- Konu Sahibi Gamzecikkk
-
Bebeğiniz 3 aylıkken başlayacaksınız işe.. Ben 4,5 aylıkken başladım mesela (ücretsiz izin hakkım varken kullanmadım)bişey olmuyor merak etmeyin.. Bakacak kişiyi ayarladıysanız sorun yok çalışmanızı öneririm.1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum
Hiç sgk girişim yok ya ücretsiz izin ve süt izni alabilir miyim yine? Eğer verirlerse gitmem en azından işe girişim olur. Çünkü tekrar böle bi işin karşıma çıkacağını sanmıyorum değerlendirmek istiyorum ama nasıl her kafadan ses çıkıyorkamu kurumunda memur olmadan çalışacaksanızda 6 ay ücretsiz doğum izniniz var. işe 1 gün gidip bu hakkınızı talep edin.
süt izninizde var
haklarınızı iyi öğrenin bir kişiy değil 10 kişiye sorun
Kötü niyetli olmak istemiyorum ama kendiliğinden değildir o.Millet iş arıyor bulamiyor size kendiliginden kamudan teklif gelmiş, güvenecek biri varsa çalışın.
bu sorunun doğru yanıtını çalışacağınız kurumun personel daire başkanlığı yada destek daire başkanlığına giderek alabilirsiniz. burdan öğrenemezsiniz. kamu kurumu ise herşey kuralına uygun olur zaten.Hiç sgk girişim yok ya ücretsiz izin ve süt izni alabilir miyim yine? Eğer verirlerse gitmem en azından işe girişim olur. Çünkü tekrar böle bi işin karşıma çıkacağını sanmıyorum değerlendirmek istiyorum ama nasıl her kafadan ses çıkıyor
kamu kurumunda işe hiç başlamadan yada 1 gün çalışarak bütün haklarınızı kullanabilirsiniz. esas burda yanlış yönlendirip üstüne ukalalık yapan sizsiniz. tabi burda arkadaş memur değil o yüzden gidip sorup araştırması lazım.İş kanunuyla ilgili çok çok bilgili sayılmam ama çalışma geçmişi olan kişiler bile olmayacak akıllar veriyor.
Yeni başlanacak şirket, yeni bir elemana süt izni veya herhangi bir izin, rapor sağlamaz. Belli bir çalışılmış zaman ve ödenmiş prim günü gerekir
Konu sahibi kv gibi yakın biri bakmayacaksa bu iş yaş benim açımdan.
Ufacık bebeği hem yabancı birine emanet edip aklım kalacak, hem de maaşın yarısını vereceğim. O zaman neden çalışayım?
Sanki torpille memur olmuşum gibi cevaplar geliyo ve çok komikKötü niyetli olmak istemiyorum ama kendiliğinden değildir o.
kamu kurumunda işe hiç başlamadan yada 1 gün çalışarak bütün haklarınızı kullanabilirsiniz. esas burda yanlış yönlendirip üstüne ukalalık yapan sizsiniz. tabi burda arkadaş memur değil o yüzden gidip sorup araştırması lazım.
nerden biliyorsun derseniz 20 yıldır insan kaynaklarında çalışıyorm
torpil değilmiş tanıdık vasıtasıylaymışKötü niyetli olmak istemiyorum ama kendiliğinden değildir o.
1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum
kamudan nasıl teklif geliyor :) sizin işe ihtiyacınız varki başvurmuşsunuz belki sınavlara mülakatlara girmişssiniz bunları yaparken bu durumda ne yapacağınızı
Hiç komik değilsiniz millet vızık vızık iş arıyor Ken sizin takıldığınız şey bu mu. ihtiyacı olan birinin iş bulmasına sevinmeniz gerekirken aksine insanları bu durumdan yadırgıyorsunuz ne kadar kötüsünüztorpil değilmiş tanıdık vasıtasıylaymış
Bebeğini bıraktığın yok ki. Tabiki kariyer. Keşke hamilelikten önce olsaymış tabi. Ancak ekonomik durum malum herkezin. Bence değerlendirin. İşten sonrada bebeğinizle daha fazla temas halinde olun lütfen ki doyum alsın ten teması ve etkinlik zaman ayırırsınız. Önemli olan anne sağlığı. İş olunca psikolojik olarak da kendinizi daha sağlıklı hissedersiniz. Heleki doğum yapmış süt izinleri olan bir bayanı işi alacak bir yer bulmuşsunuz kaçırmayın. Anne sağlıklı olursa iyi hissederse bebekte mutlu ve sağlıklı olur unutmayın.1 ay önce doğum yaptım önüme iş fırsatı geldi kamu kurumunda.. hiç çalışma hayatım yok olmadı . Teklifi kabul ettim 2 ay sonra başlıcam ama vicdan yapıyorum bebeğimi nasıl bırakcam diye. Bi taraftan da bu işe ihtiyacımız var maddi olarak o kadar kararsızım ki bu duruma çok üzülüyorum sanki her an kararım dan vazgeçicek gibi düşünüyorum
tabi zaten bu ülkede herkes herşeyi biliyor. siz on numarasınız belki evhanımısınız gelip burdan ahkam kesiyorsunuz. ya lütfen bana yazmayın sizinlemi uğraşcam ben yaUkalalık? Haddiniz ve üslubunuzu takının önce. Okuduğunu anlamayan sizsiniz
Konu sahibi memur statüsünde değil özel sektör çalışanı gibi bir işçi statüsünde olacakmış. Bazı şeyleri bilmek için nsan kaynaklarında çalışmak da gerekmiyor
tabi zaten bu ülkede herkes herşeyi biliyor. siz on numarasınız belki evhanımısınız gelip burdan ahkam kesiyorsunuz. ya lütfen bana yazmayın sizinlemi uğraşcam ben ya
kapiş mapiş ne oluyo ya. bu nasıl uslup. yazmayın diyorum. yazıyosunuz nerden bulaştım ya ayyyy. hiç işiniz mi yok sizin hadi başka kapıyaaaKime ne yazacağımı size mi soracağım? Saldıran ukala deyip hakaret eden sizsiniz
Ev hanımları iş kanunu bilemez mi? Neden ev hanımlarını yeriyorsunuz? Ne kadar ayıp. Bu sitede bu kadar evde çalışan kadın var. Dışarıda çalışmıyorlar diye cahil muamelesi yapamazsınız kadınlara.
Ayrıca 2005 yılından bu yana aralıksız çalışıyorum. Sgk dökümü atayım isterseniz. İK olarak algılayabilirsiniz belkiKapişş
kapiş mapiş ne oluyo ya. bu nasıl uslup. yazmayın diyorum. yazıyosunuz nerden bulaştım ya ayyyy. hiç işiniz mi yok sizin hadi başka kapıyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?