- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
- Konu Sahibi MevsimlerGibisin
-
Hamilelik hassasiyeti herhalde.Valla biri benim cocuguma inek dese anneside bişey demese döverdim galiba okadını
Çocuktur deyip gülup geçemezdim
Ben de aizin gibi düşünüyorum. Özgüvenli çocuk yetiştirmek için müdahale etmiyorlar. Peki bizim çocuklarımız ne olacak onların çocukları yüzünden benim çocuğumun özgüveni yerle bir olacak. Benim hatam çocuğumu uyarıp baskalarına zarar vermemesi yönünde yetiştirmek mi olacak ?Önümüz de ki yüzyıla duyarsız,benim bebem hepinizinkinden daha özguvenli olacak diyen analar yüzünden
Nurtopu gibi terbiyeden,empatiden uzak,şiddet meraklısı,vizyonsuz bir nesil geliyor gözümüz aydın..
Haklısınız çocuğa değil direk anneye yönelmeliydim galiba. Öfkemi kontrol edemedim.Anne uyarmamış iste,belliki yetiştiremiyor,o onun ayıbı.
Sizin ayıbınız sen daha cok ineğe benziyorsun demeniz.
Evet evet aynen böyle oldu. Ben aslında kadın pasif sanırım çocuğuna müdahale etmekte yetersiz diye düşündüm başlarda hep . Ama konu ona geldiği zaman hemen patladı. Demek ki aynı tepkıyı kendi oğluna da gösterebilirdi.Haklısın.
İlk kez demiyormuş. Ayıp yahu. Hiç terbiye edep öğretmiyorlar mı acaba?
Bak kendi çocuğuna sert çıkıştığında hemen tırnaklarını gösterdi.
Saygı istiyorsan saygı göstereceksin net.
Ağzına sağlık
Çocuk anne inek geldi diye bağırdıkça annesi yanındaki kadınlarla sohbet ediyor hiç istifini de bozmuyor. İnanın kaç dakika yüzüne baktım birşey söyler umuduyla ama yok.Kizmakda haklisiniz ama o an verdiginiz tepki agir geldi bana sen daha cok inege benziyorsun demek yerine boyle seyler denmeyecegini annen sana ogretmedimi cok ayip deseydiniz keske anne hatali cunku sessiz kaliyor o sessiz kaldikca uyarmadikca cocuk tekrarliyor
Öfkemi kontrol edemedim haklısınız. Çok sabırlı bir insanım ama defalarca aynı şey olunca huzurum kaçtı tamamen.Kizmakda haklisiniz ama o an verdiginiz tepki agir geldi bana sen daha cok inege benziyorsun demek yerine boyle seyler denmeyecegini annen sana ogretmedimi cok ayip deseydiniz keske anne hatali cunku sessiz kaliyor o sessiz kaldikca uyarmadikca cocuk tekrarliyor
Yıllardır aynı sitedeyim ilk defa böyle bir saygısızlıkla karşılaştım. Öfkemi yeterince kontrol edemedim ama gerçekten çok sinirlendim . Hala moral olarak kötü durumdayım. İnsanlar çok saygısız gerçekten .Valla biri benim cocuguma inek dese anneside bişey demese döverdim galiba okadını
Çocuktur deyip gülup geçemezdim
Peki zamanında anneyle konuşmayıp direkt çocuğu muhatap alarak "Sen daha çok benziyorsun." demek başka bir bencillik, şiddet ve vizyonsuzluk değil mi?Önümüz de ki yüzyıla duyarsız,benim bebem hepinizinkinden daha özguvenli olacak diyen analar yüzünden
Nurtopu gibi terbiyeden,empatiden uzak,şiddet meraklısı,vizyonsuz bir nesil geliyor gözümüz aydın..
Bir sonraki aşama site yonetımıne şikayet etmeyı düşünüyorum çok huzurumu kaçırdılar inanın.Annenin bu kadar müdahalesiz kalması şaşkınlık verici. Olan olmuş keşke demenin manası yok bende katılıyorum direk anneyle muhattap olmalıydınız. Bir sonraki sefer duymazdan gelin yoksa bu konu daha uzar gibime geldi.
Size geniş vizyonunuzla başarılar dilerim , ben de kendi vizyonum yetmediği için sizden fikir almak adına konu açmıştım, kırmadan yorum yaparsak daha iyi olur, teşekkür ederim ilginize.Peki zamanında anneyle konuşmayıp direkt çocuğu muhatap alarak "Sen daha çok benziyorsun." demek başka bir bencillik, şiddet ve vizyonsuzluk değil mi?
Annesi eğer bir kez olsun çocuğunu uyarmış olsaydı kesinlikle tepki göstermeyecektim inanın . Benim de asabımı bozan nokta oydu zaten.Ben de olsam, benim de canım sıkılırdı. Ama cocuktan cok annenin tepkisizliği asab bozucu..
Evet haklısınız fakat şöyle de bir şey var bizler elimizden geldiğince iyi çocuklar yetiştirelim her anlamda..Dünyanın buna çok ihtiyacı var..Ben de aizin gibi düşünüyorum. Özgüvenli çocuk yetiştirmek için müdahale etmiyorlar. Peki bizim çocuklarımız ne olacak onların çocukları yüzünden benim çocuğumun özgüveni yerle bir olacak. Benim hatam çocuğumu uyarıp baskalarına zarar vermemesi yönünde yetiştirmek mi olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?