Çocuk şartı

Yine kadının yükünü paylaşmayıp sonra kadın öfke patlamaları yaşayınca kadına deli , sorunlu muamelesi yapan bir embesil , eşinizi bilinçli bir insan sandım konunun en basında, zaten üslubundan haksız olduğu asıl psikologa gitmesi gerekenin kendisi olduğu belliydi , çalışan bir kadın olarak sizi anlıyorum hele eşiniz size yardım etmiyorsa ne kadar zorlandığınızı biliyorum...

Kadın adam haftalarca evden çıkmaz aklına gelmez diyor siz malum kesimin insanları gibi yorum yapıyorsunuz. Sürekli dışarda yenmez ama haftalarca evden çıkmayan adamda anormaldir yani. Kadının saçını süpürge etmesi ile yürüyen evlilikte yürümesin bitsin artık bu devirde.

O devir bitmediğinden boşanmalar artışta

Adam haklı, herşey ateş pahası ve pahalı ,en iyisi evde herşey yenmeli
Evde eşine yardım etmiyorsa dışardan yemek istemeyi, yemek yemeyi de akıl edecek bir zahmet , ben de çalışıyorum bazen halim olmuyor yemek yapmıyorum eşime ne istersen onu söyle diyorum, kimse kusura bakmasın hem çalışıp hem de evde yorulamam bazen de yemek dışardan yensin, haaaaa eğer o erkek ekonomiyi düşünüyorsa evde eşine yardım edecek paşa paşa...

Anası paşa erkek yetiştirdiyse bu yazdıkların hayal de kalır

Lütfen bu adamdan çocuk yapma emin ol daha iyileri var ...

Adam olsun da ev işlerinin yarısını yapsın.
Her haltı kadının sırtına yükle, kadını sinir hastası et, sonra "psikoloğa git!".
Hanımefendi ikiniz de çalışıyorsanız, akşamları evdeki işleri yarı yarıya bölerek yapmak zorundasınız. Paşazadeye bunu öğretin. Öğrenmiyorsa da çocuk falan yapmayın, herşeyin üstüne bir de çocuğu yükleyecek yok artık ya!

Bu yorumunuz biraz talihsiz olmuş, günümüzde bu şartlara sahip kadın mı kaldı , ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bile keyfi şekilde sürekli yemek isteyecek ekonomide değil , konu moda , makyaj değil ki ayrıca...

Eşiniz haklı. Böyle bir adamı baba yapmak isteyen bir kadın normal değildir zaten. Gidin de gözünüz açılsın. Adamın aslında insan vasfına sahip olmadığını görün

Evliliğin yükü ağır demek istedim
Bekar gibi olunmuyor evlendikten sonra

evlilik ve çocuk süslenmeyle, makyajla ,moda ve selfie ile yürümüyor
Sonra da evdeki kadın bakımsız deyip kendilerini de haklı bulup dışarda bakımlı olana bakıyor bu hanzolar. Düşünce yapınızı çok sığ buldum bir insan hem evli hem çocuklu hem de süslü ve makyajlı olabilir. Yürümüyor demeniz tamamen sizin düşünceniz.

Evliliğin yükü ağır demek istedim
Bekar gibi olunmuyor evlendikten sonra
Toplumumuzda eskisi gibi evin yükü hep kadında olunsun isteniyor ama şunu düşünmüyorlar kendi anneleri zamanında anneleri ev hanımı idi çocuklar dışarda oynarken annelerimiz ev işi, yemek herşeyi yapardı ama şimdi kadın da çalışıyor hem psikolojik hem de fizyolojik olarak yoruluyor tıpkı erkekler gibi , adamlar hem eşim çalışsın diye memur veya çalışan kadın avına çıkıyor anası ile sonra çalışan kadına da ev hanımının yükünü de tek başına yüklüyor,e bir de maaşına konma çabaları da cabası , eskidendi o saçı süpürge etmeler , erkekler de anneleri de çilekeş akşama kadar evde ve dışarda çalışan kadın arayışındalar hatta birçoğu öğretmen eş peşinde niye çünkü hem evde yarım gün hem de işte eşşek gibi çalışabilir , ben öğretmenim diye kaç kişi ağzının suyunu akıta akıta eşin çok şanslı falan diyor ben de onlara asıl ben şanslıyım evin yükünü sırtıma atan bir cahille evlenmedim diyorum , bu bakış açıları beni o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam , Ülkemizin erkekleri o kadar sorunlu o kadar eksik ve o kadar cahiller ki tek sebebi de oğluna tapan anneleri...

Adam ev işlerinin tamamını sizin sırtınıza yüklemiş, paşam eve gelince bi bulaşığın ucundan tutmaktan aciz, dışarı bi yürüyüşe, bi kahve içmeye bile çıkmıyorsunuz, ama "inanın çok iyi anlaşıyoruz"..
Hangi konuda iyi anlaşıyorsunuz anlatsanıza bize biraz...

Diyelim siz iş yapmadınız eşiniz sizi zorlayıp eleştirir mi? Yani bazen eşimiz iş yapmadı diye kendi kendimizi doldurup daha fazla yük almaya meyilli oluyoruz. Halbuki bazı işler aksasa dünya durmuyor ama eşimizin pasifliği karı-koca dengesini bozunca biz fazla aktif oluyoruz. Bazı tip kocalar eşlerini sürekli bunaltır ya temizlik yap yemek yap diye eğer bu şekilde bir durumunuz yoksa salıverin biraz işleri

Bu erkek arkadaşın anasının evinde işin ucundan tutuyor mu yoksa anası ayağına hizmet mi ediyor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…