Bizi değil kuzenini ikna etmelisin çocuk için konu sahibi,biz ne desek boşCanım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Anlaşılan dalga geçiyorsunuz bizimle,yazdıklarından tek anlaşılan buEvlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorum
Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor
Evlilik bu değil maalesef.Evlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorum
Bunu gülerek söylemen çok ilginç,nasıl bir cehalet cemberinin içine düştün sen böyleAy cnn inanmazki. O beni tek asla hastaneye göndermez
Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.Anlaşılan dalga geçiyorsunuz bizimle,yazdıklarından tek anlaşılan bu
Seni hastaneye bile tek başına göndermeyen adam çalıştıracak mi zannediyorsun?Bir de çok büyük marifetmiş gibi kuzenimle evlendim diyorsun,ben sana tavsiye,akıl falan veremem.İşe yaramaz çünkü.Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
üffffff nasıl yaaa nasıl kuzeninle evlenirsin allah ailene akıl fikir ihsan etsin 22 yaşında gencecik kadına reva mı bu allah bilir sevmediğin için vajinusmus oldunCanım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
22 yaşında bir insanın böyle düşünmesi normal.Evlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorum
Sen sorunun sadece istemediğin çocuğu doğurmak olduğunu sanıyorsunNe dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Sen vajinismus falan değildin sadece kardeş gibi büyüdüğün kuzeninle evlendirildiğin için sevişmeye çekindin doğal olarak!Canım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
Istemiyorsanız korunacak tabiki yoksa da yakınlaşmayin. Hatta bu fikrinize saygı duymayan adamla evli de kalmayın. Ne sınavı bilmiyorum ama kazanmadan evlenmemeliydiniz. Hata olmuşKızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Sen dedin sevmiyorum o da beni sevmiyor aile baskısı ile evlendik beni hastaneye bile göndermiyor tek başına diye. Çocuk yapmayı erteleme kararını bile veremiyorsun. Şimdi de evliliğim hakkında konuşmayın diyorsun. Başlatma evliliğine.Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Ohoo esin seni aldatacak şimdiden diyeyim. Boşuna çocuk yapma. Vajinusmus falan da değilsin sevismek istememissin sadeceCanım eşim 23 yaşında. Kendisi kuzenim olur. Sevmedim onu hiç bir zaman aile baskısı ile oldu bu evlilik. Oda beni sevmiyor. Ondan biraz değer görsem belki ısınırim ama yok maalesef. Baba evinede gitmek o kadar rahat bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?