Çocuk İstememek/İleride Pişman Olursam Düşüncesi

Sizin yazdıklarınızı ve duygularınızı paylaşmıyor diye neden tepki veriyorsunuz ben koalinayı çok iyi anlıyorum bende hamile kalacağıma hasta olmayı tercih ederim herkes çocuk bebek sevmek zorunda mi anlamıyorum ki alttan alttan laf sokmalar falan

Hayatının en büyük hatasını yaparsın bana göre...Çocuğun olupta, onun kokusunu aldığın zaman, kendine öyle kızacaksınki.. neden bugüne kadar yapmadım diye. Ünlü sanatçılara sorduklarında, çocuk yapmadığınıza pişmanmısınız diye? Hepside hayattaki en büyük pişmanlığım diyorlar..ayrıca şimdi çocuk yapabileceğini biliyorsun için rahat, ama çocuk yapma yaşını geçince öyle derin bir pişmanlık duyacaksınki...Çocuk insan için yaşam sevinci, hayat amacı, sonsuz mutluluk kaynağıdır. Çocuğun olduktan sonra diyeceksinki, ben boşa yaşamaışım bunca yaşıma kadar... bu anlattıklarım bile yetmez çocuk sevgisine, ne yeğen, ne kardeş, ne anne nede baba tüm bunların üzerinde bir sevgidir çocuk sevgisi... ve daha ifade edemeyeceğim güzel duygular, sadece doğruranların anlayacağı...

Tamam ben sizi anladım ama demek istediğim “inşallah kanserimdir” falan gibi ağır laflar kullanmanız.
Bakın ben geçenlerde burda bir konuda okudum. Kadın üzüntüden hamileyken lösemi oluyor. Ve bebeği doğuyor ama bebek annesiz büyüyor.
Bu sebeple hiçbir zaman ağır laflar edilmemeli, eğer olmuşsa ve bunu doğuracağım da diyorsanız tadına varılması düşüncesindeyim.

Iste dogurmaya bile emin degilim.
O kadar mutsuzum ki yani bir hastalik tedavisi gormeyi tercih ederim.

Bunlar çok dehşet düşünceler. Kanser olmuşumdur falan hic sağlıklı düşünceler degil. Hastalık diyorsun dış gebelik diye bir sey var bu sebepten ölümden dönen kadınlar var. Bir şey temenni ederken hayırlısını dilemek daha iyi değil mi? Bu kadar istemiyorsan korunabilirdin.

Kova hatunu objektif duygularini paylas lutfen
Hamikelik super gecti benim
Keşke ordan büyütseydim
Şaka bi yana...8.aya kadar rahattim epey...sonradan canavarlaştı...
Genel olarak iyi ki diyorum tabi...benimde aldırma düşuncem vardi,daha dogrusu gidp geliyordu bu düşünce...bir insan saat başı kararını değiştirir mi? Tam da öyleydim...
Bence aldırma...

Yani sevgi konusunda suphem yok tabi ki severim ama hic cocuk istemeyen birini anlayacak pek insan yok. O yuzden emrak ediyorum cocuk dogduktan sonra kafami taslara vurur muyum acaba

Ben yeterince korundum dha nasil korunabilirdim? Ayrica uzun bir ameliyat sureci gecirdim ve uzun zamandir ailemleydim. Evime geleli bir kac hafta oldu. Onca mr tomografi, ilac, antibiyotikten sonra nasil oldu senelerdie olmayan sey hala sasiriyorum. Yumurtlama tarihim bile degildi. Hala baaka bir sey olabilecegini dusunuyorum

Ama bu çocuk yıllarca sana yapışik olmayacak kiii anneanesi babaannesi dedesi falan var...yanilmiyorsam yakindiniz
Misal 2 3 sene sonra onlara birakip gece cikabilirsiniz...yada kreş yaşı gelecek falan fistan...18 ine kadar eteginde mi gezdirmeyi planliyorsun

Annemler cok uzak, esimin ailesi ise genelde yazlikta yani bir kac saat mesafe var. Gece birak cik diyebilecegim kimse yok simdilik maalesef :)

Yani sevgi konusunda suphem yok tabi ki severim ama hic cocuk istemeyen birini anlayacak pek insan yok. O yuzden emrak ediyorum cocuk dogduktan sonra kafami taslara vurur muyum acaba
İlk bir süre sıkar tabi..ben hic unutmam dogum yaptım o hafta sağlık ocagina gittik bebekle
Ben yolda bi aglamaya başladım
Ozgürlüğüm bitti diye :) bu insanlar gibi elimi kolumu sallayip evden rahat cikamiycam diye lohusa kafasi iste

Çocuklarım var.hiç düşünmedim bidaha spiralle 6 sene sonra tesaduf bi şekilde hamile oldugumu ögrendim.6 haftalıktı kanamam vardı.çok ağladım üzüldüm 1 ay sonrada düşük yaptım.ama o pişmanlığı canımın yanmasını anlatamam.şuan kendimi o kadar suçluyorum ki öyle şeyler düşündüğüm için.rabbimden nasibimde varsa inşallah bidaha verir diye dua ediyorum.Aklına öyle şeyler getirme inan kendi isteğinle bile son versen büyük yıkım yaşıyo insan

Koalina senin geri cekilme yönteminin korunma yöntemi olmadığını herkesten daha çok bilincinde olman lazim. Kanser olmayi düşünecek kadar hamile olmayi istemiyorsun ama dogru duzgun korunmamışsın bile ve hamilelik takvimini de koymuşsun hemen. Kurtaj da istemiyorum yazmışsın. Kafan cok karışık sanırım. Düşüncelerin çok tuhaf geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…