Arkadaşlar çocuk sırtındaki izleri öğretmenin yaptığını söyledi öğretmeni kesinlikle reddetti bu sırtındaki izler belli belirsiz henüz 6 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bu gibi şeyleri ıspatı için ancak kamera kaydı gerektirir.çocuk sınıfını çok sevdiği için aynı sınıfta devam etmek istiyor. Okulun mudur yardimcisi çocuğun pisikolojisi için sınıf değiştirmeyin diyor kararsız kaldım
İyi de çocuğununuzun yalan söyleyip söylemedigini en iyi siz bilirsiniz.Ki bence çocuğunuz doğruyu söylüyor ama siz inanmamakta direniyorsunuz gibi
Şikayet hattı kaldırıldı hanımefendiparmak izleri buyukse siniftaki arkadaslari degildir bence bimere yazin hemen sorusturma acilir
kaldirilmadi isim degistirdi cimer olduŞikayet hattı kaldırıldı hanımefendi
bu nasi bi cumle bi an sizi o ogretmen sandim.bu olaya bu acidan bakmakİlkokulda 4. Sınıfa giden öğrenciler de var fiziki olarak olgun onlar da yapmış olabilirler. Hem çocuğunuza sorunca ne söyledi. Büyük ihtimal öğretmeni de çocuğunuzu sevmiyordur sınıfını değiştirince en çok öğretmen sevinir
kaldirilmadi isim degistirdi cimer oldu
Cimer 2006 dan beri varkaldirilmadi isim degistirdi cimer oldu
Biraz karşıdan bakmak yeterli bunu düşünmek için bir öğretmenin 30 a yakın hatta daha fazla öğrencisi oluyor hepsini gerçek anlamda sevmesi mümkün mü. Sevmemesi tabiki şiddeti gerektirmez ki öğretmenler öğrencilere değil şiddet dokunmaya dahi çekiniyorlar artık bence hanımefendi öğretmeninin yaptığından emin olmadığından sessiz kalmış gibi geldibu nasi bi cumle bi an sizi o ogretmen sandim.bu olaya bu acidan bakmak
tabiki dokunmaya cekinecekler bende ogretmenim ve tek bi cocuga dokunmuslugum yok.size ilginc gelebilir ama ben butun ogrencilerimi seviyorum caliskan olmasalar da kotu huylarida olsa seviyorum.hepsini belki ayni derecede degil ama icimde onlara karsi sevgi ve merhamet duygusu var.butun ogretmenlerin boyle olmasi lazim bu meslej vicdan işiBiraz karşıdan bakmak yeterli bunu düşünmek için bir öğretmenin 30 a yakın hatta daha fazla öğrencisi oluyor hepsini gerçek anlamda sevmesi mümkün mü. Sevmemesi tabiki şiddeti gerektirmez ki öğretmenler öğrencilere değil şiddet dokunmaya dahi çekiniyorlar artık bence hanımefendi öğretmeninin yaptığından emin olmadığından sessiz kalmış gibi geldi
Anlatmak istediğim de bu hepsini aynı derece sevemez bir insan (bir insan diyorum çünkü öğretmenden önce insanlık gelir) yıldızları uymaya da bilir sırf bu yüzden bile başka öğretmen okutmalıtabiki dokunmaya cekinecekler bende ogretmenim ve tek bi cocuga dokunmuslugum yok.size ilginc gelebilir ama ben butun ogrencilerimi seviyorum caliskan olmasalar da kotu huylarida olsa seviyorum.hepsini belki ayni derecede degil ama icimde onlara karsi sevgi ve merhamet duygusu var.butun ogretmenlerin boyle olmasi lazim bu meslej vicdan işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?