Aynen canm aynen ben fazla uzulup esimede yansitiyorum o da bu sefer uzuluyo esimde cok istiyor ama ne yapalim bu da Allah tanBen de sizinle aynı dertten muzdaribim. Kırılmıyorum ama sıkıntıdan patlıyorum! Konuşacak birşey de bulamıyorum. Yok bebeği uyumamış, yok yemiyormuş. Cidden bıkmış durumdayım
Yani ne bilim bu kadar dusuncesiz olamaz bir insan diyorum kendi kendime biliyorlar sonucta cok uzuldugumu.cok istedigimi biraz daha dikkatli olamazlarmi diyorum sonradan da dunya benim etrafimda donmuyor ya diyorumCocuklularla takilmaBenim cocuklu gorustugum kimse yok mesela. Zaten evimdede cocuklu misafir sevmiyorum olabildigince. Sıkılırım surekli cocuk muhabbetinden.
Onun disinda seni kaale almalari zor deneyimlerle konusmak daha cok dinletir tabi ki. Dislamasalar iyimis.
Haklisiniz zaten beni dinlemiyorlar bende en iyisi susayim bide boyle denemek lazim belki daha az hasar alirimCocuksuzken çocuklulara asla katılmazdim, muhabbet katlanılacak gibi gelmezdi.
Şimdi de çocuksuz muhabbet beni sıkıyor. Siz de uygun olan insanlarla görüşün. Çocuğu olmayanların yorumları bana da "ciddi" gelmiyor açıkçası. Çünkü eskiden düşündüğüm şeylerin tam aksini düşünüyorum diyebilirim şu an.
çocuğu olanlar olarak biz bile sıkılıyorsak sizin sıkılmamanız mümkün değil.
şu an kuzenlerimle tatildeyiz mesela, akşamları çocukları annelerimize bırakıp çıkıyoruz, bu sürekli x ne yaptı acaba, uyudu mu acaba, bugün yemek de yemedi bik bik bik, altı üstü 5 günlüğüne bir yere gelmişiz bikaç saat müzik dinleyip kafamızı dağıtıyoruz onda da çocuk muhabbeti yapıyor, çemkiriyorum susmuyoryahu 5 gün çocuğun az yese az uyusa ne olur, bi sus, bi eğlen dimi, hayatı çocuk olmuş bunların (kuzenimi çooook severim) sonra da bana telefonu elinden bırakmıyorsun diyor, e bırakıp napıcam
Yani ne bilim bu kadar dusuncesiz olamaz bir insan diyorum kendi kendime biliyorlar sonucta cok uzuldugumu.cok istedigimi biraz daha dikkatli olamazlarmi diyorum sonradan da dunya benim etrafimda donmuyor ya diyorum
Çocuğu kabız olunca KABIZ OLDUK diye de bahsediyorlar mı.
Diş çıkardık!!!
Yürüdük falan
Elimde değil çok gülüyorum bunlara.
Çocuğun yaşadıklarını kendileri de yaşıyorlar gibi
Çocuksuz arkadaşların varsa onlara katıl.
Kıyamam size yaKizlar merhaba sizinle birsey paylasmak istiyorum . cevremdeki herkesin cocuklari var bebekleri yani bi nuhabbet oluyo bebegim sunu yer bunu yer vs gibi sohbetler edilince ben de bildigim birseyde fikrimi soylemek istiyorum beni kimse dinlemiyor evliyim ve suan cocugum yok bu muhabbetler yapilirken kendimi cok dislanmis hissediyorum bu psikolojiden nasil cikabilirim gercekten cok uzuluyorum ve kiriliyorum
Çocuğu on yaşına gelmiş 120 aylık olduk diyenlerde cabasiÇocuğu kabız olunca KABIZ OLDUK diye de bahsediyorlar mı.
Diş çıkardık!!!
Yürüdük falan
Elimde değil çok gülüyorum bunlara.
Çocuğun yaşadıklarını kendileri de yaşıyorlar gibi
Çocuksuz arkadaşların varsa onlara katıl.
Ayyhh dimi yavÇocuğu on yaşına gelmiş 120 aylık olduk diyenlerde cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?