- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
Şimdi anladım teşekkür ederim, bebeğiniz hayırlı olsun bu arada, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYok hayir hapi birakmistim ama derler ya hap kullananlarin birakinca hamile kalmasi zor olur diye. Hos inanilacak bir sey degildi ona da guvenmedim ama inananlar vardir diye yazdim.
hapı düzenli içersen bir şey olmuyor
her gün yaklaşık aynı saatte
bazı ilaçları kullanırken etkisi azalıyor
ishal ve kusmada da etkisi azalıyor
genelde hap kullananlar ya içmeyi unuttukları için ya da saydığım diğer nedenlerden hamile kalıyorlar
sonra korunurken oldu diye okuyoruz
Çocuk demek seni kosulsuz şartsız seven biri demek eğer gerçekten iyi sevgi dolu bir Ebebyn olursaniz hiç birzaman karşılık beklemeden seven insan demek helede küçükken bence her insanın yaşaması gereken bir duygu sana muhtaç sadece seninle mutlu olan küçücuk bir bebek nasıl istenmez diye düşünüyorum anne baba olmak bence dünyanın en güzel şeyi çok zor ama çok güzel ben çocuğum yokken esimle tartissam kendimi çok kötü hisederdim kendimi dünyaya kapatirdim iyiki çocuğum yok onunla bu sekilde ilgilenemem derdim ama sulan iki bebeğim var en ufak canım sikilsa ağlasam gelip sarilmalari dünyaya bedel çok küçük oldukları halde uzulsen ağlasan anliyorlar gelip öyle bir sevgi veriyorlarki okadar güç veriyorlarki insan hiç biseyi takmıyor ve evede okadar neşe veriyorlarki bicokseyden mahrum kalsanda değer yani umarım pişman olmazsiniz
İyi bir aile olursanız yazdım sevgiyi merhameti aile kavramini vs vs yetiştirilen cocuklar ben ve ailem oyleyiz herkes kendinden çok diğer kardeşini anneyi babayı düşünür aramizda inanılmaz sevgi ve saygı bağı var ben burda diğer aileleri okudukca çok tuhafima gidiyo ve biz amca hala öyle büyük bi aileden bahsediyorum ve küçükken kosulsuz seven çocuklar buyudugunde tabiki sevmeyebilir yetiştirme ve karakter meselesi ama yinede çocuk büyütmek bence çok güzel çocuk sevmeyenlerde var onlara yorumsuzum bu benim fikrimçocuk anne babayı koşulsuz sevmez bence
neden sevsin ki? ona baktığımız, sevgi verdiğimiz. ihtiyaçlarını karşıladığımız ve emek verdiğimiz için sever.
bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
bana anam babam düzgün bakmasa iyi bi hayat sunmaya uğraşmasa beni sevmese ben de onları sevmezdim.
ama ebeveynin çocuğa sevgisi daha farklı, salt kendi isteğimizle dünyaya getirdiğimiz bireyi bence emek de vererek büyüttüğümüz için koşulsuza yakın bir sevgi ile sevebiliriz.
Yan etkileri oldu cunku bu da ozel hayatimi etkiledi. Gecti gececek onunla ilgilii degildir derken seneler gecti ama o etkiler gecmedi.Cocuk istemiyorsaniz dogum kontrol hapini neden birakmistiniz peki izel bir sebebi yoksa?
Olumsuz dusunmeyin hamileligin tadini cikarmaya calisin, en ozel zamanlar bence.
Yukarda bi arkadasin da dedigi gibi uzman yardimi da alabilirsiniz.
Hayirli olsun hamileliginiz, insallah saglimla dogsun kuzu.
Ya ayıptır sorması ilaç Y..n mi?Yan etkileri oldu cunku bu da ozel hayatimi etkiledi. Gecti gececek onunla ilgilii degildir derken seneler gecti ama o etkiler gecmedi.
3 farkli hap degistirdim, diane 35ti en cok kullandigim.Ya ayıptır sorması ilaç Y..n mi?
Ben de 6 aydır kullanıyorum da,anlamadığım şeyler oluyor.
Dayım gebe kalsa bu kadar şaşırırdım.
Şaka bir yana, hayırlısı buymuş çok sevindim tebrik ederim.Bizlere de nasip olur inşallah. ❤
Anaaammm aynı şeyler oluyor işte.3 farkli hap degistirdim, diane 35ti en cok kullandigim.
Ne oluyor mesela? Bende isteksizlik, kuruluk ve ruhsal degisimlere sebep olmustu. Biraktiktan 1 hafta 10 gun kadar sonra kendine geliyorsun. Baslayinca tekrar bi isteksizlikbu sekilde dogum kontrol sagliyor galiba, 1 ay gelmese gel demiyordum o derece
O kadar dogru bir tabir oldu kiherkes cok sasiriyor bir de beni dusunun...
tebrik ederim nasibinde demek ki varmış annelik.O kadar dogru bir tabir oldu kiherkes cok sasiriyor bir de beni dusunun...
Saglikla kucaginiza alin bebeginizi... istemiyordunuz sanirim fikir değişmiş...O kadar dogru bir tabir oldu kiherkes cok sasiriyor bir de beni dusunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?