Çocuk İstememek/İleride Pişman Olursam Düşüncesi

Tebrik ederim kolina, sen esaslı anne olacaksın ben inanıyom Şimdi kötü hissedebilirsin o da normal sen hiç istemiyordun çünkü, ama sonradan bebeğini çok seveceksin.

Anaaammm aynı şeyler oluyor işte.
Ben çok korkuyorum hamile kalmaktan. Çift korunma olsun diye kullanıyorum.
Beton döktürüp kurtulayım yaw
Canım ben doğum kontrol hapı kullandigimda bariz hamilelik belirtileri veriyordum.Sabah miğde bulantısı ve kusma da dahilEn sonunda eşim yeter artık dedi. Spirali düşünüyorum ama onun ile de hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki bu forumda en son senin yöntemi kullanicam(beton mevzusu)

Koruncaz derken cinsel hayati mahvediyor ama, doktora bunu soyleyince hap degistierdi mesela. O da o kadar cok lekelenmeye sebep oldu ki pisik oldum artik. Sonra fenalik basti ben niye bu kadr ugrasiyorum esim korunsun diye. Sonuc bu...

İlk başladığımda 2 ay mide bulantısından öldüm. Bütün yemeklerden tiksiniyordum.
Sonra biraz daha düzeldim ama diğer şikayetler geçmedi.
Geçen sene de 3 aylık iğne vurulmuştum. 1 sene regl olmadım. O ne pis bir şeydi ya.

Konuyu yeni farkettim okuyordum ki alta inince imzandaki takvimi gördüm. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende olsun olsun mu olmasın mı derken meleğim geliyorum dedi. İnşallah hakkıyla büyüyebiliriz. En az kendiminki kadar sevindim :))

O kadar dogru bir tabir oldu ki herkes cok sasiriyor bir de beni dusunun...

Hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım .

Beklenmedik anda gelen bir bebek benimkiside.

Üstelik 3 4 ay öncesine kadar deli gibi isterken bir anda vazgeçmiştim hayatta anne olacağıma olan inancimi ve evlilige olan inancımı kaybetmiştim. Psikolojim allak bullakti ve eşimden ayrılma planlari yapıyodum.

3 4 ay önce hamile haberimi alsam çıldırırdim sanırım sevinçten.
O ay sadece 1 kere yakınlaşma olmustu ve eşim korunmuştu. Aradan 1 buçuk ay geçti ben ayrilmak istediğimi esime söylemenin planlarını yaparken bebek haberi aldim allak bullak oldum ve bunu ve 1 ay üzerimden atamadim . Her gören gözlerin sürekli dolu dolu bakıyor bi sorunmu var hamilesin sevinmen gerek sen cok seversin diyip durdular, hatta allahim düşse üzülmem heralde diye düşünmüşlügüm olmustur cok uzuluyorum keske böyle olmasaydi diye, eşim cok sevindi mesela öğrendiği an ama ben sanki biri beni uçurumdan atmış gibi olmuştum. Daha bi iki haftadir iyiyim alıştım bebek düşüncesine diyebilirim . Diyeceğim o ki demekki sebin bebisinin de nasibi varmış annesi . Daha cok yeni bi ay sonra keyfini çıkarmaya başlarsın umarim

Hiç istemedik hala istemiyoruz çok dikkat ediyoruz korunurken bu yüzden
Hamile kalsın Allah korusun intihar ederim heralde
Hayırlı olsun

1 oglum var 13 yaşında
Cocuk fikrine acayip katiydim.
Tamam var 1 tane başka asla diyordum.
Hatta hamile oldugumu duyan sen istemiyordun diye şaşirdi.
Ama esime kıyamadım ben.
Yazık adama dedim.
Cocuk cocuk diye 2 yıldır yedi beni
Yapıp başına atmayı dusunuyorum.

1 tanecik daha dedi.
Eşim istemiyor olsaydi ya da bu kadar istemeseydi diyim 2.asla ama asla yapmazdim.

Eşim bukadar istiyorken benim katı olmam ona haksizlik ediyormusum hissini dogurdu bende.
Yani vicdanen kendimi huzursuz hissetmeye basladim.
Artik rüyalarımda kendimi hamile ya da bebek emziriyor goruyordum surekli.

Bir oğlum daha geliyor insAllah.

Ama sezaryen olup bağlaticam.
Yani kendimi kisirlastiriyorum kökten cözum.

Daha beni basının uzerinde taşısan dunyayi alsan sersem önüme doğurmam dedim.
Anlaştık yani :)

Çocuğu yapınca elimden çekeceği var haberi yok yazuuuk.

Hiç istemedik hala istemiyoruz çok dikkat ediyoruz korunurken bu yüzden
Hamile kalsın Allah korusun intihar ederim heralde
Hayırlı olsun
Ben de o moddaydim ama basa gelince kalakaliyorsun
Sonra kendi salakligimizin cezasini ona cektirecegime kendim cekeyim diyorsun.
Omur boyu cekilir mi
Bikar miyim
Paramiz yeter mi
Ve bilimum seyi dusunuyorsun
Tabi daha kese veya kalp atisi gormedik, diyorum insallah bos gebeli kfalan oyle biseydir de temizce kurtulurum.
Bir yerde de kanser durumlarinda da pozitif cikabildigini okumustum,kanserimdir insallah diyorum
Hic mi hic istemiyorum ama elle tutulur bir sebebim olmadigi icin sonlandiramiyorum da. Sebep ne; keyfim

Öncelikle tebrik ederim koalina
Lütfen kötü şeyler söyleme:/
Eminim fevkalade güzel bir anne olacaksın

Ya bu arada bir şey soracam
Ben bunu çok merak ediyorum,bilen söyleyiversin hazır hamile Fındıklar buradayken
Ben biraz bilinçsizce antidepresan kullanmıştım.
Eczacı salak arkadaşımın önerisiydi,ben ondan ahmak,kullandım bir dönem ama çok şükür kurtuldum kullanmıyorum
Bebeğe zarar verirmi? İleride çocuk yapmak istesem,kaç zaman geçmeli?

Koruncaz derken cinsel hayati mahvediyor ama, doktora bunu soyleyince hap degistierdi mesela. O da o kadar cok lekelenmeye sebep oldu ki pisik oldum artik. Sonra fenalik basti ben niye bu kadr ugrasiyorum esim korunsun diye. Sonuc bu...
Eşin nasıl korundu pre. Le hamile kaldım deme

offf of ayni duygulari yasiyoruz inanir misin 2 evladim var col sukur ama asla ve asla baska bebek istemiyorum heo dua ediyorum Rabbim isteyenlere ver diye ama yinede bi yanim heo tedirgin acaba tupleri baglatmak kesin cozummu onu dusunur oldum bende

Bu denli istemediğiniz bir bebeğe iyi anne olabileceğinize inanıyor musunuz? Yani çok ağır laflar bu yukarıdakiler. Korunmamışsınız da zaten gebe kalma ihtimaliniz çok yüksekmiş! Size tavsiyem psikolojik destek almanız çünkü sanırım şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Benim dusuncelerim her zaman boyleydi.
Annelik konusunda sorun olmaz soeun benim duygularim ve hayatim. Bir cok iyi anneden daha iyi anne olacagima eminim ama kendimden ne kadar calarim, 10 sene sonra ne dusunurum oralari kestiremiyorum.
Cok isteyen insanlar dahi hamile kalinca bunalima giriyor, dogunca bebeklerini kabullenemeyen arkadaslarim var.
Ben sadece cocuk sevmeyen bir insanim, icim kabarmiyor, hayatimi adamak istemiyorum. Evime gelip rahat rahat takilmak,kimseye gore hayatimi planlamamak, gece yarisi cikip gidebilmek gibi seyleri seviyorum.
Hamile kalma ihtimalim cok yuksek degildi,ilk defa korunmasiz iliski yasamiyoruz. Iliski olan tarih yumurtlama tarihimden uzakti. Yaslarimiz cok iyi degil. Doktorlar da 35e kadar oldu oldu sonrasi cok zor dediler yumurtalar icin. Yani artik bi rahatlik, hemen de hamile kalamam yastan dolati gibi bir dusunce cokmustu sanirim.
Psikolojik destek almam bir seyi degistirmez yine ayni dusuncelerim olacak. Ancak bebek sahibi olup dusunduvum sekilde hissetmezsem mutlu olurum ki bu da buyuk bir risk.

Ilk mesajda bunun hortlayan bir konu olduğunu anladım ve altta takviminiz çıkınca sevindim. Ta ki bu yoruma kadar.
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Yazmak istediklerimi yazmayacağım.
Allah inşallah acısını yaşatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…