- 24 Ocak 2021
- 12.906
- 29.706
- 548
- Konu Sahibi catherinehoward
-
Yine kadının yükünü paylaşmayıp sonra kadın öfke patlamaları yaşayınca kadına deli , sorunlu muamelesi yapan bir embesil , eşinizi bilinçli bir insan sandım konunun en basında, zaten üslubundan haksız olduğu asıl psikologa gitmesi gerekenin kendisi olduğu belliydi , çalışan bir kadın olarak sizi anlıyorum hele eşiniz size yardım etmiyorsa ne kadar zorlandığınızı biliyorum...Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyor
Kadın adam haftalarca evden çıkmaz aklına gelmez diyor siz malum kesimin insanları gibi yorum yapıyorsunuz.Çocuk olunca ev işleri çoğalacak
Bazı kadınlar yemek pişirmeyi üşenip dışarıdan sipariş veriyor bu durumda, büyük ihtimal bunlar olacak ,evlilik ve çocuk süslenmeyle, makyajla ,moda ve selfie ile yürümüyor
O devir bitmediğinden boşanmalar artıştaKadın adam haftalarca evden çıkmaz aklına gelmez diyor siz malum kesimin insanları gibi yorum yapıyorsunuz.Sürekli dışarda yenmez ama haftalarca evden çıkmayan adamda anormaldir yani. Kadının saçını süpürge etmesi ile yürüyen evlilikte yürümesin bitsin artık bu devirde.
Evde eşine yardım etmiyorsa dışardan yemek istemeyi, yemek yemeyi de akıl edecek bir zahmet , ben de çalışıyorum bazen halim olmuyor yemek yapmıyorum eşime ne istersen onu söyle diyorum, kimse kusura bakmasın hem çalışıp hem de evde yorulamam bazen de yemek dışardan yensin, haaaaa eğer o erkek ekonomiyi düşünüyorsa evde eşine yardım edecek paşa paşa...Adam haklı, herşey ateş pahası ve pahalı ,en iyisi evde herşey yenmeli
Sevindim.O devir bitmediğinden boşanmalar artışta
Anası paşa erkek yetiştirdiyse bu yazdıkların hayal de kalırEvde eşine yardım etmiyorsa dışardan yemek istemeyi, yemek yemeyi de akıl edecek bir zahmet , ben de çalışıyorum bazen halim olmuyor yemek yapmıyorum eşime ne istersen onu söyle diyorum, kimse kusura bakmasın hem çalışıp hem de evde yorulamam bazen de yemek dışardan yensin, haaaaa eğer o erkek ekonomiyi düşünüyorsa evde eşine yardım edecek paşa paşa...
Lütfen bu adamdan çocuk yapma emin ol daha iyileri var ...Böyle söyleyince mesrla ne kadar mantıklı ama üslup çok önemli ya da ben onu buna söyleyip kırıldığımı söyleyince öküz gibi bana şuan çocuğumuzun olabileceğine mi inanıyorsun demesi ben ağladıktan sonra özür bile dilememesi sonra da sen beni dinlemiyorsun demesi
Zaten en başta böyle birisi ile evlenmemek lazım, yeni evliyken eşime temizlik yaptırdığım için annesinin zoruna gidiyordu meselaAnası paşa erkek yetiştirdiyse bu yazdıkların hayal de kalır
Aynen kadınlar değişmesi gerekirZaten en başta böyle birisi ile evlenmemek lazım, yeni evliyken eşime temizlik yaptırdığım için annesinin zoruna gidiyordu meselaAnneler bu toplumu mahvediyor...
Adam olsun da ev işlerinin yarısını yapsın.Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyor
Bu yorumunuz biraz talihsiz olmuş, günümüzde bu şartlara sahip kadın mı kaldı , ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bile keyfi şekilde sürekli yemek isteyecek ekonomide değil , konu moda , makyaj değil ki ayrıca...Çocuk olunca ev işleri çoğalacak
Bazı kadınlar yemek pişirmeyi üşenip dışarıdan sipariş veriyor bu durumda, büyük ihtimal bunlar olacak ,evlilik ve çocuk süslenmeyle, makyajla ,moda ve selfie ile yürümüyor
Eşiniz haklı. Böyle bir adamı baba yapmak isteyen bir kadın normal değildir zaten. Gidin de gözünüz açılsın. Adamın aslında insan vasfına sahip olmadığını görünBenim söylenmem ve ev işleri yapılmayınca sinirlenmem başka hiçbir sorunumuz yok inanın çok iyi anlaşıyoruz ama bütün gün çalışıp eve gelip bunlara gücüm yetmiyor kendine hiç vakit ayıramıyorum neredeyse tanıştığımız günden beri bir yere gidelim desem ekonomi kötü her şey çok pahalı hep bununla mücadele ediyorum evden çıkmayalım desem aklına gelmez haftalarca belki aylarca
Evliliğin yükü ağır demek istedimBu yorumunuz biraz talihsiz olmuş, günümüzde bu şartlara sahip kadın mı kaldı , ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bile keyfi şekilde sürekli yemek isteyecek ekonomide değil , konu moda , makyaj değil ki ayrıca...
Sonra da evdeki kadın bakımsız deyip kendilerini de haklı bulup dışarda bakımlı olana bakıyor bu hanzolar. Düşünce yapınızı çok sığ buldum bir insan hem evli hem çocuklu hem de süslü ve makyajlı olabilir. Yürümüyor demeniz tamamen sizin düşünceniz.evlilik ve çocuk süslenmeyle, makyajla ,moda ve selfie ile yürümüyor
Toplumumuzda eskisi gibi evin yükü hep kadında olunsun isteniyor ama şunu düşünmüyorlar kendi anneleri zamanında anneleri ev hanımı idi çocuklar dışarda oynarken annelerimiz ev işi, yemek herşeyi yapardı ama şimdi kadın da çalışıyor hem psikolojik hem de fizyolojik olarak yoruluyor tıpkı erkekler gibi , adamlar hem eşim çalışsın diye memur veya çalışan kadın avına çıkıyor anası ile sonra çalışan kadına da ev hanımının yükünü de tek başına yüklüyor,e bir de maaşına konma çabaları da cabası , eskidendi o saçı süpürge etmeler , erkekler de anneleri de çilekeş akşama kadar evde ve dışarda çalışan kadın arayışındalar hatta birçoğu öğretmen eş peşinde niye çünkü hem evde yarım gün hem de işte eşşek gibi çalışabilir , ben öğretmenim diye kaç kişi ağzının suyunu akıta akıta eşin çok şanslı falan diyor ben de onlara asıl ben şanslıyım evin yükünü sırtıma atan bir cahille evlenmedim diyorum , bu bakış açıları beni o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam , Ülkemizin erkekleri o kadar sorunlu o kadar eksik ve o kadar cahiller ki tek sebebi de oğluna tapan anneleri...Evliliğin yükü ağır demek istedim
Bekar gibi olunmuyor evlendikten sonra
Adam ev işlerinin tamamını sizin sırtınıza yüklemiş, paşam eve gelince bi bulaşığın ucundan tutmaktan aciz, dışarı bi yürüyüşe, bi kahve içmeye bile çıkmıyorsunuz, ama "inanın çok iyi anlaşıyoruz"..Benim söylenmem ve ev işleri yapılmayınca sinirlenmem başka hiçbir sorunumuz yok inanın çok iyi anlaşıyoruz ama bütün gün çalışıp eve gelip bunlara gücüm yetmiyor kendine hiç vakit ayıramıyorum neredeyse tanıştığımız günden beri bir yere gidelim desem ekonomi kötü her şey çok pahalı hep bununla mücadele ediyorum evden çıkmayalım desem aklına gelmez haftalarca belki aylarca
Terbiyesizlik bu başka bir değil ayıp ya cidden hiç mi vicdanları sızlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?