Çocuk meselesi

5. Başarısızlık diye okuyunca bende olumsuz tedavileriniz oldu sandım Tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah ama başarısızlık demek için 5 aylık deneme çok erken biraz sabır

5. Başarısızlık diye okuyunca bende olumsuz tedavileriniz oldu sandım Tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah ama başarısızlık demek için 5 aylık deneme çok erken biraz sabır
Yok çok şükür öyle bir deneyimim olmadı henüz.
Öyle kendi kendime denemelerimden bahsettim ben.
Sağ olun iyi dilekleriniz için.
Ne bileyim millet ilk geceden ilk denemeden kazaradan filan hamile kalınca benimkinin derdi ne diye bi gıcık oldum

Bu arada bana stres yapma olur diyenleri öldüresim geliyordu benim.
Yani nasıl yapmayayım bir şey yapıyorsun ve sonuç yok.
Haklılarmış.
Ha bugün ikinci çocuk diyeyim, 3 5 ay olmasın gene "eee hani?" derim.
Düşünmen çok normal.

Benim gibi olan varmı demişsiniz ya. Yani ooo neler var.
Tek tavsiyem eşinizin muayenesi sizden bile önce olsun. Erkek infertilitesi varsa eğer o biraz daha uğraştırıcı oluyor.

Bana da öyle geliyor
Bazen ilişki günü takip etmesem bile her regl zamanı bi acaba oluyorum

İki çocuğumu da istemeden yapmış bir insan olarak tek diyeceğim ‘ne alaka ya sevişince çocuk mu olur’ diye kafanıza kodlayın.
İnanın bir sonraki ay hamilesiniz
Ne kadar istemez, beyninizi aksi yöne kodlarsanız o kadar çabuk olur eğer bir sıkıntı yok ise.

Benim gibi olan varmı demişsiniz ya. Yani ooo neler var.
Tek tavsiyem eşinizin muayenesi sizden bile önce olsun. Erkek infertilitesi varsa eğer o biraz daha uğraştırıcı oluyor.
Doktor bana bakmadan ona bakar mı?
Yazarken de bi tuhaf geldi şu an. Kalıplar nasıl içimize işlediyse artık. sanki hamilelik işinden en sorumlu kadınlarmış ve ilk ondaki eksiklik tedavi edilmeliymiş gibi

Yanlışlıkla nasıl oluyor bana da söyle

Yanlışlıkla nasıl oluyor bana da söyle
Çocuk mu aman aman diye tahtalara vuruyorsunuz, Allah isteyene versin bana uzak olsun diyorsunuz, üzerine hiçbir ovülasyon vs takip etmiyor ve eşiniz korunuyor ise hamile kalıyorsunuz.

Benimkiler böyle oldu, bir deneyin

Çocuk mu aman aman diye tahtalara vuruyorsunuz, Allah isteyene versin bana uzak olsun diyorsunuz, üzerine hiçbir ovülasyon vs takip etmiyor ve eşiniz korunuyor ise hamile kalıyorsunuz.

Bu büyük sırdan sonra kaç tane çocuk sahibi olamayan kadın size minnet duyacak bilemezsiniz

Erkekleri bilirsin bazen korunmak istemiyorlar özellikle son dakikalarda
Tamam diyorum korunma ama yine geriye çekme yöntemini deniyor
Yok yani kalmadım hala
Gerçi ben düşünmüyorum ama olursa kazayla nasıl kalınır merak etmiyor değilim

Yumurta ve spermin birlesip döllenebilmesi sandigimizdan daha zor. Bu sureclerde anliyor insan. Okulunu okumus olmama ragmen isin icine kendim dahil olmayinca anlayamamisim bile. Daha 5 ay diyorsun, ve bir problemin de yokmus.
Yaş 33 , 1 senelik deneme ve polikistik overli birinden bir yorum olsun bu da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…