çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

Sat gitsin araba alınır ama keşkeler para ile satın alınmayacak kadar büyük olabilir bazen ne için yaşıyoruz ki mutluluk için

arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :KK43: yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Yahu zaten 26 yasinda misiniz önce borcunuz bitsin ya o borcla nasil cocugu bakacaksiniz? Bu sürecte at kafadan kendini rahat birak, her hangi bi sorunun yoksa daha zamani degil belkide hamile kalmaniz? Bende 3 bucuk yildir evliyim gene cocuk icin acele etmiyoruz zaten olcagi varsa olur olmayacagi varsa kismet der gecerim evliliginizi yipratmayin benden size nacizane fikrim 🤷🏼‍♀️

yok özeldeki doktor direk tüp bebek dedi aşılama zaman kaybı boşa para harcama olur dedi

Aile büyükleri satsın kendi arabalarını, size maddi destek olsunlar. Madem bu kadar konuşuyorlar, borç harç içinde çocuk büyütmek istemiyorum deyin. Çok konuşmasınlar. Çok biliyorlarsa tedavinizi üstlensinler

Arabasız bir kadının çocuk sahibi olması bana ilginç geliyor.

Benim arabam kapıda. Ona rağmen endişelerim var

Eşiniz evde yok diyelim. Çocuk hasta oldu. Ne yapacaksınız. Birilerini mi arayacaksınız?

Araba dursun. Yaşınız genç. Sonra yapılır çocuk.
Geç saatlerde yorum yazarken böyle garipleşiliyor galiba:)
Her anne adayının önce arabası olsun diyorsunuz yani çok güldüm:)
Eşiniz evde yok diyelim dediğiniz durumda siz evdesiniz yani. Araba sahibi olmak > çalışan kadın olmak.. Taksi hooop arıyorsun kapında çok elzem değil. Her evde iki araç olsun duman soluyalım arabaları üstüste park edelim ağaçları kesip otopark yapalım.

İki kere Uludağ üni de aşılama yaptırdım masraf etmeyeyim diye
6 ay tüp bebek sırası bekledim
Oraya başvurduğum güne lanet olsun
Hastaların dosyaları ulu orta yerde duruyor
Bazen tahlil örnekleri ortalık yerde durur
Manyagın biri alsa karıştırsa yer değişse basına dolu iş alırsın

Resmen formalite aşılama yapmışlar ki bunu tam tüp bebek sıram gelip kendi içimde aydınlanma yaşayıp özel bir hastanede soluğu alana kadar

Devleti tüp bebek konusunda asla tavsiye etmiyorum
Gittiğim hastanede bu işin ne kadar ciddi ve emek veren bir is olduğunu anladım

İki aşılama yaotılar
Rahimimde polip varmıs
Miyom varmış
Bunu söylemediler bile

Bebeğim tutsa idi miyom ve polip bebeği zaten düşürürmus

Kanımda pıhtılaşma varmıs
9 ay iğne kullanmam gerekti
Bunun testini bile yapmadılar
Tutsa yine düşecekti

Aşılamadan snr ne bir iğne ne bir vitamin hiçbirsey vermediler tutması için

Özeldeki dr um resmen emek sarfetti milim milim ve ilk denemede hamile kaldım

Canım az kalmış doğumuna Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bursa dasın sanırım.. hangi hastane ve doktora gidiyorsun..??

Canım senle aynı durumu yaşadım bence bekle ki başıma gelenleri anlatsam dersin hayatta her şeyin sırası var ve zamanı mevlam bunu biliyor . Şimdi keşke tüp bebek yaptırmasaydım diyorum tedavi yüzünden hem maddi borca girdim hem de hastalandım ilaçlar yüzünden ömür boyu tedaviye mahkumum .borçlar bitmese kafayı yerdim çünkü her şey para

Canım senle aynı durumu yaşadım bence bekle ki başıma gelenleri anlatsam dersin hayatta her şeyin sırası var ve zamanı mevlam bunu biliyor . Şimdi keşke tüp bebek yaptırmasaydım diyorum tedavi yüzünden hem maddi borca girdim hem de hastalandım ilaçlar yüzünden ömür boyu tedaviye mahkumum .borçlar bitmese kafayı yerdim çünkü her şey para
Cok gecmis olsun. Simdi durumunuz nasil

Geç saatlerde yorum yazarken böyle garipleşiliyor galiba:)
Her anne adayının önce arabası olsun diyorsunuz yani çok güldüm:)
Eşiniz evde yok diyelim dediğiniz durumda siz evdesiniz yani. Araba sahibi olmak > çalışan kadın olmak.. Taksi hooop arıyorsun kapında çok elzem değil. Her evde iki araç olsun duman soluyalım arabaları üstüste park edelim ağaçları kesip otopark yapalım.
Cok komiksiniz cidden 😂😂😂 araba kapidaymis anladigim.kadariyla ehliyetiniz yok yazik valla uzuldum.

Cok komiksiniz cidden 😂😂😂 araba kapidaymis anladigim.kadariyla ehliyetiniz yok yazik valla uzuldum.
Arkadaşım sen değil miydin arabamı satacağım diyen? Seni koruyayım derken bana mı çattın:) Arkadaş arabasız anne olmaz bebek sahibi olmak ertelenebilir demiş. Sen de böyle düşünüyorsan satabilirim diye niye yazdın ki? Borçların da varmış. Borçla harçla iki araba sahibi mi oldunuz? Ehliyetim var ama evimizde tek araba var. Siz aman tek araba ile kalmayın kuzum:)

Bebeğim doğduğunda ben 31 eşim 34 yaşındaydı. Şu anki halinden 5 yaş ileriydim yani. Bence kesinlikle beklemelisin. Benim gibi emziremezseniz bebeğin maması bezi doktoru eşyaları kıyafeti derken 1500-2000i görüyorsun hemde lüks hiç olmadan. 3 kredi artı bu mahveder. Krediler bitsin, sakin olun, eşiniz yapabileceği şeyleri yapsın sigara bırakma sağlıklı beslenme spor gibi sonra denersiniz.

• Beğen
Reactions: 000
bu kadar borç harçla çocuk mu bakacaksınız.bekleyin önce borçlarınız bitsin

• Beğen
Reactions: 000
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :KK43: yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Sat arabayı bacım çalışıp kazanırsınız.Çocuk evin neşe kaynağı .

Arkadaşım sen değil miydin arabamı satacağım diyen? Seni koruyayım derken bana mı çattın:) Arkadaş arabasız anne olmaz bebek sahibi olmak ertelenebilir demiş. Sen de böyle düşünüyorsan satabilirim diye niye yazdın ki? Borçların da varmış. Borçla harçla iki araba sahibi mi oldunuz? Ehliyetim var ama evimizde tek araba var. Siz aman tek araba ile kalmayın kuzum:)
Ay yok yanlislikla size yazdim o diyen bayanaydi kusura bakmayin

Bence tüp bebekten önce eşin iyi bir ürologa gitsin.İlaç takviye gıda ile düzelir inşallah benim de eşimde sorun vardı takviye ile çaksir suyuyla 1 yıl sonra hamile kaldım.Bana da anca tüp bebekle olur demişti doktor.

Bebek dogduktan sonra masraflar artiyor..

Back
X