hepsini yıllarca kullandım ama testlerde bir sorun yok her şey normal hatta fazla doğurganız, sadece sebebi belli olmayan kıllar var. İğneli işe yaradı neyseki yüzümde ama lazer yaramıyor haklısınız o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?