- 30 Ağustos 2023
- 62
- 54
- 8
- Konu Sahibi catherinehoward
-
Başkaldırıyorum ondan dolayı işte kavga ediyoruz susmadığım için hatalı ben oluyorum bağırıyormuşum elimde değil kafam atıyor belki 1 ay sakin kalıyorum hiçbir şey demiyorım günler geçiyor gidiyor en somumda kafam atıyor her şeyi söylemem gerekiyormuş onun aklına gelmiyormuş bu erkekleri bu şekilde yetiştiren anneler aslındaAlın işte sevgili hanimlar. Bu kadin öfkelenmesin de kim öfkelensin. Çocuk olunca çocuk da size zimmetlenecek. Su ana kadar bu yükün altina girip de bas kaldirmamak sizin sucunuz ama esiniz de merhametsiz ve bencil.
Kendinin bu kafayla iyi bir baba olacağına inaniyor da çocuğun anasına mi psikolog öneriyor.
Boşayin şu asalaği nerden buldunuz ya oturduğum yerde asabım bozuldu.
Yani konu sahibi, adam senle oturur, delice bağrış çağrış kavga eder, sana deli der, psikolog görsün der, çok alınırsın. Ama böyle bir sinir, öfke problemin varsa adamın bunu demesi çocuk düşünen bir çift için garip gelmedi bana. Adam sana destek al demiş.
Zaten sizin çocuk öncesi hem ekonomik hem karı koca olarak sorunlarınız var. Gidin önce ikinizde destek alın.
Evet kesinlikle dünyaya bir kere geliyoruz evde otur otur insanın içi bunalıyor strestimi atamıyorum kiHayat pahalı diye 3 kuruş keyfimizde olmasın mı? Kizcagizda çalışıyormuş, lüks olmasa bile dışarı da bişeyler gayette yenilebilir. Her akşam dışarıda yiyelim dememiş sonuçta?
Arada aırada temizlik yapıyor mesela ama ben hergün ayaktayım anladınız nı o diyor ki ben sana yardım ediyorum çünkü ülkemizde malesef birçok erkek hiçbir şeyi eline sürmüyor ama 10 günde bir evi silmek falan bence yapılması gereken şeyler birçok kadın bunları dert etmiyor sorun etmiyor ama ben kaldıramıyorum belki de evliliğe ben de hazır değildim ama bilemiyorum
Böyle söyleyince mesrla ne kadar mantıklı ama üslup çok önemli ya da ben onu buna söyleyip kırıldığımı söyleyince öküz gibi bana şuan çocuğumuzun olabileceğine mi inanıyorsun demesi ben ağladıktan sonra özür bile dilememesi sonra da sen beni dinlemiyorsun demesiYani konu sahibi, adam senle oturur, delice bağrış çağrış kavga eder, sana deli der, psikolog görsün der, çok alınırsın. Ama böyle bir sinir, öfke problemin varsa adamın bunu demesi çocuk düşünen bir çift için garip gelmedi bana. Adam sana destek al demiş.
Zaten sizin çocuk öncesi hem ekonomik hem karı koca olarak sorunlarınız var. Gidin önce ikinizde destek alın.
Çocuk olunca ev işleri çoğalacakHayat pahalı diye 3 kuruş keyfimizde olmasın mı? Kizcagizda çalışıyormuş, lüks olmasa bile dışarı da bişeyler gayette yenilebilir. Her akşam dışarıda yiyelim dememiş sonuçta?
Kesinlijle ben de böyle düşünmeye başladım artık psikoloğa da gitsem hayatımız yine aynı olacak değişecek tek şey ben daha az sinirlenip sesimi çıkarmıcamErkekler "yardim ettiklerini" saniyor, halbuki o evde o da yasiyor. Tek kadinin görevi degil, heleki de calisiyorsa. Bence bu cocuk meselesini rafa kaldirin. Size o konuda da yardim etmez. Psikolog önermeden önce, ilk kendi bir elinden gelen destegi versin. Bak kadin nasil parliyor
Çok doğru dedinizBen böyle hikaye bekliyordum ve yanilmadim.
Eşiniz değil de bu durumda sizin istememeniz lazim çocuk çünkü en çok siz yorulacaksiniz.
Bende çok ikinciyi istiyordum şuan bayagidir istemiyorum eşimin çok fazla iş yaptigini düşünmesi ve başka sebeplerden.
Ona da diyorum kendini düzeltmeden ikinci çocuk yok.
Senin yerinde olsam çocuk konusunda hiç alinmam, hatta çok isabetli olur şu anda çocuk sahibi olmamak. Anladığım kadarı ile eşin çok yardımcı değil, hem işte hem evde çalışıyorsun. Ben anne olduğum dönem eşim hiç destek olmamıştı, bir akşam ufak çaplı sinir krizi geçirdim. Tabakları falan kırdımEvet kesinlikle dünyaya bir kere geliyoruz evde otur otur insanın içi bunalıyor strestimi atamıyorum ki
O tarz kadın sayısının çok olduğunu sanmıyorum. Çevremdeki kadınlar genelde benim gibi hem evde hem işte essek gibi calisanlar. Ayrıca o kadar rahat yaşamak için maddi imkan olması lazım, ben bile su gelirimle her akşam eve sipariş verememÇocuk olunca ev işleri çoğalacak
Bazı kadınlar yemek pişirmeyi üşenip dışarıdan sipariş veriyor bu durumda, büyük ihtimal bunlar olacak ,evlilik ve çocuk süslenmeyle, makyajla ,moda ve selfie ile yürümüyor
E napalım o zaman böyle söyleyince insan evlilikten ve çocuktan soğuması gerekiyorÇocuk olunca ev işleri çoğalacak
Bazı kadınlar yemek pişirmeyi üşenip dışarıdan sipariş veriyor bu durumda, büyük ihtimal bunlar olacak ,evlilik ve çocuk süslenmeyle, makyajla ,moda ve selfie ile yürümüyor
Kesinlijle ben de böyle düşünmeye başladım artık psikoloğa da gitsem hayatımız yine aynı olacak değişecek tek şey ben daha az sinirlenip sesimi çıkarmıcam
Evet insan sinirleri bozulur çocuk ayrı bir sorumluluk içim ferahladı biraz teşekkğr ederimSenin yerinde olsam çocuk konusunda hiç alinmam, hatta çok isabetli olur şu anda çocuk sahibi olmamak. Anladığım kadarı ile eşin çok yardımcı değil, hem işte hem evde çalışıyorsun. Ben anne olduğum dönem eşim hiç destek olmamıştı, bir akşam ufak çaplı sinir krizi geçirdim. Tabakları falan kırdımsonuç olarak beyfendi elini yine taşın altına koymadı. Ikinizde destek alın, orta yolu bulmaya çalışın bence. Hayata aynı pencereden bakmıyorsunuz şu anda.
Terbiyesizlik bu başka bir değil ayıp ya cidden hiç mi vicdanları sızlamıyorYani. Siz durduk yere sinirlenmiyorsunuz ki. Bazi erkekler vardir kendi rahatlarindan hic ödün vermezler. Benim bir enistem de öyle. Cocuk dogdu uyumak icin baska odaya gecti, yemeginden felan hic geri kalmadi. Hepsi kadinda. Kadinda kizip söylense "Anne olmayi sen sectin, söylenmeye hakkin yok" derdi. Kadin ama bir patlada ondan sonra kesti. Benciller
Yine de gidebilirsin, sadece daha az sinirlenmeyeceksin, olaylara farklı bakmaya başladığın için belki radikal kararlar bile alabilirsin. Psikolog tecrübem yok ama psikiyatr desteği almıştım, öncesindeki konuşmalarımızda sorunlarıma bakış acimi değiştirmişti. Ilaçta bonusu oldu.Kesinlijle ben de böyle düşünmeye başladım artık psikoloğa da gitsem hayatımız yine aynı olacak değişecek tek şey ben daha az sinirlenip sesimi çıkarmıcam
Aslında kötü birşey dememiş hatta ülkemiz şartlarında hayet mantıklı ve güzel birşey söylemiş, kimin psikoloğa ihtiyacı yok ki bu zamanda , eşiniz manipülasyoncu narsist birisi değilse gayet makul ve sağlıklı birşey söylemiş, sizce hangi sebepten psikologa gitmenizi istiyor?Eşim psikoloğa git yoksa çocuk yapmayız dedi çok ağırıma gitti bana bir akıl verin
Kimsenin gücü yetmez ki ? Bir de üstüne çocuk sorumluluğu gelse... Kendi ev işlerine el atmak yerine size psikolog yolu mu gösteriyor ? Çoğu erkek kadını dırdırcı görüyor ama kadın cinnet geçirmeden kadının dediğini yapmıyor. Bakın anlamıyor değil yapmıyor. İşine gelmiyor çünkü. İstiyorlar ki her işi kadın üstlensin sesi de çıkmasın.Evet zaten bu ağrıma gitti. Böyle söylemesinib sebebi de benim sinirli bir insan olmam ki kendimi çok törpüledim ama hem işte çalışıp bütün eve gelip yemek yapıp temizlik vs bunlara gücüm yetmiyor aslında her kadının sorunu bu dinlenemediğim için de söyleniyorum o da kızıyor
Her yer pahalı diye kendimizi eve mi kapatacağız ? Ki kadın yemekten değil gezmekten bahsetmiş.Adam haklı, herşey ateş pahası ve pahalı ,en iyisi evde herşey yenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?