Çocuk öğretmenini sevmiyor

Belki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim

Belki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim
Çocuğunuza sormadınız mı kim yaptı nasıl oldu? Diyelim ki öğretmen dövüyor, çocuğunuzu sevmiyor ama arkadaşları iyi diye müdür çocuk bu dedi diye bir şey yapmadınız mı. Ben olsam önce okulunu değiştirir onu müdür ve öğretmenden kurtarır, sonra da şikayet ederdim ispatım varsa

Bunun basa gelmekle ne alakasi var hanimefendi?
6 yasindaki cocuklarin nasil bir gucu kuvveti olacak da cocugun sirtinda el izi olacak
Hadi onu gectim , cocugunuz itilip kakiliyor ogretmeni tarafindan , buna da ses cikarmiyirsaniz pes diyorum size
Siz annesiniz ve cocugunuzu korumakla yukumlusunuz , baslica goreviniz bu sizin
Vahsi dogada bile hayvanlar yavrularini koruyup kolluyor , bu ne pasifliktir

Kendinizle çelişiyorsunuz.

Arkadaşları yapsa o sınıfta kalmak istemez.
Ama arkadaşlarını seviyor, öğretmenini sevmiyor diyorsunuz.

Bu durumda mantıken öğretmenden şiddet görme ihtimali ağır basıyor.

Durumu il milli eğitime bildirin. Çocuğu başka okula gönderin.

Bence okulunu degıstırmelısınız.Yenı ogretmen yenı arkadaslar daha ıyı olur.Bende cocugum arkadaslarını sevıyor baska okul ıstemıyor dıye degıstıremedım ama gelın gorun kı hem benım hem cocugumun psıkolojımız sıfır.Daha yolun basındasınız emın olun nereye gıderse gıtsın uyum saglayacaktır.

Çocuğun sırtında parmak izleri görünce ortalığı ayağa kaldırmaliydınız.
Öğretmenin yapıp yapmadığından emin olmak için diğer velilerle irtibata geçebilirdiniz,çocuklardan illaki gören olmuştur bu durumu yada yaşayan,böylece emin olurdunuz.
Geç kalmış sayilmazsınız şayet böyle bir durum varsa ispat edip,ona göre şikayetinizi yapmalısınız ki devamı olmasın.
Parmak izi çıkacak şekilde itip kakma oluyorsa bu şiddettir darp raporu bile alabilirsiniz.

Nasıl ispatlayamazsınız?
Çocuğunuz söylemedi mi kimin yaptığını?
Kızım 4 yaşındayken ısırılmış halde geldi okuldan,kimin yaptığını söyledi ki arkadaşıydi,okula gidip gösterdim,ısıran çocuk özür diledi,tekrarlanmadı çünkü üzerinde durdum. Ne olabilir ki yani anlamadım,ben her şekilde ispat ederim,konuşup derdini anlatan bir çocuğum varsa.

Ben öğretmenim ama böyle bir şeyi evladıma, başkasının evladına,herhangi bir öğrencime bırakın yapmayı teşebbüs eden meslektaşıma ciddi tepki gösteririm.
Öğretmen olmamız bize hiç bir çocuğu fiziken,ruhen örseleme ve/veya hiç bir çocuğa fiziksel,sözel veya psikolojik şiddet gösterme hakkını vermiyor.
İnsanlar itip-kakalım,hakaret edelim,
dövüp kulaklarını çekelim,
kızıp bas bas bağıralım diye emanet etmiyorlar bize çocuklarını.
Öğretmeni, velisi,idarecisi, hepimiz bu noktada mutabık kalırsak çocukları korumamız mümkün olabilir.

Öğretmen yapmamıs olabilir çünkü onlar da ciddi bir baskı altında

Cocuklara yan gözle bakmak bile başlarını belaya sokuyor.

Kimin yaptığından kesin olarak emin olmalısınız .

Parmak izinin boyutundan yetişkin mi yapmış çocuk mu yapmış anlaşılır ki kimin yaptığı da önemsiz. Çocuk yaptıysa şayet öğretmeni dikkatli olacak, göz açtırmayacak, ihmalkarlık yapmayacak işin özeti...

Şaka yapıyor herhalde.itip kakmadan bahsettiniz mi?

Ayrıca bu şekilde çocuğunuzun psikolojisi daha çok bozulur.Belki hayatı boyunca okuldan nefret edecek. Çocuğun tüm eğitim hayatını etkiliyorsunuz.
Kesinlikle benim erkek kardeşimin ilkokul öğretmeni rezil etti çocuğun eğitim hayatını

Benimkilerde beterdi sınıf annesinin çocuğunu tutan dersin yarısında sınıftan çıkan öğretmenlerim vardı bu vebali nasıl öderler bilmem
Çok daha başarılı öğrenciler olabilirdik

Lisede öğretmen çok önemli değildir ama ilkokulda çok önemlidir

Evet parmak izi ve tırnak izinde yetişkininkiyle çocuğununkinin arasında gözle görülür fark oluyor

Sırtında parmak izi var ,kimin yaptığının önemi yok sonuçta ortada fiziksel bir şiddet var üstüne düşün durumun, gerekirse sınıf ve ya okul değişikliği yapın .Sürekli şiddete maruz kalması sınıf veya öğretmen değiştirmekten daha fazla psikolojisini bozmaz mi ?

Arkadaşlar çocuk sırtındaki izleri öğretmenin yaptığını söyledi öğretmeni kesinlikle reddetti bu sırtındaki izler belli belirsiz henüz 6 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bu gibi şeyleri ıspatı için ancak kamera kaydı gerektirir.çocuk sınıfını çok sevdiği için aynı sınıfta devam etmek istiyor. Okulun mudur yardimcisi çocuğun pisikolojisi için sınıf değiştirmeyin diyor kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…