Çocuk öğretmenini sevmiyor

egzotik99

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
50
3
286
İstanbul
Arkadaşlar 6 yaşındaki çocuğum bu sene ilk okula başladı. Öğretmeni sürekli itip kakıyormuş hatta bir keresinde çocuğun sırtında parmak izlerini buldum.çocukla hiç ilgilenmiyor hiç memnun değiliz öğretmeninden.çocuk sınıfındaki arkadaşlarını seviyor bu sebeple sınıfından ayrılmak istemiyor.ne önerirsiniz bizim durumumuzda olanlara.

Okul müdürü çocuğun pisikolojisi bozulur sınıf değiştirmeyelim diyor

Şaka yapıyor herhalde.itip kakmadan bahsettiniz mi?

Ayrıca bu şekilde çocuğunuzun psikolojisi daha çok bozulur.Belki hayatı boyunca okuldan nefret edecek. Çocuğun tüm eğitim hayatını etkiliyorsunuz.

Bu daha çok bozar psikolojisini.

Şiddet var , okulu da ogretmenide şikayet edeceğim değin. Biraz iskelenin bakalım aynı uyarıda bulunacak mi ?

Bütün eğitim hayatı etkilenir çocuğun .

Şiddet var diyorsunuz ötesi yok ki..

Okul müdüru cocuğun pskolojisini ne anlar

Siz iyimisiniz ya
Çocuğun sırtinda parmak izleri var siz hala polise gitmediniz ve çocuk bâska sınıfa gitmek istemiyor diyosunuz. Tebrikler

Arkadaşları mi yapıyor peki ?

Yavrunuz anlatmıyor mu detayları ?

Arkadaşlarımdan ayrıldım diye en fazla bir hafta üzülür. Ama sevmediği, üstelik şiddet uyguladığını söylediği bir öğretmen 4 senesine maalolur. Çocuk bu durumun geleceğini nasıl etkileyeceğini bilemez. Bazı durumlarda anne baba olarak çocuğun menfaatini düşünmek bize düşer.

Gerçekten başlığınız ve konu içeriğiniz bir tuhaf,algılamakta güçlük çektim.
Çoçuğunuzun öğretmenini sevmemesi gayet normal.
6 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz.
Kendisini itip,kakan,sırtına vuran birini sevse garipserdim.
Çoçuğunuz bu duruma gelmiş siz hala 'arkadaşlarını seviyor,sınıfından ayırmasam mı? Hem müdür de sınıfı değişirse psikolojisi bozulur dedi' diyorsunuz.
Biraz bilinçli ebeveynler olalım,rica ediyorum.
Çoçuğunuzu siz koruyup, haklarını savunmaz ve bu kadar pasif olursanız, bu tip durumları daha çook yaşarsınız.

sizin gibi anneleri anlamak güç. rahatlığa bak. nasıl oturabiliyorsunuz yerinizde sakince.
ben o parmak izlerini gösterirdim ona
siz anca oturun yerinizde
böyle böyle yüz bulup el kadar cocukları dövüp eziyet etsinler eee arkalarında hesap soran anne baba yok ki
cocuguma bir fiske temas eden birini hastanelik ederim. net!

yazık ki sizn gibi bir annesi var o cocugun allah korusun daha cok eziyet ceker böyle bir anne ile yazıklar olsun sizin gibi anneye de rahatlıgınıza da.

Öğretmen yapmadıysa bile siz de yapmadığınıza göre çocuk şiddeti okulda gördü ve bunun sorumlusu öğretmendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…