Çocuk istemeyen nişanlı

Bu kadar yaş farkıyla zaten baba değil dede olur. Bilmiyorum çok bencillik o çocukla 50 yaşındaki adam ne kadar ilgilenebikir. Adam haklı o yaşta çocuk istememekte. çocuk öyle bugün doğurdum yarın büyüdü gibi bişey degil büyük sorumluk.madem hayatınızda böyle birini tercih ettiniz bence saygı duymalısınız.dürüstçe söylemiş. Sonradan yan çizmemiş.

merak ettim adam 48 yaşında sana düğün yapacak mı? annen baban hayatta değiller diye onların yerine koymaya mı çalışıyorsun anlamadım ki ben hiç doğru bulmuyorum empatide yapamıyorum hiç kusura bakmayın bir insan onca yaş aralığı biriyle para için bile olsa evlenmemeli. bunun cinsel boyutu var çocuğunun sorumluluğu var, adamın hevessizliği var, var da var. senin yaşayamadığın şeyler kadar onun yaşamışlığı var artık yaşadığı şeyleri tekrar yaşatamaz sana. iki ay sonra gelip buraya mimisi kalkmıyor diye dert yanmayın sonra.

Çevrenizdeki herkes güzel anlaşın iyi hayatlar yaşayın ister ama istatistikler pek öyle demiyor. 10'dan fazla yaş farkı varsa evliliklerin boşanmayla bitme oranı çok çok artıyor. Bunu göz önünde bulundurun.

Siz daha genceciksiniz, nişanlınız heveslerinize kişiliği gereği ayak uydurabilir belki ama tuzu kuru artık. Yaşını almış bir insan. Şu saatten sonra çocuk istememesi çok normal. Siz de katiyen çocuk istemeseydiniz belki yürürdü ilişki fakat üzülmüşsünüz. İleride isteyeceksiniz. Nişanlınızın fikri değişir diye çabalayacaksınız, oyalanacaksınız, yıllar geçecek. 35'inizden sonra adam size diyecek ki "Ben 56 yaşındayım. Sana baştan söyledim. Kabul etmeseydin."

Ya da boşanmanızı istemeyip çocuk sahibi olmayı kabul edecek ama yaşı gereği ne kadar ilgili olabilecek ki? Kronik hastalıklar, yaşlılık derken enerjisi yetmez. Hem adam için hem yavrunuz için kötü olur.

Bence nişanlılığınızı gözden geçirin. Ayrılmak istediğinizde tamam tamam deyip kabul ederse de BDV'de konu dolu, maalesef köprüyü geçene kadar bu işler.

Arada kuşak farkı var, yönlendirmezsiniz. Bu ilişkiye hep ayak uyduracak olan sizsiniz. Hayır dediği şeyi evete döndürmek için çabalamayın yorulursunuz.. Ama adam evliliğin ne demek olduğunu da biliyor yeterince tecrübeli her konuda. Sanırım iyi bir işi ve karizması da var ki kendine güveni de gelmiş siz ona âşık olunca. Zor... anne-baba yok demişsiniz, sanırım şefkat aradığınız ama bu şekilde zor. Ana baba istiyorsanız kendi yaşıtınız biriyle olup onun anne babasını ana baba olarak görebilirdiniz fakat siz böylesini seçmeyi uygun görmüşsünüz. Şikâyet etmeye hakkınız kalmamış. 48 yaşındaki biri şu an baba olsa çocuk 20 yaşına geldiğinde adam 68 yaşında. Dede mi desin baba mı desin diye düşünüyor olabilir. Kafası bu yaştan sonra bebek ağlaması da çekmez. Dinlenme yaşında çünkü iki sene sonra çocuk yapalım deseniz adam 50..
50 yaşındaki insanlar normal zaman için söylüyorum çocuklarını evlendiriyorlar. Helooo baba oldun denilmesini kabul etmez.

benim babamla aramda 50 yaş var ve genelleme yapmayın lütfen.
evet sahilde dondurma yerken torununuz mu dediler ama biz hep güldük
at oldu sırtında gezdim benimle kırlarda top oynadı yuvarlandık hem maddi hem manevi hiçbir eksiğim olmadı olmuyor da.
bir daha hayata gelsem yine onun kızı olurdum.

Cocugum , nerdeyse nisanlin yasindayim, esim de 49 yasinda
Hicbir akli basinda adam kendisinden 21 yas kucuk bir cocukla evlenmez
Ha ya guzelsinizdir , yw kul kole olmussunuzdur , karsinizdaki herifin egosu tavandir vs vs
Pek cok sebebi olabilir onun sizi le evlenmek icin ama gercek iliski , gercek ask , gercek hayat arkadasligi bu yas farkiyla olmaz
Benim karsima gelsen , ben seninle arkadas olarak konusacak konu bile bulamam , e bu adamla ortak hayati nasil paylacasaksiniz? Ayni yerden bakmiyorsunuz ki hayata
Annenle babana allah rahmet eylesin, buyuk ihtimalle bu buyuk kaybin yuzunden boyle bir yoldasin ama bu yanlis yol, kendini iyi hissedeceksen bir psikologa git destek al
Ve son soz adamin cocuk istememesi gayet normal , senin istemen de gayet normal ve bu bile bu evliligin olmamasi icin bir sebep

Aynen bana da biraz sapıkça geliyor. Ama ağır kaçar diye söyleyemedim.

Yani çocuğu yaşında kızla evlenen adam bana sübyancı gibi geliyor.
.hani adam 95 olsa kadın da 70 olsa gene sübyancı gibi oluyor.

Bilmem derdimi anlatabildim mi

Yaş farkı çoook fazla.Şimdi yazilanlar sana vız gelir tırıs gider ama anlarsın vakti gelince.Herşey sevgi değil.Enerji farkı olacak.Devir farkı olacak.Dolayısıyla düşünce farkı olacak.Şimdi iyi anlaşıyoruz falan deme nişanlıyken sevgiliyken hep iyi anlaşılır zaten.Ben şahsen çocuk istemeyen biriyim ve evlenirsem istemeyen biriyle evlenmek isterim.Çocuk isteyen birinin yolunu kesmek istemem.Sen kendi yolunu kendin kesiyorsun.Hata yapıyorsun haberin olsun.Sonradan ister falan diyede düşünme.Bana da öyle derlerdi hala aynıyım.Hormon falan diş geçiremedi bana.Hele birde erkek ve zaten çocuğu var.

Ah güzel kardeşim
Çok gençsin bu yaş farkı şu an gözüne görünmüyor. 43 yaşındayım bugün olsa 50 lili yaşlarda biriyle evlenmem.
Kuşak farkı var, enerji farkı var, görüş farkı var var oğlu var. Bir evlilikte çocuk için önce mutluluk lazım, huzur lazım, kökleri sağlam bir ilişki lazım. Maalesef ki 21 yaş fark bunların hiç birine izin vermiyor. Sen ailevi durumundan ya da gençliğinden ötürü bu duruma sıcak bakabilirsin ama nişanlının gerçekçi olması lazımdı, o bunun olmayacağını gayet iyi biliyor çocuk istememesinin baş sebebi bu bence. Evlilik şaka değil, mutlu olamadığın zaman ömründen ömür götürür zor bir yoldur, lütfen bunu kendine yapma, doya doya gezecek, eğlenecek, sevişecek, olgunlaşmak için yaşayacak ve anne olmak isteyecek çağdasın sonra çok pişman olursun, yapma

Adamın değişeceğine dair garanti veriyorsanız, biz yorumlarımızı aradan çekelim madem.
Yav eşinizle siz çocuk istememiş olabilirsiniz de, aynı karardaymışsınız neticede. Ve eşinizin ya da sizin başka bir insandan çocuğunuz yok değil mi? Ortada zaten baba olan bir insan var, sadece ikinci kez olmak istemiyor, sizin durumunuzla aynı mı? Şu değişir, sabret kafası yüzünden bir çok insan evliliğinde hayal kırıklığı yaşamıyor mu zaten? Yani bunu nasıl önerirsiniz, aklım alamadı.

Bakın kaçırdığınız konu şu; annemle aramda 40 babamla 50 yaş var diyorsunuz yani annenizle babanız arasında 10 yaş fark oluyor, tamam bazen bu tip konularda sayılara takılmak çok doğru olmayabilir ama burda konu sahibi 27 yaşında, nişanlısı 48 aradaki 21 yaş fark bence evlendikten sonra daha çok kendisini belli edecek, şimdiden adamın istediği belli çocuk istemiyorum diyor, konu sahibi buna bile bile lades demiş şimdide nişanlım çocuk istemiyor diyor, ben insanların kaç yaşlarında anne baba olduklarına takık değilim onların tercihi ve o sorumluluğu alabiliyorlarsa ne ala ama benim bu konuda gözüme batan aradaki yaş farkı ve adamın çocuk istemediğini baştan konu sahibine söylemiş olması, umarım mutlu olurlar ve biz yanılırız.

ben bir üyenin 50 yaşındaki adam ne kadar babalık yapabilir kısmı için yazmıştım bu mesajı.

Eyvah eyvah bir an önce dönün bu kararından gerçekten hata evlendiginizde anlarsınız çok geç olur pişman olursunuz gerçekten babanız yaşında adamda ne buldunuz

He deyince aman istiyorum bu ay çocuk yapayım deyince çocuk olmuyor zaten biz 1.5 senedir korunmuyoruz olmuyor. Olacağı varsa da korunsan bile o bir damla spermden Allah veriyor Rabbim evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…