Çocuk istemiyorum

Bizi değil kuzenini ikna etmelisin çocuk için konu sahibi,biz ne desek boş

Tek gidemiyorum. Eltimi benimle gönderiyor

Sizi eve kapatmak icin cocuk istiyor. Bebekle kpss ye hazirlanamazsiniz..evin hanimi, cocuklarin anasi olur, adama.bagimli kalirsiniz.
Markete, anneme vs diye cikip aile hekimine gidin. Size onerecegi ilaci recete ile degil para ile alip kullanin

Yasayarak ogreneceksin evliligin bu olmadığını, ben surda iki dakika üzülür gecerim durumuna, yasayacak olan sensin ben degil. Bu kadar kadiniz burda, birimizden farkli bir sey duyamazsin, korunmana dahi izin vermeyen heriften hayatinin geri kalaninda da pozitif gelisme bekleme.

Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Seni hastaneye bile tek başına göndermeyen adam çalıştıracak mi zannediyorsun?Bir de çok büyük marifetmiş gibi kuzenimle evlendim diyorsun,ben sana tavsiye,akıl falan veremem.İşe yaramaz çünkü.

üffffff nasıl yaaa nasıl kuzeninle evlenirsin allah ailene akıl fikir ihsan etsin 22 yaşında gencecik kadına reva mı bu allah bilir sevmediğin için vajinusmus oldun

Evlilik bu cnn bir çırpıda bitirmek mi olur. Evet sevmeye bilirim ama yeni evliyim zamanla alışacağıma inanıyorum
22 yaşında bir insanın böyle düşünmesi normal.

kocan çocuk istiyor çünkü sen işe girip çalışmaya başladığında gözünün açılıp ona tekmeyi basacağının farkında. koluna çocuk verip eve bağlayacağını sanıyor.

asla çocuk yapma

Ne dalgası cnm. Ben sadece korunmak için sizden tavsiye istedim. Gelipte evliliğim hakkında yorum yapmak için değil.
Sen sorunun sadece istemediğin çocuğu doğurmak olduğunu sanıyorsun
akraban ile evlenmişsin
Boşanamazsın aile birbirine düşer
Sevgi yok saygı yok
Cinsdllikle ilgili problemlerin var
Kararları sana sormadan alıyorlar
Sağlık ocağına bile tek gidemiyorsun ve lisans mezunusun
Yapma yavru bu yaşında nasıl bir cendereye yuvarlamışlar seni

Hanımlar haklısınız ama bazen ne derseniz diyin boştur. İstediğinizi söyleyin ne olursa olsun kocasından ayrılmayacak. Bari en azndan korunması için yol göstermek en büyük yardım olur bu gence.. eşleri kandırmaya kesinlikle karşıyım aradaki tüm bağı zedeler ancak bu adam kandırılır net.. sizin de ben bir bireyim benim de söz hakkım var deme gücünüz yok bariz.. Hemen gidin doktora içeri giremez eltiniz zaten. doktora da durumu anlatın size yol gösterir.

Şimdi sana ne diyelim bir seçenek diğer seçenekleri götürdü hep. O da boşanmak

Sen vajinismus falan değildin sadece kardeş gibi büyüdüğün kuzeninle evlendirildiğin için sevişmeye çekindin doğal olarak!
Hiç boşuna kuzeninin arkasından iş çevirme açık açık istemiyorum diyeceksin. Zamanı gelince olacak diceksin. Dik başlı olmazsan çok ezerler seni.

Istemiyorsanız korunacak tabiki yoksa da yakınlaşmayin. Hatta bu fikrinize saygı duymayan adamla evli de kalmayın. Ne sınavı bilmiyorum ama kazanmadan evlenmemeliydiniz. Hata olmuş

Sen dedin sevmiyorum o da beni sevmiyor aile baskısı ile evlendik beni hastaneye bile göndermiyor tek başına diye. Çocuk yapmayı erteleme kararını bile veremiyorsun. Şimdi de evliliğim hakkında konuşmayın diyorsun. Başlatma evliliğine.

bunun yaşla çok ilgisi yok. 35 bile olsanız istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. bakacak olan sizsiniz. babaya en fazla 7 gün babalık izni var. sonra bebek hep sizde. gece de o uyur genelde iş var yarın diye. yani sorumluluk yüzde doksan hep sizde olacak... ha yaşınız çok olsa 40a yakın eşinizde öyle olsa derdim ki evlenmeden anlaşsaydınız keşke adam baba olmak isteyebilir diye. ama öyle bişi de yok. istemediğiniz, hazır olmadığınız zaman çocuk olması hem size hem çocuğa haksızlık

Ohoo esin seni aldatacak şimdiden diyeyim. Boşuna çocuk yapma. Vajinusmus falan da değilsin sevismek istememissin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…