Yok zaten daha girmicem o muhabbetlere aynen dediginiz gibi sevgili olayi filanda dogru haklisiniz . insanlar bu kadar dusuncesiz olmasa keskeSiz de o ortamlarda konuşmayın sözünüzü kimse dinlemiyorsa.Çok bilmişler sizi küçümserler tabii bu nerden bilecek bunun sözünü dinlersek çocuğun bebeğin başına bir şey gelir diye.Bunun bir alt modelleri de sevgilileri olan kızların sevgilisi olan kızlarla konuşup olmayanlarla konuşmaması mesela onların ilişkileri için önerileri dinlememeleri.Siz de girmeyin onların muhabbetine bence ben öyle yapıyordum size bir alt model örneğini verdiğim şeylerde.
:) tesekkur ederm canm benim tavsiyelerine uyucam sizinle konusunca icim rahatladiaman sorun sende degil canim insanlar artik hep en iyisini ben bilirim kafasinda internete güveniyolar ama eskiler derki bin biliyosan bir bilene gene sor cevremde hic dogru düzgün arkadasim kalmadi tek tek resti cekdim yardim etmek isdeyim fikir sundukca daha cok kalkti totolaribosver yanliz takil kafanada tokadan baska bisi takma
Allah razi olsun insallah olur umidimi asla kesmem Rabbimden bir bildigi vardir diyorum bu da benim tanidigim insanlarla sinavim galibaBana da tuhaf geliyor evet ama söyle bir düşümde , çocuk diş çıkarana kadar anne 10 diş çıkarıyor. :)
....
E.E.O , Allah hayırlısıyla kucağınıza bebeğinizi almayı nasip etsin.
Sadece bebek alanında değil bir çok alanda " herseyi ben bilirim " havası var maalesef insanlarda.
Görmemezlikten gelmeyi başarmak lazım.
rica ederim canim valla cevremde nekadar pimpirikli herseyi kafasina takan onu yesin bunu yemesin sürekli marka pesinde kosan aileler var cocuklari hep sıska mizmiz uyumsuz bugün kizim kumun icine soktu resmen kafayi ne bulursa yer ciğer bile sever istinasiz masAllah turp gibi takma biseyi akisina birak Fazla deger boyun eger:) tesekkur ederm canm benim tavsiyelerine uyucam sizinle konusunca icim rahatladi
Ben çok sıkılıyorum o muhabbetlerden ya. Çocuğum çok zeki, çalışkan, yaramaz vs diye sürekli söyleyeni mi... yok bütün gün ne yaptığını anlatana mı... ıyy yani. Geçen arkadaşlarla tatile gittik bir hafta boyunca çocuğunun ne kadar iyi olduğunu dinledik. Hatta yan yana olmadığımız zamanda gelince dinledik biz yokken ne yaptı. Boğulmuştum artık. Uzak durun çok itici oluyorlar
Yok zaten ben bu muhabbetleri asla yapmam demiyorum tabikide ben de yaparim ama cocuk dusunen veya cocugu olmayanlarn yaninda fazla konusmak istemem cunku ister istemez uzuluyorum muhabbetlerine dahil olamiyorum dislanmisim gibi benimde olsa keske dedigim cok olmustur yani . biraz daha anlayis bekliyorum beni seven taniyan insanlardan cunku uzuldugumu ister istemez goruyorlar bile bile konusmak insanin canini sikiyor insallah benimde olur hayirlisiSizin sorununuz bence cocuk sahibi olmakla ilgili. Cocuk sahibi olsaniz bu mubabbetlerij en alasini yapacak potansiylen goruyorum sizde. Cocuk sahibi degilken cocuk mubabbeti o kadar boş geliyordu ki. Yani yemegini yemis kakasini yapmis bugun 2 yas krizindeymis yok ogle uykusu kacmis cok huysuzmus. Bunlar benim hayatim oldu simdi kacmak istesemde kacamiyorum ki. Elbette sukurler olsun. Allah size de hayirli vakitte saglikli bir evlat nasip etsin.
:):) bu lafi cok begendim cok mantiklirica ederim canim valla cevremde nekadar pimpirikli herseyi kafasina takan onu yesin bunu yemesin sürekli marka pesinde kosan aileler var cocuklari hep sıska mizmiz uyumsuz bugün kizim kumun icine soktu resmen kafayi ne bulursa yer ciğer bile sever istinasiz masAllah turp gibi takma biseyi akisina birak Fazla deger boyun eger
hic muhatap olmayarak buldum ben cozumu 2 sene bebek dusunmedik arkadas oturmalarinda herkes bebegiyle ilgili bisey diyordu yorum yapinca dedigin gibi duymuyolardi bile bende sadece dinledim bildigim faydali olacagina inandigim bi konuda bile agzimi acmadim sadece dinledim yoksa sinirleniyodum boylelikle kafamda sinirlerimde rahat etti
Dogrudur canim haklisin . takmamaya calisicam insallahDüşüncelerimi önemsemeyen insanlarla görüşmem. Bırak onlar hep birlikte gaz çıkarsınlar kabız olsunlar diş çıkarsınlar ateşlensinler. Sen takılma onlarla. Gıcık oluyorum bu konuşma tarzına. Psikologlar da hiç normal değil diyor bunlara.
:):) sizin durumda vahiymis ama cok kotu bir duygu dimi kendinizi ifade edememek sanki cirpiniyorsunuz boguluyosunuzda kimse sizi duymuyo garip bir duygubenim uç çocugum var
bi arkadas ne zaman otursak çocuklarin yedigi içtiginden daha digrusu yediremediklerinden fln bahsediyor
ben bisey desem bi dk surmuyor hop soz ona geçiyor ben bisey anlamadan vede anlatamadan
yani çocuksuzlukla alakasi yok bazi insanlar bayyor oyle :)
baska bi komsum kocasini ve ailesini anlatir, o 10 soylerse ben 1 bile diyemityorum yarim kaliyor, makineli tufek gibi imkani yok basedemiyorum bende saece" onay kiplerini kullaniyorum az da gorusemiyorum en yakin komsum ( yurt disindayim )
otekisi çocugun derslerinden bahseder her an, bu liste uzar giderr
bende bahsediyordurum belki ama hiç farkinda deilim :)
çozumu bi sure uzak kalabilirsin o ortamdan, dusunmeyince stres yapmayinca belki daha kolay olur hersey..
Dimi haklisin bosu bosuna kendimi uzuyorum bananeki yani sanki cocugum mu varda dahil olmaya calisiyorum konularina
Takmamak elde degil aslinda sikilmak da degik bu yani uzuluyorum ister istemez kendi kendime diyorum keske benimde olsa da benide aralarina alsalar dislanmak cok kotu bir durum
Bende denicem umursamamyi bakalim degisen ne olacakbazen oluyor ya.
bana da oluyor canım bilmiyorum ki bizde mi sorun?
benim tam arkadaş olduğum 1-2 kişi var . öyle kimseye güvenemiyorum zaten. Diğer insanlarla da arkadaş oluyorum ama çok sallamıyorum. Yani dinlemişler dinlememişler umursamıyorum.
Ne yazık ki arkadaş kolay edinmiyor. Vazgecilmeyecek arkadaş. Onlar da liseden felan kalıyor yoksa evlenince vs zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?