- 30 Ağustos 2023
- 62
- 54
- 8
- Konu Sahibi catherinehoward
-
Ben gittim çocuk yapmadan önce tavsiye ederimEşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
Eşiniz dese de demese de bence herkesin çocuktan önce psikolojik destek alması şart kötü anlamayın. Sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için annenin ve babanın hem fiziken hem psikolojik olarak sağlıklı olması gerek.Eşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
Eşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
Durduk yere dememiştir vardır bir sebebiEşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
Bunu söylemenin yolu bu değil tabi de.Psikolojik bir sorununuz varsa eşinizde sorunu çözmeden çocuk istemiyor olabilir. Ağrınıza gidecek bi durum yok.
Eşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
BencedeBence çocuktan sonra gidilmesi daha makbul
Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyorBunu söylemenin yolu bu değil tabi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?