Çocuk İstememek/İleride Pişman Olursam Düşüncesi

Yok hayir hapi birakmistim ama derler ya hap kullananlarin birakinca hamile kalmasi zor olur diye. Hos inanilacak bir sey degildi ona da guvenmedim ama inananlar vardir diye yazdim.
Şimdi anladım teşekkür ederim, bebeğiniz hayırlı olsun bu arada, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sağolun, ben zaten iki sene hapla korundum sonra bebek istedik, hapı bıraktığım ay gebe kaldım. Konu sahibi hapla korunurken gebe kaldı sandım yorumu okuyunca o yüzden sordum

çocuk anne babayı koşulsuz sevmez bence
neden sevsin ki? ona baktığımız, sevgi verdiğimiz. ihtiyaçlarını karşıladığımız ve emek verdiğimiz için sever.
bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

bana anam babam düzgün bakmasa iyi bi hayat sunmaya uğraşmasa beni sevmese ben de onları sevmezdim.
ama ebeveynin çocuğa sevgisi daha farklı, salt kendi isteğimizle dünyaya getirdiğimiz bireyi bence emek de vererek büyüttüğümüz için koşulsuza yakın bir sevgi ile sevebiliriz.

İyi bir aile olursanız yazdım sevgiyi merhameti aile kavramini vs vs yetiştirilen cocuklar ben ve ailem oyleyiz herkes kendinden çok diğer kardeşini anneyi babayı düşünür aramizda inanılmaz sevgi ve saygı bağı var ben burda diğer aileleri okudukca çok tuhafima gidiyo ve biz amca hala öyle büyük bi aileden bahsediyorum ve küçükken kosulsuz seven çocuklar buyudugunde tabiki sevmeyebilir yetiştirme ve karakter meselesi ama yinede çocuk büyütmek bence çok güzel çocuk sevmeyenlerde var onlara yorumsuzum bu benim fikrim

Cocuk istemiyorsaniz dogum kontrol hapini neden birakmistiniz peki ozel bir sebebi yoksa?
Olumsuz dusunmeyin hamileligin tadini cikarmaya calisin, en ozel zamanlar bence.
Yukarda bi arkadasin da dedigi gibi uzman yardimi da alabilirsiniz.
Hayirli olsun hamileliginiz, insallah saglikla dogsun kuzu.

Heyecanla duygu ve dusuncelerindeki degisimleri takip etmeyi bekliyorum.Tabiki hamileliginde hersey yolunda gitmesini ve saglikla kucagina almani temenni ediyorum.

Yan etkileri oldu cunku bu da ozel hayatimi etkiledi. Gecti gececek onunla ilgilii degildir derken seneler gecti ama o etkiler gecmedi.

Ne güzel Allah erkenden nasip etmiş size.Saglıkla kucagınıza alın inşallah.Daha fazla korunmamakla iyi etmişsiniz.Hem yetiştirirken sabır açısından,hem de yaş itibariyle gitgide zorlaşabilirdi belki de.

Tam emin olmadan çocuk kararı vermiştim. O ay da hemen hamile kaldım bende sevinememiştim büyük bir şaşkınlık olmuştu. Ama zamanla dünyadaki en güzel şey oldu benim için. Anne olmak biraz delilik işi kabul ama güzel bir duygu. Sizde zamanla alışacaksınız bu duruma.

Bende istemiyorum çocuk
Eşimde pek istemiyor
Ama düşünüyorum da yanlış mı yapıyorum
Çevredekiler ailem dahil,kısır olduğumuzu zannediyorlar
Yaşım 35 acaba pişman olurmuyum diye düşünüp duruyorum
Çok az vaktim kaldı sanki

Ya ayıptır sorması ilaç Y..n mi?
Ben de 6 aydır kullanıyorum da,anlamadığım şeyler oluyor.
3 farkli hap degistirdim, diane 35ti en cok kullandigim.
Ne oluyor mesela? Bende isteksizlik, kuruluk ve ruhsal degisimlere sebep olmustu. Biraktiktan 1 hafta 10 gun kadar sonra kendine geliyorsun. Baslayinca tekrar bi isteksizlik bu sekilde dogum kontrol sagliyor galiba, 1 ay gelmese gel demiyordum o derece

Anaaammm aynı şeyler oluyor işte.
Ben çok korkuyorum hamile kalmaktan. Çift korunma olsun diye kullanıyorum.
Beton döktürüp kurtulayım yaw

O kadar dogru bir tabir oldu ki herkes cok sasiriyor bir de beni dusunun...
Saglikla kucaginiza alin bebeginizi... istemiyordunuz sanirim fikir değişmiş...

Inanin dogdugunda ahhh ahhh bileydim erkenden dogururdum diyeceksiniz.... ben gormemisin cocugu olmus gibi cocuk büyüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…