Niye konu sahibinin bu kadar üstüne gidiliyor anlamadim... kadin ne güzel seyler yazmis, kücük evlendirmeyin demis, kocamla mutluyum ama sansliyim mutsuz da olabilirdim demis... kocasinin ne sapikligi kaldi ne pedofilisi...
Bencede kesinlikle 15 yas cok cok cok kücük evlilik icin.. ama kendi hayat cercevenizden bakmayin... konu sahibi babasiz, adi cikmasin diye evlendiriyorlar... (bu da tabiki yanlis) simdi annesine sorsaniz annesi yanlis yaptim demez, yeri yurdu belli olsun istedim der... kendine göre dogru yapmistir..
Kocasina gelirsek konu sahibi evlatlik olarak almamis, kendine es almis.. (yine yanlis bi durum) ama vay niye okutmadi, yok niye dokundu diye hesap sormak ne kadar mantikli?
Esine sorsaniz, ben onu hic incitmedim, kötü davranmadim, sevdim diyecek.. cünkü onu cocuk olarak degil esi olarak kabul etmis..
Simdi 15 yil gecmis, konu sahibi mutlu, esiyle birbirilerini seviyorlar, evlilikleri güzel gidiyor.. cikipta adam sapik! Demek nedir?
Sapik olsaydi konu sahibi 25 olmadan eziyet edip bosar, onu buna takilirdi..
Hayatta dogrular ve yanislar vardir, ama bazen bakis acisini degistirip bakmak lazim
Konu sahibi kocanla insallah mutlu mesut yaslanirsiniz.. cocuklariniz varsa allah bagislasin..