- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Sağlık problemin yoksa sakin olmaman için sebep yok canımDüşünmeme kısmı sıkıntı işte bende
Bu ara sakinim gerçi ama regl yaklaşınca ne olur garanti veremiyorum
Ben cilt bakımına çok önem veririm mesela
Dünya yansın yüzümü temizleyip kremlemeden yatmam
En çok onu merak ediyorum
Düzenim değişecek mi diye
Hayır böyle olacakZaten bir bak etrafa herkesler hamile
Bi akıllı ben miyim bu dünyada?
Ben yapmayınca dünya düzelecek mi gerçekten yani?
Yıllardır süren yeni nesil çok kötü muhabbetinin aynısı bence
Bizde korunuyorduk.
Bir tek geçen sefer prezervatifte yırtık çıktı
Bebek isteyen biri değildim açıkçası
Ama dün hamile olduğumu öğrendim
İçiniz nasıl rahat edecekse o şekilde yapın
Muayene olmak istiyorsanız olun
Sadece stres yapmamaya çalışın
Bizim sülalede kadınlar böyle hemen hamile kalıyor genelde
Ne iştahlı anlattın öyleYa onu ironi olsun diye yazdım.
Hani hep saatleri var ya çocukların kakayı da araya sıkıştırdım
Çocuk çok zeki kitap okuyor beyin çalışıyor, beyin çalışınca kaka geliyor
Bakarız tabi ne olacak.
Aynı günde hem dip köşe temizlik, hem koca ilgisi, hem ev alışverişi, hem kişisel bakım, hem spor, hem kahve fotisi ohoo ne olacak ya hepsini yaparız
Tabi bebemize günümüzün en çok kısmını ayıracağız
Ne iştahlı anlattın öyle
Biz şut çekiyoruz olmuyorKedisever senin için demiyorum kendi bahtsızlığıma diyorum.
Bim den kondom aldık yırtılmadı.
Ara sıra korunmasız ilişkiye girdik yine olmadı.
Geri çektik yine olmadı.
Hapı bıraktık yok.
Adama fındık fıstık atom ne varsa yedirdim ııh.
Olmadı mı olmuyor
Ama sen şanslısın baksana kondom yırtılmış
Valla bacım benimki kocam tarafından kurulmuş bir tuzak olabilir bilemiyorumKedisever senin için demiyorum kendi bahtsızlığıma diyorum.
Bim den kondom aldık yırtılmadı.
Ara sıra korunmasız ilişkiye girdik yine olmadı.
Geri çektik yine olmadı.
Hapı bıraktık yok.
Adama fındık fıstık atom ne varsa yedirdim ııh.
Olmadı mı olmuyor
Ama sen şanslısın baksana kondom yırtılmış
Bende tembelimGün instagramdakileri 48 saat ne olacak ( Yapamadı tabi)
Kadınlar aynı anda bir çok aktiviteye katılıyorlar
Bana da şuan yan masadan dosya getir desen getiremem.
Ondan olmuyor çocuk tembelim ben
Zaten sırrı o istememekmişSağlık problemin yoksa sakin olmaman için sebep yok canım
Ben hiç düşünmüyordum ne oldu
Boşuna demiyorlar bebek olmasına mucize diyeTatlım denk gelir ama kadınlar bazı aylarda yumurtlamayabiliyor doktordan öğrendim. Adet görüyorum ama diyeceksin eski kanı atmış oluyorsun o ay. Sağlıksız sperm gelmiş de olabilir tutmaz. Ya da tutar hemen geri düşer anlamazsın bile düştüğünü normal adet görürsün. Yani gün aşırı ilişki olmak zorunda ama illa o ay tutacak diyemeyiz. Hormonlar sağlamdır ama o ay değişmiştir. Psikolojiniz de etkili.
Stres olmamakZaten sırrı o istememekmiş
Yahu zaten 10-15 sene önce çocuk yapan şimdikilere sallıyor ama onun doğurduğu sene de ondan 10 sene önce yapan sallıyodur kesininsanlar savaş görmüş de üremekten geri kalmamış. Dünya hiçbir zaman güzel bir yer olmadı. Biz çocukken anlamıyorduk sadece. Eskiden iyiydi de şimdi çok kötü gibi geliyor. Dün bir yeşilçam filmi vardı hatta, 70li yıllarda yapılmış muhtemelen. Bu zamanda dünyaya çocuk mu getirilir diyordu adam. değişen bir şey yok yani.
Sizin apartmana mı taşınsakÇok doğru bir tespit. ay şu zamanda çocuk doğurulmaz. Dünya bu kadar kötuyken çocuk doğurulmaz. bakıyorsun bunu diyeninde çocuğu var.
Bu forumda niceleri asla cocuk doğurmam diyordu. daha öğrenir ögrenmez hamilelik takvimi koyup doğum annelik forunlarında yorum yapmaya başladılar.
Pandemi zamanı kimi görsem ay pandemi de hamile mi kalınir diye geziyorlardı. apartmanımda 30 dairenin 10 tanesinde en az yeni dogmus bebek var. Gördükçe şaşırıyorum aaa baksana bunlarında bebeği olmuş. ilk taşındığımızda herkesin ya hic yoktu ya tek simdi ciftlemeyen kalmadı çocukları. daha hamileleri saymıyorum bile
Böyle eziyet görmedim krem bile süremedim diye yazarımDoğurunca sende yazarsan kremimi süremedim diye görürüm seni
Virüs falan kötü tabi ki ilk başta ben de üzüldüm şu ortamda bebek oldu diye ama pandemide çok rahat ettim valla en doğru zamanmış diyorum şimdi. Evden çalıştım, şimdi de idari izne ayrıldım. Mis gibi hamilelik geçiriyorum maşallah. Bana yaradı valla.Çok doğru bir tespit. ay şu zamanda çocuk doğurulmaz. Dünya bu kadar kötuyken çocuk doğurulmaz. bakıyorsun bunu diyeninde çocuğu var.
Bu forumda niceleri asla cocuk doğurmam diyordu. daha öğrenir ögrenmez hamilelik takvimi koyup doğum annelik forunlarında yorum yapmaya başladılar.
Pandemi zamanı kimi görsem ay pandemi de hamile mi kalınir diye geziyorlardı. apartmanımda 30 dairenin 10 tanesinde en az yeni dogmus bebek var. Gördükçe şaşırıyorum aaa baksana bunlarında bebeği olmuş. ilk taşındığımızda herkesin ya hic yoktu ya tek simdi ciftlemeyen kalmadı çocukları. daha hamileleri saymıyorum bile
Biz şut çekiyoruz olmuyor
Millet topa dokunuyor oluyor
Valla nasip kısmet diyip geçiyorum
Darısı başımıza :))
Valla bacım benimki kocam tarafından kurulmuş bir tuzak olabilir bilemiyorum
Wcye benden önce bir erkek girmişti sonra ben girdim hamile kalmış mıyımdır diyen kişiye inanmaya başlıyorum az kaldıKadına ceket atsan hamile kalıyor
Bende tembelim
Aslında bize tembeliz diye çocuk gibi bi görev verilmeli
Görün gününüzü gibisinden
Bardak hala masada
Kendini intihar edecek şimdi
Hiç halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?