Çocuk olmadan kadın olmak

aysima18

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
9
50
3
39
Öncelikle hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hep takip ederdim bu güne kısmetmiş yazmak.Yaşım 32 evliyim buraya yazmamın sebebi dertleşmek iç dökmek rahatlamak belkide.15 yaşında evlendim evlilik denirse buna çocuktum evliliğin ne olduğunu bilmiyordum ama şunu söylüyeyim eşim benim en büyük sansım diyorum.Çünkü beni hep sevdi kolladı ezdirmedi beni aramızda 14 yaş fark vardı beni çocuk gibi görüyordu herhalde ilk zamanlar.Bu arada annem büyüttü bizi babamı tanımıyorum bir kez gördüm çok küçüktüm başkasıyla imam nikahıyla evlenmiş bir kaç hanımla daha evlenmiş ben hep akrabalardan duydum sonradan sorumsuz bir kişilikmiş.Ben evlendiğimde gençkız bile olmamıştım yani daha hastalanmamıştım bana kaynanam soruyor sen küçücük bişeysin adet görüyonmu diye inanım ne demek istediğini bile anlamadım.Eşimden allah razı olsun bana 4 ay hiç dokunmadı nasıl bir insandır,sonraları sorduğumda kıyamadım sana günah dedim sabii dedim dedi,ben ilk bir sene evliğimde evcilik oynuyordum inanırmısınız sokakta beştaş oyduyordum hep camdan bakardım oynayan çocuklara eşimde kıyamazdı hadi sende git oyna derdi ben salakta çıkar oynardım.Eşim işten gelince beraber yemek yapardık bilmiyorumki yemek yapmayı o işten gelir ben sokakta oyun oynamaktan gelirdim.Böyle zamanla alıştım evliliğe evime büyüdüm kadın oldum .Diyorum ya en büyük sansım eşim diye seviyorum eşimi çok rabbim benim ömrümden eşime versin acısını bana göstermesin diyorum hep.Ben sanslı azınlıklardanım eşim beni hep el üstünde tuttu ya diğerleri benim gibi çocuk yaşta evlenen sabiiler ne kadar eziyet çekiyorlardır kim bilir ben diyorum ki ne olur anneler babalar kızlarınızı okutun hemen evlendirmeyin günah evliliğin ne olduğunu bilmeden büyümeden anne oluyoruz çocuk anneler.Eğitimle ben inanmak istiyorum bu sorun çözülür okumakla eğitimle belkide anneleri babaları eğitmekle bilemiyorum.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama bunlar yaşanan gerçekler örneğide benim inşallahki ben ve benim gibiler son olur son bulur.Hepinize mutlu evler ve evlilikler diliyorum.

esiniz kiyamadi da 15 yasinda neden evlendi sizle. kendisyle aranizda o kadar yas varken ustelik?
belki beni sahiplenmek korumak için belkide sevdiğinden çünkü 6 kardeşiz babam yok annem hemen evlensinlerde başları bağlansın diye düşündü verdi beni

15 yaşında kıyamadı ,15,5 yaşında kıydığı için eşin çok anlayışlıymış gerçekten.
Çocuk gelin yoktur, sapık erkek vardır ve buna çanak tutan ebeveynler ve toplum vardır.
Adam suçlu ve siz bir suçlu sübyancıyı överek kötü örnek oluyorsunuz ve olayı normalleştiriyorsunuz.
Bir de madem eşinizle mutlusunuz neden Bdv'de konu açıyorsunuz???

Hayır kadın sanki gelin hepimiz çocukları evlendirelim mi diyor? Benim eşim anlayışlıydı ona rağmen çocuk gelin olmanın zorluklarını yşadım içimde eksik birşeyler kaldı, çocuklarınızı bu kadar erken evlendirmeyin diyor. Ne mantık dışı ne de ayıplanacak birşey söylediği, Resmen neresinden laf soksak diye bakıyor bazı üyeler konulara.

bakın beni yanlış anlmayın ben tabiki 15 yaşında evlenmek istemezdim okumak isterdim hayatımı yönlendirmek isterdim kabul edelimki ben yaşlarda evlenenler var maalesef hala dediğim şu çocuk yaşta evlilikler olmasın ben mutluyum ya mutlu olamayıp acı ceken binlerce çocok gelin var maalesefff

Alkış mı tutsaydık elin sübyancısına 4 ay sonra dokundu çocuğa diye?

hayyyy ağzını öpeyimmmm seninnnn aynennn öyle diyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…