Çocuk istemeyen nişanlı

Niye bu kadar yas farki olan biriyle evlilik yoluna giriyorsunuz.adam cocuk istemiyor cunku siz cocugu yasindasiniz.nerden baksan olmaz anneniz babaniz bisey demiyor mu bu kadar yas farkina.

Yaş farkı çok fazla. Çok değil 5yil sonra sen tam kadınlık zirvelerini yaşarken o nerdeyse 55olacak . Sen eğlenmek gezmek tozmak isteyeceksin romantizm bekleyeceksin o kafa dinlemek isteyecek. On yıl sonra durum içler acısı. O babalık yapmış, senin yaşında çocugu vardir. neden senin hamilelik sıkıntını, sürekli ağlayan bir bebeğin sorunlarıyla uğraşsın ki?
İstememesi çok normal

Aklıma güldür güldür Show daki Kırmızı eşofmanlı Şevket hoca geldi... O hale geldim okuyunca, Evlenince üzülmezsin insallah. Rabbim yardımcın olsun

Bu konularda önceden ve net bir şekilde fikrini söyleyen insanlara saygı duyuyorum.
Adam çocuk istemiyor, sen çocuk istediğin halde sırf evlenmek için 'yaa değişir fikrin' dersen kendini kandırirsin. Ayrıca adama saygısızlık yapmış olursun çünkü kimse kimseyi zorla anne baba yapmamalı. Ne şekilde anlaştiysaniz o şekilde bir hayat kurmalısınız.
Adamın zaten yaşı gelmiş ellilere. Bu saatten sonra kafası kaldırmaz çocuk gürültüsünü.
Adam ununu elemis,elegini aşmış. Zamanında emek emek büyüttüğü bir çocuğu var. Yakında torunu da olur. Libidosunun, gücünün kalan şu sayılı yıllarını genç eşiyle yatıp kalkıp ikinci balayı yaparak mı geçirsin yoksa hamilelik riski-lohusalik-yorgun kadın- çocuk gürültüsü içinde verimsiz mi geçirsin? Kendinde haklı ve bencil bir karar vermiş. Ama kabul edip, nikah kıyıp sonra da yoksunluk yaşayıp üzülmek size zarar verir.
*Bizim bir tanıdığımiz var. Adam esi ölünce gençten bir kadınla evlendi. Zaten 3 çocuğu olduğu için yeni çocuk sahibi olmak istemedi.
Bu adam geçen sene öldü. Çoluğu çocuğu zaten aradan geçen yillarda cici anneyle bir sürü olay yaşadıkları için 'öküz öldü ortaklık bozuldu' misali kadını hayatlarindan çıkarttılar. Kadının yaşı geldi kırklara...bir başına öyle evinde oturuyor. Onca yıldan geriye ne bir evladı var ne bir şey ..
sizin de sonunuz bu kadın gibi olabilir. Bence bu ihtimali göz ardı etmeyin.
İyi adam, harika adam, canım adam ama...dünyada tek adam bu mu allahaskina? Yapma bence bunu kendine.
ailen de yokmuş, basin sağolsun. Bir aile istiyorsun anladığım kadarıyla. Ama şu durumda istediğin aileye sahip olamazsın. Bunu görmüyor musun? (Çocuksuz da evlilik yürür pek tabii,belki ikisinin ortak kararıdır, belki bir sürü deneme-umut sonrası olmamıştır eşlerin ortak hayal kirikligidir. Bu evlilik birliği içinde olabilen birşey. Ama sizin durumda kendi bu duyguyu tatmış bir adam , onun asla anne kız bağı kuramayacaginiz akraniniz çocuğu ve her ay boşa giden yumurtalariniz başbaşa olacaksınız)

Çocuk istememesini geç adam senin kafa dengin bile olduğunu sanmıyorum. 21 yaş neredeyse baban yaşında demek. O hayatını yaşamış çoğu şeyi keşfetmiş sense yolun başındasın. Eminim adamın çocuğu da vardır

Her kadın vakti gelince anne olmak ister.. Sizin yerinizde olsam bunu düşünür kabul etmezdim. Kendisi bu duyguyu yaşamış sizi mahrum ediyor sizinde hakkınız anne olmak.
Yaş farkına gelirsek ben olsam istemezdim yanlis anlamayın yaş farkını görünce ya annesiz ya babasız ,ya da aile dağinik diye düşündüm. Ben olsam evlenmem ama 27 yaşına gelmissiniz size bu konuda saygı duymak lazım yasayıp goruceksiniz. .
18 yaş falan olsaydınız tepki elbette konabilidi.
Ancak çocuk konusunda iyi düşünün. Ailenizde kayıpta varmış sağlam bi evlilik kurmak sizin adınıza daha iyi olur sanki .
Çünkü nisanlinizin size kiyamamasi ve bu konuda hakkına mi giriyorum diyerek kendini sorgulaması lazimdi. Yaş farkına rağmen siz olur derken onun bunu ince düşünmemesi hoş değil sanki ne dersiniz?

Sende çocuk istemesen anlarım kafa tuttu devam et derim,fakat sen anne olmak istersen ve kocan istemezse ne yapacaksın kesin konuş nisanlinla istemezse ayrıl,evlenip senelerce uğraşıyorlar boşanmak için iyi düşün o yaşayacağını yaşamış sen daha basindasin hayatın hakkında hayırlısı olsun

Kendinize denk bir insanla evlenmenizi yuva kurmanizi öneririm. Ki su an adam sizi kandırıyor belli evlenince bu konudan çok çile cekersiniz burada bununla ilgili çok ornek konu acildi .olmaz bu is uzulursunuz malesef

Yaş farkınizi geçelim bir saniye için. Ama genel olarak evlilik ile ilgili fikirler örtüsmuyorsa sorun çıkacağı kesin. Hiçbir zaman evlat sahibi olmamayı onun için kabul ediyorsanız devam edin. Cünkü adam bu yaştan sonra çocuğu zor kabul eder. Iyi hoş başkasına çocuk kabul ettirmek zaten iyi birşey degil. Benim bir akrabagim nisanlinizin yaşında tekrar evlendi. Oda çocuk istemedi. Cünkü onun zaten çocuğu var. İkinci eşinin yok ama. Kaldı öyle. Seçim sizin.

Yaş farkına yorum yapmak istemiyorum. Ama daha nişanlıyken adam düşüncelerini çıtlatmış. Evlilik sonradan değişir düşünceleri de hareketleri de denilerek yapılacak bi şey değil bence. İki tarafta evlenmeden önce her konuyu açık ve net bir şekilde konuşup fikirlerini söylemeli. Kadınların en büyük hatası da bu değil midir? Değişebilir düşüncesi. Bu yüzden evlenirseniz iki tarafta kendini kandırmış olacak.

Özünde ikiniz de haklısınız.
Birisini çok seviyor olabilirsiniz, bu kişi gerçekten çok iyi bir insan da olabilir.

Ancak birbiriniz ile uyumsuzsunuz, bu kadar yaş farkı varken bu durum o kadar normal ki.
Sadece çocuk değil tatil yerinden tut zevklerinize kadar bu farklılıklar çıkacak.
Arkadaşlarının eşiyle bir sohbet edemeyeceksiniz.
Sizin kanınız kaynarken o hep bir dur diyecek.

Eğer ömür boyu çocuk istemiyorsanız evlenebilirsiniz. Ama içinizde en ufak şüphe varsa bu ilişkiyi bitirin, çünkü zamanla sevginiz nefrete dönüşecek, bunu ona yapmayın.

Bunu çocuk sahibi olmayan biri olarak söylüyorum, o değişmeyecek.

İster 48 olsun ister 58 bu bizi ilgilendirmez fakat senden yaşça bu kadar büyük biri ne senin enerjine yetebilir, ne de beklentilerini karşılayabilir. Adam cinsel hayatının son evrelerinde bir kere. Böyle bir ilişki ister misin cidden?
Adam açıkça fikrini söylemiş. Eğer evlenirsen bunu kabul ederek evlenmiş olacaksın. Yarın öbür gün bebek istediğinde ben demiştim diyecek ve elinden bir şey gelmeyecek. Yol yakınken dön. Daha çok gençsin. Daha neler çıkar karşına

Nişanlımla aramızda 21 yaş vardan sonrası koptu bende bilemedim gerisini neden arkadaşım neden tamam aşk sevgi herşey ama insan kendinden 10 yaş küçük ya da büyük biriyle bile kuşak çatışması yaşıyorken hemde

sen şirinlerle büyüyorsun sevgilin he man le büyüyor ortak nokta azalıyor anlaşmazlıklar çıkıyor

Lutfen yol yakinken don bu iliskiden eger cocuk istese neyse yas farkina ragmen devam et ama o Adam cocuk istemez ki bastan durust davranmis sana kandirmamis.. ikinizde onunuze bakin ilerde Anne olmak isteyeceksin daha cok gencsin kimler cikar karsina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…