Çocuk şartı

Eşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
Eşiniz dese de demese de bence herkesin çocuktan önce psikolojik destek alması şart kötü anlamayın. Sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için annenin ve babanın hem fiziken hem psikolojik olarak sağlıklı olması gerek.

Yani hanımlar cidden anlamıyorum sizi ya. Güzel bi şey demişmiş, haklıymış. Çocuk sağlıklı ortamda büyuyecekmiş.

Sebebi her ne olursa olsun bu konu bu şekilde izah edilmez. Yol yordam bilmemek,üslupta sınıfta kalmak bu.

Ortadoğuda yaşayıp da normal olan bi adam göremedik daha. Anacisindan tut karisina çirkin diyenine kadar... ben dışardayken sen anamda dur yoksa babam kızar diyeninden bosanalim sonra gene evleniriz diye saçmalayanına kadar her türlü manyağı gördü burfa bu gözler.

Psikologa ben niye gideyim acaba sen mi gitsen belki iki kelimeyi düzgünce bir araya getirmeyi ögrenirsin Allahın ilk primati homo habilis bile daha insanca konuşmuyorsa ben de bi sey bilmiyorum ya.

Bunu söylemenin yolu bu değil tabi de.
Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…