Cocuk sohbetleri

Ben de bekarım ve çocuğum yok diye büyüklerin olduğu ortamda acayip dışlanmış hissediyorum

Varsa yoksa kocaları çocukları ya olan var olmayan var. Biraz da bilim, ekonomi, siyaset falan konuşalım

Aa dengesiz kadin :)
Bosverin kafaniza takmayin ya sizde, ya dinleyin sadece ya da ayy ne kadar zor demi cocuk isleri falan deyin :)
Zaten beni dinlemedikleri zaman susuyorum konuyu degistirmeye calisiyorum ama.nafile bir yerden illaki aciliyo konu dua edin kizlar hyirlisiyla benimde olsn

=) benim bebeğim olsaydı dinlerdim valla yorum yapmanı sık dişini 2 sene . Sen de dogurmamis olursan doya doya benimkini yonlendir =)

Ya boşver sen de umrunda olmasın .
Bebek işte sabah akşam neyini konusuyorlarsa

Ben de bekarım ve çocuğum yok diye büyüklerin olduğu ortamda acayip dışlanmış hissediyorum

Varsa yoksa kocaları çocukları ya olan var olmayan var. Biraz da bilim, ekonomi, siyaset falan konuşalım
Yok pek kulturumuz gelismis degil zaten insanlar herseyini cocuklarina adamislar gercekten cok sıkıliyorum bu muhabbetlerden dini muhabbet acinca yine unutuyorlar birazcik

ayyy en uyuz olduğum şey 3-5 çocuklu kadının toplanıp benimki de şunu yaptı, benimki de bunu dedi muhabbeti yapmaları.
hani ekstra bir durum olur konuşulur (sağlık problemi, davranış bozukluğu, uyku sorunu vs) fikir alışverişi yapılır ki burda da yapıyoruz ama benimki şunu yer bunu içer böyle s.çar muhabbeti çok sıkıcı.
ben muhabbet uzayınca aman çocuklardan başka konuşacak şeyiniz yok diyip başka konu açıyorum, siz de bir şekilde sıkıldığınızı belli edin, çekilir çile değil çünkü.

=) benim bebeğim olsaydı dinlerdim valla yorum yapmanı sık dişini 2 sene . Sen de dogurmamis olursan doya doya benimkini yonlendir =)

Ya boşver sen de umrunda olmasın .
Bebek işte sabah akşam neyini konusuyorlarsa
Muhabbetleri baya koyu oluyo bu konuda varlari yoklari bebekleri yada gercekten psikilojim bozuldu bu konuda fazla alinganim

Bazen sikildigimi.belli etmek istiyorum ama bu sefer de cocugu yok ya o yuzden boyle yapiyo demelerini de istemiyorum benim uzuldugumu sikildigimi bir tek esim.biliyo biz bu muhabbeti cok yapiyoruz esimle ve.her defasinda aklima geldikce agliyorum bu sefer esimde kiziyo hersey Allah tan diyo

Ayyy bi arkadaşım geldi aklıma iki sohbet edeyim içimi dökeyim diye giderdim. Çocuğun kaçta kaka yapıp kaçta dk emdiğine kadar dinlerdim. Başka muhabbeti yoktu. En son ay yeteeer diye isyan ettim de rahatladım
banada lazim oyle bir isyan

Sonra çocuklar neden birey olmayı başaramıypr

Gelecegin super kaynanalari bunlar.

Cocuguyla ozdesim kurmuslar onlari bagimsiz bir varlik olarak gormeleri zor.

Ileride cocuklari evlenincede onun evine evimiz der. Artik gelin damat herneyse karsi taraf cildirir.

çocuğu olanlar olarak biz bile sıkılıyorsak sizin sıkılmamanız mümkün değil.
şu an kuzenlerimle tatildeyiz mesela, akşamları çocukları annelerimize bırakıp çıkıyoruz, bu sürekli x ne yaptı acaba, uyudu mu acaba, bugün yemek de yemedi bik bik bik, altı üstü 5 günlüğüne bir yere gelmişiz bikaç saat müzik dinleyip kafamızı dağıtıyoruz onda da çocuk muhabbeti yapıyor, çemkiriyorum susmuyor yahu 5 gün çocuğun az yese az uyusa ne olur, bi sus, bi eğlen dimi, hayatı çocuk olmuş bunların (kuzenimi çooook severim) sonra da bana telefonu elinden bırakmıyorsun diyor, e bırakıp napıcam

Çocuklu insanım, çocuksuz arkadaşlarımla daha güzel vakit geçiriyorum. Yeni bi arkadaş edindim, sürekli olarak "ikinciyi düşünüyor musun, seninki ne kadar uyuyor, boyu mu uzamış, kaç saat uyuyor"lardan başka şey konuşmuyor. Sırf bu yüzden görüşmek istemiyorum artık hayattaki tek sohbeti çocuk üzerine olan insanlarla. Çocuksuz olsam hiç muhatap olmam böyle tiplerle.

Benim cocuklu arkadasim yok da yeni evli, nisanli, sevgilisi olan arkadaslarimla cok az gorusmeye calisiyorum.

Erkeklerle soyle iletisim kur, konusurken kasma kendini rahat ol, etrafina bak, yok mu biri muhabbetlerinden biktim cunku.

Benimle ilgili konu acip soru soruyorlar mesela, tam yanitliyorum basliyorlar sevgililerini/eslerini anlatmaya. Allah mutlu etsin, guzel bir iliskileri olabilir de yapilan her surprizi, kac kez kusup baristiklarini, ne kadar kiskanildiklarini (!) dinlemekten yoruluyorum.

Soyleyince de kiskanc, kotu kalpli kiz oluyorum

Cocuklularla takilma Benim cocuklu gorustugum kimse yok mesela. Zaten evimdede cocuklu misafir sevmiyorum olabildigince. Sıkılırım surekli cocuk muhabbetinden.

Onun disinda seni kaale almalari zor deneyimlerle konusmak daha cok dinletir tabi ki. Dislamasalar iyimis.

Ben de sizinle aynı dertten muzdaribim. Kırılmıyorum ama sıkıntıdan patlıyorum! Konuşacak birşey de bulamıyorum. Yok bebeği uyumamış, yok yemiyormuş. Cidden bıkmış durumdayım

mmmm
yapmanız gereken sizi üzen insanlar tavirlarinizdan dahi anlamıyorsa neden bile bile kendinizi üzecek ortamlara giriyorsunuz. ya takmayacaksiniz ya da gorusmeyeceksiniz .

mmmm
yapmanız gereken sizi üzen insanlar tavirlarinizdan dahi anlamıyorsa neden bile bile kendinizi üzecek ortamlara giriyorsunuz. ya takmayacaksiniz ya da gorusmeyeceksiniz .
Takmamak elde degil aslinda sikilmak da degik bu yani uzuluyorum ister istemez kendi kendime diyorum keske benimde olsa da benide aralarina alsalar dislanmak cok kotu bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…