Çocuk mu kariyer mi

kamu kurumunda memur olmadan çalışacaksanızda 6 ay ücretsiz doğum izniniz var. işe 1 gün gidip bu hakkınızı talep edin.

süt izninizde var

haklarınızı iyi öğrenin bir kişiy değil 10 kişiye sorun

Bebeğiniz 3 aylıkken başlayacaksınız işe.. Ben 4,5 aylıkken başladım mesela (ücretsiz izin hakkım varken kullanmadım)bişey olmuyor merak etmeyin.. Bakacak kişiyi ayarladıysanız sorun yok çalışmanızı öneririm.

Hiç sgk girişim yok ya ücretsiz izin ve süt izni alabilir miyim yine? Eğer verirlerse gitmem en azından işe girişim olur. Çünkü tekrar böle bi işin karşıma çıkacağını sanmıyorum değerlendirmek istiyorum ama nasıl her kafadan ses çıkıyor

İş kanunuyla ilgili çok çok bilgili sayılmam ama çalışma geçmişi olan kişiler bile olmayacak akıllar veriyor.
Yeni başlanacak şirket, yeni bir elemana süt izni veya herhangi bir izin, rapor sağlamaz. Belli bir çalışılmış zaman ve ödenmiş prim günü gerekir

Konu sahibi kv gibi yakın biri bakmayacaksa bu iş yaş benim açımdan.
Ufacık bebeği hem yabancı birine emanet edip aklım kalacak, hem de maaşın yarısını vereceğim. O zaman neden çalışayım?

bu sorunun doğru yanıtını çalışacağınız kurumun personel daire başkanlığı yada destek daire başkanlığına giderek alabilirsiniz. burdan öğrenemezsiniz. kamu kurumu ise herşey kuralına uygun olur zaten.

tavsiyem gidip haklarınızı öğrenin. ona göre yol haritanızı çizin. işe başlamadan rapor almak sizi sıkıntıya sokar. izin hakkınız zaten yok.

ama en kötü ihtimal süt izni kullanabilrsiniz

kamu kurumunda işe hiç başlamadan yada 1 gün çalışarak bütün haklarınızı kullanabilirsiniz. esas burda yanlış yönlendirip üstüne ukalalık yapan sizsiniz. tabi burda arkadaş memur değil o yüzden gidip sorup araştırması lazım.

nerden biliyorsun derseniz 20 yıldır insan kaynaklarında çalışıyorm

Kötü niyetli olmak istemiyorum ama kendiliğinden değildir o.
Sanki torpille memur olmuşum gibi cevaplar geliyo ve çok komik sıradan bir iş asgari ücret tanıdık vasıtasıyla sağolsun nie böle kötü yorumlar geliyo anlamıyorum. Düzenli bi işim giriş çıkış saatim belli olan bi yer diye kamu sektöründe çalışmak istedim özel sektör denemedim bile çoğu tecrübe istiyo. Kaldı ki şu zamanda iş bulmak ne kadar zor bilirsiniz. Ekmek aslanın ağzında tek maaşla yetinmek çok zor. Geçen sene ki fikirlerimle yapmak istediklerimi bu sene asla yapamam kimse gidişatın böle olcagını tahmin edemezdi. Ama yine de çok şükür iyi kide doğurmuşum şuan ki şartlarla geçen sene ki şartlar nasıl bi herkes düşünsün bence tuzu kuru olan hep konuşur

Ukalalık? Haddiniz ve üslubunuzu takının önce. Okuduğunu anlamayan sizsiniz

Konu sahibi memur statüsünde değil özel sektör çalışanı gibi bir işçi statüsünde olacakmış. Bazı şeyleri bilmek için nsan kaynaklarında çalışmak da gerekmiyor

kamudan nasıl teklif geliyor :) sizin işe ihtiyacınız varki başvurmuşsunuz belki sınavlara mülakatlara girmişssiniz bunları yaparken bu durumda ne yapacağınızı düşünmediniz mi ?

cevap veriyorum: çocuklu kariyer..

neden birinden vazgeçmek zorunda kalıyoruz ki??

kamudan nasıl teklif geliyor :) sizin işe ihtiyacınız varki başvurmuşsunuz belki sınavlara mülakatlara girmişssiniz bunları yaparken bu durumda ne yapacağınızı

torpil değilmiş tanıdık vasıtasıylaymış
Hiç komik değilsiniz millet vızık vızık iş arıyor Ken sizin takıldığınız şey bu mu. ihtiyacı olan birinin iş bulmasına sevinmeniz gerekirken aksine insanları bu durumdan yadırgıyorsunuz ne kadar kötüsünüz

Bebeğini bıraktığın yok ki. Tabiki kariyer. Keşke hamilelikten önce olsaymış tabi. Ancak ekonomik durum malum herkezin. Bence değerlendirin. İşten sonrada bebeğinizle daha fazla temas halinde olun lütfen ki doyum alsın ten teması ve etkinlik zaman ayırırsınız. Önemli olan anne sağlığı. İş olunca psikolojik olarak da kendinizi daha sağlıklı hissedersiniz. Heleki doğum yapmış süt izinleri olan bir bayanı işi alacak bir yer bulmuşsunuz kaçırmayın. Anne sağlıklı olursa iyi hissederse bebekte mutlu ve sağlıklı olur unutmayın.

tabi zaten bu ülkede herkes herşeyi biliyor. siz on numarasınız belki evhanımısınız gelip burdan ahkam kesiyorsunuz. ya lütfen bana yazmayın sizinlemi uğraşcam ben ya

tabi zaten bu ülkede herkes herşeyi biliyor. siz on numarasınız belki evhanımısınız gelip burdan ahkam kesiyorsunuz. ya lütfen bana yazmayın sizinlemi uğraşcam ben ya

Kime ne yazacağımı size mi soracağım? Saldıran ukala deyip hakaret eden sizsiniz

Ev hanımları iş kanunu bilemez mi? Neden ev hanımlarını yeriyorsunuz? Ne kadar ayıp. Bu sitede bu kadar evde çalışan kadın var. Dışarıda çalışmıyorlar diye cahil muamelesi yapamazsınız kadınlara.

Ayrıca 2005 yılından bu yana aralıksız çalışıyorum. Sgk dökümü atayım isterseniz. İK olarak algılayabilirsiniz belki Kapişş

kapiş mapiş ne oluyo ya. bu nasıl uslup. yazmayın diyorum. yazıyosunuz nerden bulaştım ya ayyyy. hiç işiniz mi yok sizin hadi başka kapıyaaa

kapiş mapiş ne oluyo ya. bu nasıl uslup. yazmayın diyorum. yazıyosunuz nerden bulaştım ya ayyyy. hiç işiniz mi yok sizin hadi başka kapıyaaa

Ben direk konuya yazdığım halde bana ukalalık yapma diye hakaret edip sataşan sizsiniz şimdi de yazma, bulaşma diyorsunuz.

Algı yaratmaya çalışıp ilk ben size yazmışım gibi ortamı gererseniz pabuç bırakmam tabi.

Her mesajınız karşınızdakini aşağılamaya yönelik saldırı.
Önce bana sataş ukalasın diyerek , sonra evhanımısınız galibaa diye ayrımcılık yarat, sonra da kapiş kelimesine şok ol iyiymiş valla

Siz önce yazdıklarınızı okuyun sonra başkasından rahatsız olun. Hadi selametle
Alıntılamayın daha fazla..

Zaten 1 yaşına kadar süt izni kullanılıyor..çalışma saatiniz az olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…