Çocuk şartı

Öncesinde evlilik için ehliyet alınmalı Calci. Ahh bir olsa, ne hayatlar kurtulacakta 5 dk evlendiriyorlar işte

Evlenmelerine engel olamıyoruz efenim. En azından üremelerine engel olabiliriz belki

Olayın öncesi nedir? Ne sebeple böyle bir şey istedi?
Benim söylenmem ve ev işleri yapılmayınca sinirlenmem başka hiçbir sorunumuz yok inanın çok iyi anlaşıyoruz ama bütün gün çalışıp eve gelip bunlara gücüm yetmiyor kendine hiç vakit ayıramıyorum neredeyse tanıştığımız günden beri bir yere gidelim desem ekonomi kötü her şey çok pahalı hep bununla mücadele ediyorum evden çıkmayalım desem aklına gelmez haftalarca belki aylarca

Asıl böyle birinden sizin cocuk istememeniz lazim. Sonucta oda elinden geleni yapsa sizde nefes alirsiniz

Alın işte sevgili hanimlar. Bu kadin öfkelenmesin de kim öfkelensin. Çocuk olunca çocuk da size zimmetlenecek. Su ana kadar bu yükün altina girip de bas kaldirmamak sizin sucunuz ama esiniz de merhametsiz ve bencil.

Kendinin bu kafayla iyi bir baba olacağına inaniyor da çocuğun anasına mi psikolog öneriyor.

Boşayin şu asalaği nerden buldunuz ya oturduğum yerde asabım bozuldu.

Adam haklı, herşey ateş pahası ve pahalı ,en iyisi evde herşey yenmeli

Asıl böyle birinden sizin cocuk istememeniz lazim. Sonucta oda elinden geleni yapsa sizde nefes alirsiniz
Arada aırada temizlik yapıyor mesela ama ben hergün ayaktayım anladınız nı o diyor ki ben sana yardım ediyorum çünkü ülkemizde malesef birçok erkek hiçbir şeyi eline sürmüyor ama 10 günde bir evi silmek falan bence yapılması gereken şeyler birçok kadın bunları dert etmiyor sorun etmiyor ama ben kaldıramıyorum belki de evliliğe ben de hazır değildim ama bilemiyorum

Evlenmelerine engel olamıyorsak üremelerine hiccc engel olamayız bence. Kocası ile arasi kötü olan bile aninda hamile kalıyor, iyi olsa kimbilir kaçar kaçar bebisler gelicek

Bir de boşanma kararı alanlar hamile kalıyor tak diye. Araları çok kötü ama sevişmekten geri durmuyorlar

Sizin yükünüzü paylaşmayan, evliliği müşterek görmeyen birinden bebek istediğinize siz emin misiniz?

Sizin yükünüzü paylaşmayan, evliliği müşterek görmeyen birinden bebek istediğinize siz emin misiniz?
O diğer erkeklerle kıyaslıyor ben yapıyorum yapmasam onlar gibi sen bunu diyemezdin diyor bazen ben de gerçekte söyleniyorum ama düşünüyorum bir şey dememem için çok sakin bir insan olmam gerek böhle kadınlar var etrafımda mesela erkek sadece yatıyor malak gibi ben bunu doğru bulmuyorum

Yani konu sahibi, adam senle oturur, delice bağrış çağrış kavga eder, sana deli der, psikolog görsün der, çok alınırsın. Ama böyle bir sinir, öfke problemin varsa adamın bunu demesi çocuk düşünen bir çift için garip gelmedi bana. Adam sana destek al demiş.

Zaten sizin çocuk öncesi hem ekonomik hem karı koca olarak sorunlarınız var. Gidin önce ikinizde destek alın.

Adam haklı, herşey ateş pahası ve pahalı ,en iyisi evde herşey yenmeli
Hayat pahalı diye 3 kuruş keyfimizde olmasın mı? Kizcagizda çalışıyormuş, lüks olmasa bile dışarı da bişeyler gayette yenilebilir. Her akşam dışarıda yiyelim dememiş sonuçta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…