Çocuk meselesi

Doktor bana bakmadan ona bakar mı?
Yazarken de bi tuhaf geldi şu an. Kalıplar nasıl içimize işlediyse artık. sanki hamilelik işinden en sorumlu kadınlarmış ve ilk ondaki eksiklik tedavi edilmeliymiş gibi
Tuhaf gelmesin ayol. Bu işe kaliteli sperm lazım.
Bak bir tavsiye daha. Amh de bakılsın hormonlara bakılırken. Benim regl de saat gibi ultrasonda yumurtalarda da sorun hiç görülmedi. Artık aşılamaya karar verdiğimizde son hormon kontrollerinde çıktı amh(yumurta rezervi) düşüklüğü. Şimdi aşılamasız tüp bebeğe karar verildi erken menapoz beni beklediğinden. Yaşım da 29.

Bu büyük sırdan sonra kaç tane çocuk sahibi olamayan kadın size minnet duyacak bilemezsiniz
Şaka bir yana uzunca süre çocuk için tedavi gören bir arkadaşıma doktorunun dediği de benzer bir şeydi.
Beyinde stres ile gebelik sinyali yan yana alanlarda mı ne bulunurmuş, stres ne kadar büyük olursa diğer alanı etkiler, sinyalin karışmasına sebep olurmuş.
Hangi arkadaşım ‘artık bizim çocuğumuz olmuyor bıraktık, birkaç seneye tüp bebek deneyeceğiz’ dediyse, birkaç ay içinde hamile kaldılar.

Stres hormonları etkileyen önemli bir faktör.

Ben tahtaya vurarak Başlayacağım bu akşam

Çok merak iyi değil, iki diyorum bu kadar mı salak olur insan, iki çocuğu da kazara mı yapar, yaptık valla

İkincisi pre ve ella ile oldu hem de.
Kafamda hiçbir zaman çocuk düşüncesi olmadığı ve istemediğim için oldu zaten.
İkinciden sonra evrene ‘üçüncüyü istiyorum bebek bağımlısı oldum’ diyorum, çok şükür olmuyor

Daha önce gittiğimde ultrasonda rezervlerim için bayağı iyi demişti hatta bi resim filan da vermişti ne anlayacaksam artık ama en az 1 yıldır gitmedim yani özellikle alttan muayene için müsait olduğumdan beri özellikle gitmiyorum korkudan hem ağlarım hem giderim oldum

Doğum kontrol hapı kullanıyor olmama rağmen bu ay hiç adet olacak gibi hissetmedim
Üstüne birde ufacık baş dönmeleri ve mide bulantıları eklendi.
Dünden beri kara kara düşünüyorum yoksa? Diye
Hap artı kondomla bile hamile kalanı okumuştum burada o yüzden imkansız da gelmiyor.
Birkaç gün daha olmazsa test yapacağım.

Evlenir evlenmez çocuk sahibi olanlara kızıyordum bekarlığımda; kesin kınadım diye başıma geldi

Şuanlik mide bulantıma sebepler bulmaya çalışıyorum ama bilmiyorum.
Hiçbir belirti vermiyor oluşumu da ilaca bağlıyorum
Kısmet bakalım

Bak bunu da hiç bilmiyordum. İster istemez stres olurken buluyorum kendimi. Çocuk olayı yolu şaşırıyor ondan herhalde

Hah bir de kınama var, onu unuttum.

Çocuk isteyen bol bol kınamalı, sizin için üzüldüm, umarım yanlış sinyaldir

İstiyorsan ve bekliyorsan psikolojik de olabilir çünkü kendimden biliyorun son 3 reglimde de hamile olduğuma yemin edebilirdim

İstemiyorsan zaten kesin olmuştur. Denenmiş formül oymuş

İyi akşamlar canım Senin durumunla durumum aynı sayılır 1.5 yıllık evliyim, ilk bir sene korunduk ama sadece geri çekilme yöntemiyle milletin o “kazara” dediği olay olsa gayet güzel olurdu yani 1 sene sonra sonra ilk denemizde hamile kaldım. Doktora gidemeden adet oldum kimyasal gebelikmiş. 1 yılımın nasıl geçtiğini anlattım son 6 aya gelince kimyasaldan dolayı 3 ay yine “korunduk” son 3 aydır da gayet rutin bir şekilde deniyoruz ama olmadı.
Eşimin sprem testi gayet güzel, ben çok düzenli adet olurum ne bir kist geçmişim var ne de başka bir şey, doktor her şey süper demişti gayet sağlıklıyız yani (kendimize göre) ama olmuyor olmuyor olmuyor

Zevk almaya bak

Ben 2 çocuktan sonra eşim eve gelmeden yüzüme Türkan soray usulü kara kömür sürüyorum beni begenmesin diye bir de picama takılıyorum tayt mayt güzel yakışıyor ben napim

Sizin de kafanız her regl zamanı bir acaba demiyor mu? İnsanlar nasıl düşünmeden duruyorlar mesela merak ediyorum. İsteyenler için diyorum özellikle.

Umarım siz de en kısa zamanda hamile kalırsınız.

İstiyorsan ve bekliyorsan psikolojik de olabilir çünkü kendimden biliyorun son 3 reglimde de hamile olduğuma yemin edebilirdim

İstemiyorsan zaten kesin olmuştur. Denenmiş formül oymuş
Eşim çok istiyor ben aksine istemiyorum aslında ama olursa da kısmet uyum sağlarım kafasındayım. Ay bilmiyorum ne olacak strese girdim

Sizin de inşallah olur
Ay ben de şey sorayım mesela nasıl hazır hissediyorsunuz anne olmak için?
Ben çok korkuyorum asla hazır hissedemiyorum ve sanki hiç de hissedemeyecek gibiyim. korkunç bir şey gibi geliyor. Ben ne yapabilirim istemek için

O derece mi verimli topraklarsınız?
Hey maşallah valla

Ne bileyim biz zaten yıllardır beraberiz öyle yeni aşık modunda değiliz. Ben de hep çocukları sevmişimdir. Olsa aradan çıkar iyi olur diye düşünüyorum.

Öyle yana yakıla çocuğum olsun durumunda değilim henüz de olsa iyi olurdan bi dk ya niye olmuyora doğru gidiyorum

Özellikle de benim tek seferde oldu kazara oldu diyenleri görünce bi sorguluyorum yani

Sizin de kafanız her regl zamanı bir acaba demiyor mu? İnsanlar nasıl düşünmeden duruyorlar mesela merak ediyorum. İsteyenler için diyorum özellikle.

Umarım siz de en kısa zamanda hamile kalırsınız.
Canım sen ne diyorsun benim yumurtlama günlerim bugün başladı ben daha şimdiden kendimi hamile hissediyorum o işin şakası da ilişki olunca tamam artık kesin tuttu offff günler nasıl geçecek diye saatleri sayıyorum. Mübarek adetim de o kadar düzenli ki saati bile şaşmaz Umutlanmama hiç izin vermiyor

Bu işin sonunda delireceğiz diye endişeleniyorum bazen gaipten hamilelik belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…