Çocuk istemeyen nişanlı

Bence bu konu fikir değişir diye riske atılacak bir konu değil.Yaş farkınız sizi ilgilendirir,ama onun da çocuk istememek için bence haklı sebepleri var.Bu yaştan sonra yeni bir çocuğun sorumluluğu,büyümesi derken uğraşmak istemiyor olabilir.Siz istiyorsanız diye zorla baba olacağına 1 yıl aşk acısı çekip kafalarınızın uyuştuğu birini bulmanızı tavsiye ederim.

Güldürdün beni ya

Amca mamca diye

Ben olayın şokuyla yorum yazamamıştım. Yorumun beni şoktan alıp gülme krizine soktu.

Amca ama yalan mı Ben genelde kendimden büyüklerden hoşlanırım ama 21 yaş nedir ya. Çok çok fazla. Bir de nefret ederim böyle kazık kadar adamların grncecik kadınlarla evlenmesinden. Hepsini sapık gibi görüyorum net.

Bunu gercekten yapmak istemezdim ama biz esimle 27 yasindayiz kayinvalidem henuz 50 oldu. Hayatta ayni azindan bakabileceginizi inaniyor musunuz? 50 yasinda baba olmak isteyecek mi kismin gectim baba olabilecek mi? Cocukla oynamak heves etmek. Bilemiyorum ama anne diyorum o yaslarda birine. Yalnisliklarin farina umarim evlenmeden varirrsiniz

Çocuk istemiyor olsaydın üzülmezdin. Arada kalmanin sebebi nişanlını seviyor olman ve vazgecmek istememen. Çocuk çok önemli. Hem evliliğinizi tekdüzelikten korur hem de sorumluluk kazandirir. Olağanüstü bir sevgi bir şefkat bir mutluluk oluşturur. Çok ciddi bir konu. Nişanlın seni onemsese ve saygi gösterse anne olmak istemeni anlayışla karşılardı. Aranizdaki sevgi olgusunu gozden geçirin derim

Güldürdün beni ya

Amca mamca diye

Ben olayın şokuyla yorum yazamamıştım. Yorumun beni şoktan alıp gülme krizine soktu.

Eeeeeeeee yalan mi 50 yasinda adam = amca

Konu sahibesi çevrem saygıyla karşıladı şeklinde ponçikçe yazmış ama çevre de bir garip. Benim arkadaşım 50lik bir adamı koluna takıp getirse bu nişanlım dese amcayı nişanlı mı ettin derim gülerim önce sonra bu ne derim. Aklıma istemsizce kart horoz Neco, rezil kızı ve kızının evlendiği başka bir kart horoz olan Ali Tarancı mıdır nedir o rezil 3lü gelir direkt. Bu ne yani ? Konu sahibesi saçma sapan bir evlilğe yol alıyor kimse de çıkıp bu ne kardeşim demiyor. Bu saygı değila sla, öevresi konu sahibesine iyilik yapmıyor. Aileye ayrıca şaşkınım. Ben bölyle bir işe kalkışsam babam acaba ben mi sevgi veremedim de böyle oldun diyip kahrında ölür.

Çogu insan saha sevgiliyken başlar hayallere.
Pembe panjurlu evimiz olsun 2 çocugumuz olsun kizimiz sana benzesin bla bla blaaaa.
Çok saçma evlenmeyin. Benim babamla aramda 23 yaş var. Çocuktan once yaş farkini sorun etmelisiniz bence... sizin en guzel çaglarinizda eşiniz ihtiyar bir adam olacak
Çok sorun yasayacaksiniz. Adam herseyi gormus gecirmiss siz henuz yolun başindasiniz.

Aranızdaki yaş farkı hiçbirimiz ilgilendirmez,seviyosaniz güzel bı ilişkiniz varsa sizin bileceğiniz iş. Ama iyi düşünün, çocuk sahibi olmaktan vazgeçebilir misiniz? Çünkü eğer evlenir de vazgeçemezseniz, bikac sene sonra eşinizi çocuk için sıkıştırmaya basliycaksiniz. Eşiniz de size ben sana söylemiştim bu konuda anlaşmıştık diycek, zamanla eşinize çocuk istemediği için ofkelenmeye basliycaksiniz. Bunun sonu iyi değil, iyi düşünün.

48 yaşında biriyle neden evlilik düşünüyorsunuz Allah aşkına ileride o yaşlı sınıfına girdiğinde siz daha yeni olgunluğa erişeceksiniz. Başka erkek mi kalmadı da yaşlı biriyle evlilik düşünüyorsunuz. Üstelik her kadın çocuk sahibi olmak ister anne olmak ister onun çocuğu olabilir ama sizin yok valla ben bu evliliğe hiç şans vermiyorum. Yazık gençliğinizi yaşlı biriyle geçirmeyin.

yorumları sinirlenmemek için okumadım...
ben de eşim de evlenmeyi de çocuk sahibi olmayı da istemiyorduk. ama değişiyor düşünceler canınızı hiç sıkmayın.
Allah ailenize rahmet eylesin. buradaki yorumlara aldanmayın 27 yaşında yetişkin bir kadınsınız. ister 20 yaşında ister 50 yaşında biriyle olursunuz, kendi kararınız.
benim babamla aramda 50 yaş var
annemle 40
ikisinin de ilk evliliklerinden çocukları var ama dememişler ki tamam yeter. Ortak bir çocuk hayal etmişler ben olmuşum.... iyi ki de onlar benim annem babam olmuş.
nişanlınız şu an öyle düşünüyor olabilir ama ikinizden bir parça görmek isteyecektir eminim sadece baskı kurmadan sabredin.

Kendi çocuk sevgisi tatmış baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu yaşamış ama sizden bu gencecik yaşınızda anne olmanızı istemiyor bu bencillik bence yaş farkı çok ama bu sizin hayatınız kimse agzına geleni söyleyemez kimsenin haddine değil ama oturup mantıklı düşünün derim sonradan çok pişman olabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…