• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk olmadan kadın olmak

bakın ben tabiki kendimi mağdur olarak görüyorum keşke 15 yaşında evlendirmeselerdi diyorum benimde hayallerim vardı belki nolur yanlış anlamayın erken evlilik olmasın diyorum

Bu konuda herkes ayni dusuncede zaten. Kimse bu dediginizin aksini iddia etmiyor. Son zamanlarda pedofili vakasi fazlasiyla artti. 2 3 yaslarinda koca koca herifler tarafindan tecavuze ugrayip katledilen bebeklerle, cocuklarla dolu etrafimiz.

Bu konuyu acarken niyetinizin kotu oldugunu dusunmuyorum ama suan herkes esinize pedofili gozuyle bakiyor, ben de dahil. Kusura bakmayin ama durum bu.

Son zamanlarda pedofili o kadar cok artti, o kadar cok bebeklere agladik ki o ölenlerin hepsi bizim bebegimiz oldu.

Bu konuya nasil tepki verilmesini bekliyordunuz ki? Verilen tepkiler cok normal. Siz de baskalarini anlamaya calisin.

Esiniz size evlendikten sonra iyi davranmis olabilir okey, bizim merak ettigimiz madem sizin anlattiginiz kadar bu kadar iyi adamdi daha regl olmamis cocugu neden kendine eş etti? Korumak, kollamak ona mi kaldi ki? Insanlarin sordugu soru bu, tabikii de kimse istemiyor cocuk gelinler, keske siz de olmasaydiniz.

Insanlarin tepkilerini anlamaya calisin, cok mu anormal konusuyorlar sizce? Kimse bu haberleri duyduktan sonra yere goge sigdiramadiginiz esinizi tebrik etmez maalesef. Diyorlar ki madem oyun oynamaya gonderecek kadar cocuk gozuyle bakiyordun o zaman gelin yapamayacak kadarda vicdanin olacakti. Soylenen sey sadece bu.

Haklisiniz
Bu konuda herkes ayni dusuncede zaten. Kimse bu dediginizin aksini iddia etmiyor. Son zamanlarda pedofili vakasi fazlasiyla artti. 2 3 yaslarinda koca koca herifler tarafindan tecavuze ugrayip katledilen bebeklerle, cocuklarla dolu etrafimiz.

Bu konuyu acarken niyetinizin kotu oldugunu dusunmuyorum ama suan herkes esinize pedofili gozuyle bakiyor, ben de dahil. Kusura bakmayin ama durum bu.

Son zamanlarda pedofili o kadar cok artti, o kadar cok bebeklere agladik ki o ölenlerin hepsi bizim bebegimiz oldu.

Bu konuya nasil tepki verilmesini bekliyordunuz ki? Verilen tepkiler cok normal. Siz de baskalarini anlamaya calisin.

Esiniz size evlendikten sonra iyi davranmis olabilir okey, bizim merak ettigimiz madem sizin anlattiginiz kadar bu kadar iyi adamdi daha regl olmamis cocugu neden kendine eş etti? Korumak, kollamak ona mi kaldi ki? Insanlarin sordugu soru bu, tabikii de kimse istemiyor cocuk gelinler, keske siz de olmasaydiniz.

Insanlarin tepkilerini anlamaya calisin, cok mu anormal konusuyorlar sizce? Kimse bu haberleri duyduktan sonra yere goge sigdiramadiginiz esinizi tebrik etmez maalesef. Diyorlar ki madem oyun oynamaya gonderecek kadar cocuk gozuyle bakiyordun o zaman gelin yapamayacak kadarda vicdanin olacakti. Soylenen sey sadece bu.
Haklısınız ama bu 15 yıl önce normal karşılanan bir olaydı .belki adam suan olsa böyle bir şey yapmiyacakti .benim babam da annem de öyle bir yaşta evlenmiş .ama şimdi benim babam da 21 yaşında ki kızını bile evlendirmeye karşı cocuk olara görüyor o yüzden bu kadar tepkili olmaya gerek yok .ama diğer insan olmayan mahlukatlara sonuna kadar haklısınız.

Haklisiniz

Haklısınız ama bu 15 yıl önce normal karşılanan bir olaydı .belki adam suan olsa böyle bir şey yapmiyavcakti .benim babam da öyle ama şimdi benim babam da 21 yaşında ki kızını bile evlendirmeye karşı cocuk olara görüyor o yüzden bu kadar tepkili olmaya gerek yok .ama diğer insan olmayan mahlukatlara sonuna kadar haklısınız.

Tamam ama bundan 15 sene onceside cok gec degil. 70ler 80ler falanda degil 2000 falan evlenmis.

Ha 15 yasindaki ha 21 yasindaki. Ikisi de kucuk. 21 yasindakini "bile" evlendirmek sacmalik zaten ne bilsin 21 yasindaki cocuk koca evi cekip cevirmeyi. Zaten evlenip omurlerini verecekler bir adama ne bu kadar erkenden evlendirme meraki ya. Yazik gunah hayati zehir olan binlerce kardesimiz var :(

Tamam ama bundan 15 sene onceside cok gec degil. 70ler 80ler falanda degil 2000 falan evlenmis.

Ha 15 yasindaki ha 21 yasindaki. Ikisi de kucuk. 21 yasindakini "bile" evlendirmek sacmalik zaten ne bilsin 21 yasindaki cocuk koca evi cekip cevirmeyi. Zaten evlenip omurlerini verecekler bir adama ne bu kadar erkenden evlendirme meraki ya. Yazik gunah hayati zehir olan binlerce kardesimiz var :KK43:
Tabi ki haklısınız bende öyle düşünüyorum ama zamanında yapılan cehalet iste halen bile o kesim mevcut :(

Kızlar hepinize katılıyorum iğrenç bişey adamın yaptığı.Ancak sanırım konu sahibi böyle bişey yaşamak istemediğini ama olan oldu ya kötü birine düşseydim demek istemiş. Ondan şanslı olduğunu düşünüyor yoksa bu iğrençliği savunacağını sanmıyorum ki kimse savunmamalı

Ha 15 yasindaki ha 21 yasindaki. Ikisi de kucuk. 21 yasindakini "bile" evlendirmek sacmalik zaten ne bilsin 21 yasindaki cocuk koca evi cekip cevirmeyi. Zaten evlenip omurlerini verecekler bir adama ne bu kadar erkenden evlendirme meraki ya. Yazik gunah hayati zehir olan binlerce kardesimiz var :KK43:
Kesinlikle katılıyorum

Ben herseyi anlamaya calisiyorumda 14 yil yas farki cok co fazla 15 yas icin. Kiz 15 erkek 18 veya 20 yasinda olsa hadi neyse aile zoru veya gelenekler,Geri kalmislik filan diyecegim. 50 li, 60 li veya 1970 li yillar desem oda degil.2000 li yillar teknolojinin gelistigi yillar. Bu zamanda yapilan boyle bir evlilik dogru bir evlilik degildir. Konu sahibinin bir sucu yoktur ,o daha kucuk bir cocuktu. Butun suc kucuk bir kiz cocugunu Karisi olarak yatagina alan Adam ve cocugun ailesindedir :((

Kocanız iyi insan olsaydı sizi kardeşi gibi görür elinizden tutardı. Madem babanız yokmuş, okumak istiyormuşsunuz. Yapsaymış iyiliğini. 15 yaşında çocukla evlenip, 4 ay sonra yine 15 yaşında çocukla cinsellik yaşayan adama pedofili denir. Siz sanırım kötülüğü kadın pazarlamakla, dövüp sövüp aç bırakmakla sınırlı bir şey sanıyorsunuz. İster misiniz neredeyse 30una gelmiş adam, sokakta oyun oynayan çocuk kızınızı karısı yapmayı düşünsün? Bu nasıl sapıklıktır....

Midem bulandi
Sapik pedofili bir kocaniz var
30 yasinda bir erkek 15 yasindaki cocukla sevisiyor
Mutlu olmaniza sevindim ama keske bunlari yasamasaydiniz keske bir sapigin kurbani olmasaydiniz

Haklisiniz

Haklısınız ama bu 15 yıl önce normal karşılanan bir olaydı .belki adam suan olsa böyle bir şey yapmiyacakti .benim babam da annem de öyle bir yaşta evlenmiş .ama şimdi benim babam da 21 yaşında ki kızını bile evlendirmeye karşı cocuk olara görüyor o yüzden bu kadar tepkili olmaya gerek yok .ama diğer insan olmayan mahlukatlara sonuna kadar haklısınız.
Hayir 15 yil once normal karsilanan bir olay degildi
Ben 39 yasindayim , 15 yil once de cocuk gelinler vakalari sapiklik olarak gorulurdu

Bazi kk üyeleri tatli dille birseyi dile getirmeyi bilmiyor bence. Evet dogru birsey degil ama bunu kimseyi kirarak hakkina girerek anlatmanin luzumu yok.
Evet yanlis birsey kadin bunu destekliyerek yazmamiski olmasin herkes benim kadar sansli degile getirmeye calismis siz nerelere cekiyosunuz. Su zamanda hala NE YAZIKKI kücük gelinler var 17 yil önceki olayi okudunuz demin eskiden daha cok ailelerin kararini yasadiklarinida unutmayin.
Konu sahibi desteklemiyorum ama olan olmus 17 senen gecmis sükür et ki sanslisin esinle mutluluklar

Hayir 15 yil once normal karsilanan bir olay degildi
Ben 39 yasindayim , 15 yil once de cocuk gelinler vakalari sapiklik olarak gorulurdu
Bu çevreden çevreye değişiyor canım bizim orda normal görülüyordu o zamanlar şimdi insanlar azda olsa a killandi ama alen bile bu vakaları duyuyoruz.

Bu yaziyi okuduktan sonra butun cocuk gelinleri kurtarasim geldi...oyle uzuldum ofkelendim..

Ayrica bakiniz rahmetli annem 1940 yilinda dogmus, babamla 17 yasinda nikahlari kiyilmis AMA dedem annemi 1 sene daha yaninda tutmus 18 yasinda kocasinin yanina gondermis. Yani eskiden normaldi diyenlere mukabil 1957 yili yeterince eski mi cınım?

Eskilerde hep böyle olurdu benim annem de 15 yaşında evlenmiş babamla aralarında 10 yaş fark var .eskiden normal di ama şimdi insanlar bilinclendi bunun ne denli kötü bir şey olduğunun farkında
Kesinlikle katılıyorum. Eskiden bu durum böyleydi aileler özellikle babasız kız çocuklarını başı baģlansın adı çıkmasın diye verirlermiş. Buradaki bir çok bayan bilip bilmeden yorum yapmış. Benim annem babasız büyümüş anneannem ilk gelene vermis yani o durumları kimse yaşamadan birinci dereceden dinlemeyen o acıları anlamaz. Annem 17 babam 29 yaşındaymış. Ama bu babamı pedofili yapmaz. Gayette kimsenin kız çocuğunu sıkıştırmadı. Mutlu mesut yaşıyor adam. Kimse sapık diyemez!
O devirde belli bir yaşı geçen evde kalmış gözündeydi. Zihniyete göre yaş farkı da büyük olanı sapık küçük olanı da mağdur yapmıyor.

Azıcık anlayışlı olunabilse keşke.

Kusura bakmayın ne olur,zaten yaşayacağınızı yaşamışsınız küçücük yaşınızda ama eşinizin niyeti sahip çıkmaktı madem,keşke sizi okutsaydı. En azından liseyi bitirmenizi sağlasaydı. Size sahip çıkıp desteklemiş olabilirdi ama bu desteklemek,sahip çıkmak falan değil üzgünüm.
Size kötü davranıp,dövüp sövmemesi yeterli değil,hatta sokakta oynamanıza müsade etmeside değil bence.
Yemek beraber yapmışsınız,tabiki yapacak,çocukla evlenmiş sonuçta,ne bekleyebilir ki o yaşta çocuktan?
Bilemedim,hiç hoş görünmüyor buradan bakınca. Çok rahatsız edici sokakta oyun oynayan bir çocuğu yatağına alması.

Back
X