belki beni sahiplenmek korumak için belkide sevdiğinden çünkü 6 kardeşiz babam yok annem hemen evlensinlerde başları bağlansın diye düşündü verdi beniesiniz kiyamadi da 15 yasinda neden evlendi sizle. kendisyle aranizda o kadar yas varken ustelik?
Çok merak ettim,eşiniz bir çocukla evlenmeyi neden kabul etti,
Bu arada başlık olmamış,
Genç kız olmadan kadın olmak uygundu,çocuk olmuşsunuz zira.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.[/QU haklısınız başlık için olmadı galiba
amin sağolunGeçmişi yargılamak huyum değildir pek o yüzden mutluluğunuz adına sevindim. Rabbim sizin mutluluğunuzu daim etsin tüm evlilere de sevgi saygi muhabbet nasip etsin.
bakın beni yanlış anlmayın ben tabiki 15 yaşında evlenmek istemezdim okumak isterdim hayatımı yönlendirmek isterdim kabul edelimki ben yaşlarda evlenenler var maalesef hala dediğim şu çocuk yaşta evlilikler olmasın ben mutluyum ya mutlu olamayıp acı ceken binlerce çocok gelin var maalesefff15 yaşında kıyamadı ,15,5 yaşında kıydığı için eşin çok anlayışlıymış gerçekten.
Çocuk gelin yoktur, sapık erkek vardır ve buna çanak tutan ebeveynler ve toplum vardır.
Adam suçlu ve siz bir suçlu sübyancıyı överek kötü örnek oluyorsunuz ve olayı normalleştiriyorsunuz.
Bir de madem eşinizle mutlusunuz neden Bdv'de konu açıyorsunuz???
Alkış mı tutsaydık elin sübyancısına 4 ay sonra dokundu çocuğa diye?Hayır kadın sanki gelin hepimiz çocukları evlendirelim mi diyor? Benim eşim anlayışlıydı ona rağmen çocuk gelin olmanın zorluklarını yşadım içimde eksik birşeyler kaldı, çocuklarınızı bu kadar erken evlendirmeyin diyor. Ne mantık dışı ne de ayıplanacak birşey söylediği, Resmen neresinden laf soksak diye bakıyor bazı üyeler konulara.
hayyyy ağzını öpeyimmmm seninnnn aynennn öyle diyorummmmHayır kadın sanki gelin hepimiz çocukları evlendirelim mi diyor? Benim eşim anlayışlıydı ona rağmen çocuk gelin olmanın zorluklarını yşadım içimde eksik birşeyler kaldı, çocuklarınızı bu kadar erken evlendirmeyin diyor. Ne mantık dışı ne de ayıplanacak birşey söylediği, Resmen neresinden laf soksak diye bakıyor bazı üyeler konulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?