• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk olmadan kadın olmak

olayin ustunden 15 sene gecti diye bugun burda anlatilan konuyu normal gormemiz mi gerekiyodu? konu sahibi cocuklarinizi okutun dedi diye kocasina duydugu minneti normal karsilamamiz mi gerekiyodu? benim gibi dusunmeyenler konu sahibi var sayin ki 15 sene once sizin kizinizdi???? konusmak icin konusan insanlar her yerde. ama gel gor ki bu oyle bi konu degil. suca tesvik edecek her konu gibi bu konu da normallestirilmeden elestirilmeli. eger boyle bi alanda bole bi konu yazildiysa.

canım arkadaşlarım ben erken yaşta evliliği sovunmadım asla benim 2 çocoğum var 15 biri 10 yaşında onların gözünün içine bakıyoruz eşimle okutucaz çocuklarımızı meslek sahibi olucaklar insallah demek istediğim eşimde bende tabiki pismanız ama şunuda kabul etmek zorundayız hala küçük yaşta evlilikler berdel kuma olayları var bazı bölgelerde işte bende diyorumki o bazı bölgelerde olmasın olmasın birde pedefoliyi küçük çocuğa tecavüz edip öldüren pislikten öğrendim anlaşılmıştır insallahhhhh
Bence konunuzu kapattırın, ne kadar kendinizi anlatmaya çalışsanız da,karşınızdakinin anladığı kadarsınız..

uyarılarınız güzel güzel olmasına da sizin eşiniz övülecek bir adam değil. 30 yaşına gelip yarı yaşındaki çocuğa göz dikmiş.ayıptır günahtır ya. kendi yaşıtı birini bulamamış mı? sahiplenmek işin komik bahanesi olmuş.

18 yaşına gelene kadar beklese neyse de 4 ay beklemiş diye adamı gözünüzde büyütmüşsünüz. kızınız varsa ona övmeyin kocanızı bari.

Öncelikle hayırlı geceler buraya yeni üye oldum hep takip ederdim bu güne kısmetmiş yazmak.Yaşım 32 evliyim buraya yazmamın sebebi dertleşmek iç dökmek rahatlamak belkide.15 yaşında evlendim evlilik denirse buna çocuktum evliliğin ne olduğunu bilmiyordum ama şunu söylüyeyim eşim benim en büyük sansım diyorum.Çünkü beni hep sevdi kolladı ezdirmedi beni aramızda 14 yaş fark vardı beni çocuk gibi görüyordu herhalde ilk zamanlar.Bu arada annem büyüttü bizi babamı tanımıyorum bir kez gördüm çok küçüktüm başkasıyla imam nikahıyla evlenmiş bir kaç hanımla daha evlenmiş ben hep akrabalardan duydum sonradan sorumsuz bir kişilikmiş.Ben evlendiğimde gençkız bile olmamıştım yani daha hastalanmamıştım bana kaynanam soruyor sen küçücük bişeysin adet görüyonmu diye inanım ne demek istediğini bile anlamadım.Eşimden allah razı olsun bana 4 ay hiç dokunmadı nasıl bir insandır,sonraları sorduğumda kıyamadım sana günah dedim sabii dedim dedi,ben ilk bir sene evliğimde evcilik oynuyordum inanırmısınız sokakta beştaş oyduyordum hep camdan bakardım oynayan çocuklara eşimde kıyamazdı hadi sende git oyna derdi ben salakta çıkar oynardım.Eşim işten gelince beraber yemek yapardık bilmiyorumki yemek yapmayı o işten gelir ben sokakta oyun oynamaktan gelirdim.Böyle zamanla alıştım evliliğe evime büyüdüm kadın oldum .Diyorum ya en büyük sansım eşim diye seviyorum eşimi çok rabbim benim ömrümden eşime versin acısını bana göstermesin diyorum hep.Ben sanslı azınlıklardanım eşim beni hep el üstünde tuttu ya diğerleri benim gibi çocuk yaşta evlenen sabiiler ne kadar eziyet çekiyorlardır kim bilir ben diyorum ki ne olur anneler babalar kızlarınızı okutun hemen evlendirmeyin günah evliliğin ne olduğunu bilmeden büyümeden anne oluyoruz çocuk anneler.Eğitimle ben inanmak istiyorum bu sorun çözülür okumakla eğitimle belkide anneleri babaları eğitmekle bilemiyorum.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama bunlar yaşanan gerçekler örneğide benim inşallahki ben ve benim gibiler son olur son bulur.Hepinize mutlu evler ve evlilikler diliyorum.
konumun kapanmasını rica edebilirmiyim mune hanımmm

Niye konu sahibinin bu kadar üstüne gidiliyor anlamadim... kadin ne güzel seyler yazmis, kücük evlendirmeyin demis, kocamla mutluyum ama sansliyim mutsuz da olabilirdim demis... kocasinin ne sapikligi kaldi ne pedofilisi...

Bencede kesinlikle 15 yas cok cok cok kücük evlilik icin.. ama kendi hayat cercevenizden bakmayin... konu sahibi babasiz, adi cikmasin diye evlendiriyorlar... (bu da tabiki yanlis) simdi annesine sorsaniz annesi yanlis yaptim demez, yeri yurdu belli olsun istedim der... kendine göre dogru yapmistir..

Kocasina gelirsek konu sahibi evlatlik olarak almamis, kendine es almis.. (yine yanlis bi durum) ama vay niye okutmadi, yok niye dokundu diye hesap sormak ne kadar mantikli?

Esine sorsaniz, ben onu hic incitmedim, kötü davranmadim, sevdim diyecek.. cünkü onu cocuk olarak degil esi olarak kabul etmis..

Simdi 15 yil gecmis, konu sahibi mutlu, esiyle birbirilerini seviyorlar, evlilikleri güzel gidiyor.. cikipta adam sapik! Demek nedir?

Sapik olsaydi konu sahibi 25 olmadan eziyet edip bosar, onu buna takilirdi..

Hayatta dogrular ve yanislar vardir, ama bazen bakis acisini degistirip bakmak lazim

Konu sahibi kocanla insallah mutlu mesut yaslanirsiniz.. cocuklariniz varsa allah bagislasin..

şu yazilani görüp imrenecek karşısına çıkan insani iyi görüp hayatını mahvedicek kimbilir kac kıza sebep olabilirsiniz yazik gercekten minnetinizi anlatmadan 15 yadinda evlendim genc kizlar yapmayin desen daha dogru olurdu

Back
X