Cocuk sohbetleri

Ben de sizinle aynı dertten muzdaribim. Kırılmıyorum ama sıkıntıdan patlıyorum! Konuşacak birşey de bulamıyorum. Yok bebeği uyumamış, yok yemiyormuş. Cidden bıkmış durumdayım
Aynen canm aynen ben fazla uzulup esimede yansitiyorum o da bu sefer uzuluyo esimde cok istiyor ama ne yapalim bu da Allah tan

Cocuksuzken çocuklulara asla katılmazdim, muhabbet katlanılacak gibi gelmezdi.
Şimdi de çocuksuz muhabbet beni sıkıyor. Siz de uygun olan insanlarla görüşün. Çocuğu olmayanların yorumları bana da "ciddi" gelmiyor açıkçası. Çünkü eskiden düşündüğüm şeylerin tam aksini düşünüyorum diyebilirim şu an.

Yani ne bilim bu kadar dusuncesiz olamaz bir insan diyorum kendi kendime biliyorlar sonucta cok uzuldugumu.cok istedigimi biraz daha dikkatli olamazlarmi diyorum sonradan da dunya benim etrafimda donmuyor ya diyorum

bu memlekete herkes bilerek mi konuşuyor
biraz bağırın biraz argo konuşun birazda inşallah manşallah işe yarıyor insanlar dinliyorlar

Haklisiniz zaten beni dinlemiyorlar bende en iyisi susayim bide boyle denemek lazim belki daha az hasar alirim

komiksiniz ya hepinize cok tesekkur ederim gercekten cok rahatladim

Siz de o ortamlarda konuşmayın sözünüzü kimse dinlemiyorsa.Çok bilmişler sizi küçümserler tabii bu nerden bilecek bunun sözünü dinlersek çocuğun bebeğin başına bir şey gelir diye.Bunun bir alt modelleri de sevgilileri olan kızların sevgilisi olan kızlarla konuşup olmayanlarla konuşmaması mesela onların ilişkileri için önerileri dinlememeleri.Siz de girmeyin onların muhabbetine bence ben öyle yapıyordum size bir alt model örneğini verdiğim şeylerde.

Yani ne bilim bu kadar dusuncesiz olamaz bir insan diyorum kendi kendime biliyorlar sonucta cok uzuldugumu.cok istedigimi biraz daha dikkatli olamazlarmi diyorum sonradan da dunya benim etrafimda donmuyor ya diyorum

Ha siz cocuk istediginiz icin uzuluyormuşsunuz. Gerci yinede ayni kapıya cikiyor gorusmemek. :) konusmalarini engelleyemezsiniz sonucta nereye kadar.

Kardeş ne isin var onlarla yaw? Ben bekarken cocuklularla mumkun oldugunca takilmazdim.
Muhabbet "en guzel benimki mıçıyor" olarak son buluyordu çünkü.

Bana da tuhaf geliyor evet ama söyle bir düşümde , çocuk diş çıkarana kadar anne 10 diş çıkarıyor. :)
....

E.E.O , Allah hayırlısıyla kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin.
Sadece bebek alanında değil bir çok alanda " herseyi ben bilirim " havası var maalesef insanlarda.
Görmemezlikten gelmeyi başarmak lazım.

Ben çok sıkılıyorum o muhabbetlerden ya. Çocuğum çok zeki, çalışkan, yaramaz vs diye sürekli söyleyeni mi... yok bütün gün ne yaptığını anlatana mı... ıyy yani. Geçen arkadaşlarla tatile gittik bir hafta boyunca çocuğunun ne kadar iyi olduğunu dinledik. Hatta yan yana olmadığımız zamanda gelince dinledik biz yokken ne yaptı. Boğulmuştum artık. Uzak durun çok itici oluyorlar

hic muhatap olmayarak buldum ben cozumu 2 sene bebek dusunmedik arkadas oturmalarinda herkes bebegiyle ilgili bisey diyordu yorum yapinca dedigin gibi duymuyolardi bile bende sadece dinledim bildigim faydali olacagina inandigim bi konuda bile agzimi acmadim sadece dinledim yoksa sinirleniyodum boylelikle kafamda sinirlerimde rahat etti

Düşüncelerimi önemsemeyen insanlarla görüşmem. Bırak onlar hep birlikte gaz çıkarsınlar kabız olsunlar diş çıkarsınlar ateşlensinler. Sen takılma onlarla. Gıcık oluyorum bu konuşma tarzına. Psikologlar da hiç normal değil diyor bunlara.

Kıyamam size ya benim sağlık sorunlarım var bir sure cocuk sahibi olamayacagim çok ciddi değil sorunum ama bende bu muhabbetler olduğun da üzüldüğümü fark ettim. Hatta dün bi eve gittim oturmaya ev sahibinin akrabası, sözde fısıldayarak kadının kulağına bunun çocuğu yok mu dedi ev sahibi de tedavi goruyor dedi ama ben tedavi gormuyorum cunku sorunum kadin hastaligiyla ilgili degil onu nerden cıkardı anlamadim;( hatta tam o anda ev sahibinin çocuğu da kucagimdaydi nasıl bozuldum kötü oldum ama sonra toparladım unuttum çocuk sahibi olmanın artısı da var eksisi de degil mi? Daha bir canınin sorumlulugunu almadiginizi düşünüp rahatlamaya mutlu olmaya ozgurce gezmeye tozmaya çalışın. Hem herkes çocuk sahibi olabilir ama herkes anne baba olamaz :))))

Ah evet guzel anlatiyorlar ama bide bunlarin evde ugrasmalarini o haldeyken gorsen

Çocuğu on yaşına gelmiş 120 aylık olduk diyenlerde cabasi

aman sorun sende degil canim insanlar artik hep en iyisini ben bilirim kafasinda internete güveniyolar ama eskiler derki bin biliyosan bir bilene gene sor cevremde hic dogru düzgün arkadasim kalmadi tek tek resti cekdim yardim etmek isdeyim fikir sundukca daha cok kalkti totolari bosver yanliz takil kafanada tokadan baska bisi takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…