çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

Yaşınız küçük öncelikle stresi üzerinizden atin çevreyi de kafaya takmayın düşünmüyorum diyin benim de 1 yıl olmadi çocuğum ama kimse çocuk düşündüğümü bilmiyordu düşünmüyorum daha erken diyordum bu sayede insanların ikide bir sormasindan kurtuluyorsunuz biliyorum zor ama belki de kendi haline bıraksanız doğal yollardan olacak yaş bakımından şanslısınız acele etmeyin.

Borcların bitmesini bekle belki o zamana kadarda olur 1 sene var o kadarda cok degıl

Ankara'da Zekai tahirde tüp bebek yaptırmış bir arkadaş 3000 TL yıl buluyor dedi sizin niye bukadar uygun fiyat anlamadım.İlaclar 1800 tuttu 900 de hastaneye yatırdık dedi.Arada bikac da gidenle 3 bunu buluyor dedi şaşırdım su böyle deyince.Sigortali bunu söyleyen ve hemşire de bana aynısını dedi
Rapor cikardiktan sonra ilaçlar 1800 tutmaz cok fazla bu fiyat

Iki kere raporlu ilaç aldim
birinde 600
Birinde 500 lira ödedim

Daha yasin genç. Acele etmeyin çocuk için. Önce borçları temizleyin biraz. Bu süreçte de gebeliği kafanizdan çıkarın. Stres kalktı mı çocuk da oluyor genelde akışına bırakın.

Çok yokmuş borçlarin bitmesini beklemende fayda var. kafan rahat olur ama sonra hiç vakit kaybetme.çünkü yaş ilerledikçe kadinlarda da yumurta rezervi azaliyor.benimde eşimde sorun var ve her bir tüp bebek denemesine başladığımzda 2 seneyi buluyor yaptırmak inanki.testlerdi ameliyatlardı.zaten aylarca ilaç kullaniyorsunuz bide onu bekliyorsunz.ben 5 senede ancak 2 kere deneyebildim ki bir tanesi yarm kaldı.doktorum başka hastaneye gitti.diğerini özelde yaptrmştm.bende yaşm genç diyip önemsememiştim şuan yaşm 33 oldu ve endişeliyim ya bende de sorun çıkarsa diye.ozaman daha zorlaşır çünkü.
özel olmayacaksa eşinizin ne sorunu vardi?

Son düzenleme:
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :KK43: yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Yaşın gençmiş sigortalıysanız devlet karşılıyor 3 denemeye kadar ne bileyim yüzde yüz başarı oranı yok ben de önceden 3 defa denedim tüp bebek olmazsa arabayı satmak mantıklı gibi gelmedi yaşınız ileri olsaydı satın derdim de inşallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

birinde 600
Birinde 500 lira ödedim
Rapor nasıl çıkartılıyor peki bilmiyorum ben.Aiyle söyleyin benim bir kızım var ilk esimden ikinci evliliği yaptım 4 yol oldu bebeğimiz olmuyor 3 aşılama geçirdim devlette şimdi tüp bebek hakkı kazandım Zekai tahirde yardımcı olur musunuz rapor konusunda bana da

birinde 600
Birinde 500 lira ödedim
Bana öyle dedi yaptıran ve tıp bebek sekreteri de 2000 civarında olur dedi sigortalı idi yaptıran kadın sigorta yoksa 12 bunu buluyor burda dedi bana bildiklerinizi nolur yazın olur mu

sorun var işte :KK43: eşimden kaynaklı
Celalettin peruya gidin. Elit istanbul hastanesinde.erkek ve bayan infertilitede uzman. Dahiliye doktoru ama bu alanda gelıstırmıs kendısını. Belkı tüpe bile gerek kalmaz. Bende ona gitmedim ama arkadaslar gitti onlara önerdıgı tedavıyı uyguladım. 6 aylık ıkız kızlarım var. Asılama yada tüp değil. Yumurta takibi sadece

Bide nerede oturuyorsunuz. Arkadasların dedıgı gıbı devlette ıkı asılama sonrası tüp raporu alıp yarı yarıya alıyosunuz. Bu arada eşinizin kullanacagı bısey iğne ilaç gibi peru raporda yazıyo uyguna alırsın. Ama tüp asılama bunlara baslamadan once peruyla görüş

Nasılsa daha gencsiniz acele etmeyin borçların bitmesine kadar daha bir kendiniz deneyin tutmazsa borclar bitince bakarsiniz arabayı mı satsak kredi mı ceksek diye çocuk zaten masraf demek e kiraydi krediydi çok bunalirsiniz biraz daha rahata çıkın öyle bakın derim ben

Arabayı satıp borçları kapatın sonra tüp bebek yaptırın bence. İnşallah tüpe gerek kalmadan olur. 🙏

Yaşınız genç .önce devlette deneyin o süre zarfında krediler de hafifler. Ilk denemede Allah nasip eder de belki. Devlette tedavi olup hamile kalanlarda var .yapilan aynı işlem sonuçta.

Back
X