- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Canım ben doğum kontrol hapı kullandigimda bariz hamilelik belirtileri veriyordum.Sabah miğde bulantısı ve kusma da dahilAnaaammm aynı şeyler oluyor işte.
Ben çok korkuyorum hamile kalmaktan. Çift korunma olsun diye kullanıyorum.
Beton döktürüp kurtulayım yaw
Koruncaz derken cinsel hayati mahvediyor ama, doktora bunu soyleyince hap degistierdi mesela. O da o kadar cok lekelenmeye sebep oldu ki pisik oldum artik. Sonra fenalik basti ben niye bu kadr ugrasiyorum esim korunsun diye. Sonuc bu...Anaaammm aynı şeyler oluyor işte.
İlk başladığımda 2 ay mide bulantısından öldüm. Bütün yemeklerden tiksiniyordum.Canım ben doğum kontrol hapı kullandigimda bariz hamilelik belirtileri veriyordum.Sabah miğde bulantısı ve kusma da dahilEn sonunda eşim yeter artık dedi. Spirali düşünüyorum ama onun ile de hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki bu forumda en son senin yöntemi kullanicam(beton mevzusu)
Çok güzel korunmuşKoruncaz derken cinsel hayati mahvediyor ama, doktora bunu soyleyince hap degistierdi mesela. O da o kadar cok lekelenmeye sebep oldu ki pisik oldum artik. Sonra fenalik basti ben niye bu kadr ugrasiyorum esim korunsun diye. Sonuc bu...
Korkusunun üstüne gitmişÇok güzel korunmuş
Aaa hamile misin? Tebrik ederimKoruncaz derken cinsel hayati mahvediyor ama, doktora bunu soyleyince hap degistierdi mesela. O da o kadar cok lekelenmeye sebep oldu ki pisik oldum artik. Sonra fenalik basti ben niye bu kadr ugrasiyorum esim korunsun diye. Sonuc bu...
O kadar dogru bir tabir oldu kiherkes cok sasiriyor bir de beni dusunun...
Ben de o moddaydim ama basa gelince kalakaliyorsunHiç istemedik hala istemiyoruz çok dikkat ediyoruz korunurken bu yüzden
Hamile kalsın Allah korusun intihar ederim heralde
Hayırlı olsun
Öncelikle tebrik ederim koalinaBen de o moddaydim ama basa gelince kalakaliyorsun
Sonra kendi salakligimizin cezasini ona cektirecegime kendim cekeyim diyorsun.
Omur boyu cekilir mi
Bikar miyim
Paramiz yeter mi
Ve bilimum seyi dusunuyorsun
Tabi daha kese veya kalp atisi gormedik, diyorum insallah bos gebeli kfalan oyle biseydir de temizce kurtulurum.
Bir yerde de kanser durumlarinda da pozitif cikabildigini okumustum,kanserimdir insallah diyorum
Hic mi hic istemiyorum ama elle tutulur bir sebebim olmadigi icin sonlandiramiyorum da. Sebep ne; keyfim
Eşin nasıl korundu pre. Le hamile kaldım demeKoruncaz derken cinsel hayati mahvediyor ama, doktora bunu soyleyince hap degistierdi mesela. O da o kadar cok lekelenmeye sebep oldu ki pisik oldum artik. Sonra fenalik basti ben niye bu kadr ugrasiyorum esim korunsun diye. Sonuc bu...
offf of ayni duygulari yasiyoruz inanir misin 2 evladim var col sukur ama asla ve asla baska bebek istemiyorum heo dua ediyorum Rabbim isteyenlere ver diye ama yinede bi yanim heo tedirgin acaba tupleri baglatmak kesin cozummu onu dusunur oldum bendeAnaaammm aynı şeyler oluyor işte.
Bu denli istemediğiniz bir bebeğe iyi anne olabileceğinize inanıyor musunuz? Yani çok ağır laflar bu yukarıdakiler. Korunmamışsınız da zaten gebe kalma ihtimaliniz çok yüksekmiş! Size tavsiyem psikolojik destek almanız çünkü sanırım şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz.Ben de o moddaydim ama basa gelince kalakaliyorsun
Omur boyu cekilir mi
Bikar miyim
Paramiz yeter mi
Tabi daha kese veya kalp atisi gormedik, diyorum insallah bos gebeli kfalan oyle biseydir de temizce kurtulurum.
Bir yerde de kanser durumlarinda da pozitif cikabildigini okumustum,kanserimdir insallah diyorum
Hic mi hic istemiyorum ama elle tutulur bir sebebim olmadigi icin sonlandiramiyorum da. Sebep ne; keyfim
Benim dusuncelerim her zaman boyleydi.Bu denli istemediğiniz bir bebeğe iyi anne olabileceğinize inanıyor musunuz? Yani çok ağır laflar bu yukarıdakiler. Korunmamışsınız da zaten gebe kalma ihtimaliniz çok yüksekmiş! Size tavsiyem psikolojik destek almanız çünkü sanırım şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Ilk mesajda bunun hortlayan bir konu olduğunu anladım ve altta takviminiz çıkınca sevindim. Ta ki bu yoruma kadar.Ben de o moddaydim ama basa gelince kalakaliyorsun
Omur boyu cekilir mi
Bikar miyim
Paramiz yeter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?