Zaten beni dinlemedikleri zaman susuyorum konuyu degistirmeye calisiyorum ama.nafile bir yerden illaki aciliyo konu dua edin kizlar hyirlisiyla benimde olsnAa dengesiz kadin :)
Bosverin kafaniza takmayin ya sizde, ya dinleyin sadece ya da ayy ne kadar zor demi cocuk isleri falan deyin :)
Yok pek kulturumuz gelismis degil zaten insanlar herseyini cocuklarina adamislar gercekten cok sıkıliyorum bu muhabbetlerden dini muhabbet acinca yine unutuyorlar birazcikBen de bekarım ve çocuğum yok diye büyüklerin olduğu ortamda acayip dışlanmış hissediyorum
Varsa yoksa kocaları çocukları ya olan var olmayan var.Biraz da bilim, ekonomi, siyaset falan konuşalım
Muhabbetleri baya koyu oluyo bu konuda varlari yoklari bebekleri yada gercekten psikilojim bozuldu bu konuda fazla alinganim=) benim bebeğim olsaydı dinlerdim valla yorum yapmanı sık dişini 2 sene . Sen de dogurmamis olursan doya doya benimkini yonlendir =)
Ya boşver sen de umrunda olmasın .
Bebek işte sabah akşam neyini konusuyorlarsa
Bazen sikildigimi.belli etmek istiyorum ama bu sefer de cocugu yok ya o yuzden boyle yapiyo demelerini de istemiyorum benim uzuldugumu sikildigimi bir tek esim.biliyo biz bu muhabbeti cok yapiyoruz esimle ve.her defasinda aklima geldikce agliyorum bu sefer esimde kiziyo hersey Allah tan diyoayyy en uyuz olduğum şey 3-5 çocuklu kadının toplanıp benimki de şunu yaptı, benimki de bunu dedi muhabbeti yapmaları.
hani ekstra bir durum olur konuşulur (sağlık problemi, davranış bozukluğu, uyku sorunu vs) fikir alışverişi yapılır ki burda da yapıyoruz ama benimki şunu yer bunu içer böyle s.çar muhabbeti çok sıkıcı.
ben muhabbet uzayınca aman çocuklardan başka konuşacak şeyiniz yok diyip başka konu açıyorum, siz de bir şekilde sıkıldığınızı belli edin, çekilir çile değil çünkü.
Ayyy bi arkadaşım geldi aklıma iki sohbet edeyim içimi dökeyim diye giderdim. Çocuğun kaçta kaka yapıp kaçta dk emdiğine kadar dinlerdim. Başka muhabbeti yoktu. En son ay yeteeer diye isyan ettim de rahatladım
Sonra çocuklar neden birey olmayı başaramıyprÇocuğu kabız olunca KABIZ OLDUK diye de bahsediyorlar mı.
Diş çıkardık!!!
Yürüdük falan
Elimde değil çok gülüyorum bunlara.
Çocuğun yaşadıklarını kendileri de yaşıyorlar gibi
Çocuksuz arkadaşların varsa onlara katıl.
Gelecegin super kaynanalari bunlar.Çocuğu kabız olunca KABIZ OLDUK diye de bahsediyorlar mı.
Diş çıkardık!!!
Yürüdük falan
Elimde değil çok gülüyorum bunlara.
Çocuğun yaşadıklarını kendileri de yaşıyorlar gibi
Çocuksuz arkadaşların varsa onlara katıl.
Bazen sikildigimi.belli etmek istiyorum ama bu sefer de cocugu yok ya o yuzden boyle yapiyo demelerini de istemiyorum benim uzuldugumu sikildigimi bir tek esim.biliyo biz bu muhabbeti cok yapiyoruz esimle ve.her defasinda aklima geldikce agliyorum bu sefer esimde kiziyo hersey Allah tan diyo
Evet ama kimseden de kopamiyorum bira sanirim fazla insancilim yani kiriliyorum ama yinede konusuyorum mesela esimin halasinin gelini var hamileyken cocugun tekme atma videolarini bana yolluyodu yani sanki nispet atar gibi biliyodu cocuk istedigimi uzuldugumude biliyodu insanlar cok garip ya hala icimdeki kirginlik gitmedi ona.karsi tavirlarimdan da anlamiyo yani
Takmamak elde degil aslinda sikilmak da degik bu yani uzuluyorum ister istemez kendi kendime diyorum keske benimde olsa da benide aralarina alsalar dislanmak cok kotu bir durummmmm
yapmanız gereken sizi üzen insanlar tavirlarinizdan dahi anlamıyorsa neden bile bile kendinizi üzecek ortamlara giriyorsunuz. ya takmayacaksiniz ya da gorusmeyeceksiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?