Çocuğunuza sormadınız mı kim yaptı nasıl oldu? Diyelim ki öğretmen dövüyor, çocuğunuzu sevmiyor ama arkadaşları iyi diye müdür çocuk bu dedi diye bir şey yapmadınız mı. Ben olsam önce okulunu değiştirir onu müdür ve öğretmenden kurtarır, sonra da şikayet ederdim ispatım varsaBelki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim
Bunun basa gelmekle ne alakasi var hanimefendi?Belki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim
Kendinizle çelişiyorsunuz.Belki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim
Nasıl ispatlayamazsınız?Belki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim
Belki başka çocuklar yapmıştır diye üzerinde durmadım. Neticede bu gibi durumları ıspatlayamazsınız.başınıza gelmedikçe anlamazsınız.yapici yorum yapanlara teşekkür ederim
Kesinlikle benim erkek kardeşimin ilkokul öğretmeni rezil etti çocuğun eğitim hayatınıŞaka yapıyor herhalde.itip kakmadan bahsettiniz mi?
Ayrıca bu şekilde çocuğunuzun psikolojisi daha çok bozulur.Belki hayatı boyunca okuldan nefret edecek. Çocuğun tüm eğitim hayatını etkiliyorsunuz.
Evet parmak izi ve tırnak izinde yetişkininkiyle çocuğununkinin arasında gözle görülür fark oluyorParmak izinin boyutundan yetişkin mi yapmış çocuk mu yapmış anlaşılır ki kimin yaptığı da önemsiz. Çocuk yaptıysa şayet öğretmeni dikkatli olacak, göz açtırmayacak, ihmalkarlık yapmayacak işin özeti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?