Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

dayımların bahçede futbolcu edasıyla burnumu sümkürüp yere atıyorum
bahçede dolaşan tavuklardan biri gelip mideye indiriyo benim attığımı
çığlıklar atarak ağlamaya başlıyorum
"gukkuli fırtığımı yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
diye

büyükbabamların bahçede piknik yapıyo aile
bizim olduğumuz yerde de tavukla horoz çiftleşiyo
hain horoz tavuğun tepesine binince ağlamaya başlıyorum büyükbabaaaaaaa gukkuliyi öldürüyooooooooooooooo büyükbabaaaa
horoz da inatçı hiç inmeye niyetli değil tepesinden zavallıcığın
büyükbabamla el ele yanlarına gidip horozu tekmeleyerek indiriyorum tavuğun tepesinden tavuğu da teselli edip gidiyorum yemek yemeye kahraman edasıyla

Annemin birine yalan soyledigini duyarsam bunu direkt soylerdim. Sonra basbasa kaldigimizda "dogrucu davut.. beni milletin icinde yalanci cikarma.." diye azari yerdim. :90:

Bende çok yaramazdım ve annemden malum bedduayı bende çok aldım

Annem gençliğinden beri şekersiz çay içer. Ama şekerlidende nasıl nefret eder anlatamam... bende kahvaltıda falan annem bişey için kalksa ya da başka bişey olsa hemen kaşla göz arasında benim bardağımdaki çay kaşığını onun bardağına alır kendi çayımla onunkini değiştirirdim. Bu böyle birkaç kere devam etti zavallım sürekli kendi çayı sanıp güvenerek şekerli çayı içiyordu.. Bende kahkahalarla gülüyordum. Sonra birgün yine aynısını yaptım kadın oturdu hüngür hüngür ağladı. :84: Bir daha yapmadım

Küçükken annem bana birşey yerken arkadaşlarına da ver canları çeker, göz hakkı falan derdi, bende öyle yapardım. Birgün hiç unutmuyorum erken kalkmıştım, annemle babam uyuyordu. Aldım elime leblebi poşetini yiyorum bi ara annemlerin odasına gittim baktım ikiside uyuyo, babamında ağzı açık... Dedim babamın canı çekmiştir, ağzını açmış onada vereyim... Gittim bir tane leblebiyi babamın ağzına attım ama leblebinin babamın ağzının derinliklerinde kayboluşu hala gözlerimin önünde... Sonra babam öksüre öksüre kalktı annemde sesine uyandı öksürükler arasında çıkardı leblebiyi ve tabi ben bi ton fırça yemiştim Düşünsenize bacak kadar boyumla baba katili olacaktım... :44:

ah türk filmleri... nasıl etkiliyorsa insanı

ne kaa muhabbetli bi kardeşliğiniz varmış

koptum ama ben bunaa

ayy nerden de aklına gelmiş ki bu ambiyans

kaşlarını yırtarım mıııı
bi kupayı haketti ama

biberonun arkasından koştuğunu düsündüm de

iğne iplikle simit dikmek.... aman Allahım ... anneniz kocaman bir

çok piiisssiikopaattçaa

şimdi efenim bu kadar okuduktan sonra bi tane de benden.. sizler kadar profi değilmişim haşarılıkta ama olsun
bigün ablamla koşturuyoruz evin içinde,ben kaçacam derken kanepenin kenarına çenemi bi güzeell dannn.. kanıyo filan annem de yalnız evde korkmus kadıncagız,kapmış beni götürmüş hemen hastaneye. çarptıgımı fln hatırlamıyorum ama dr. sahnesini hatırlıyorum. adam dudağımın hemen altına dikiş atacak,tabii ben sakin durursam neyse dikiş zor bela atıldı,adam dedi ki dikişle oynamıcak. ben duramadım, o dikişi dilimle oynardım sürekli oyna oyna cıkar,tekrar dikiş,tekrar çıkar bidaha da dikmediler

bi zaman cok hastalanmıstım, hergün penisilin... nasıl acıyo anlatamam... bi iğnede o kadar kendimi sıktım ki iğne totomda kırılmıstı... ondan sonrakilerde,annem rahmetlik anneannem fln gelirlerdi yanımızda,yani iki kişi kollarımı tutardı anca vurulurdu o iğne... bi keresinde tam hatırlamıyorum ya annem ya anneannem, sıkma kendini yavrum benim elimi ısır demişlerdi de, iğne vurulana kadar o eli ne biççim ısırdımsa,çok felaket iz yapmıştım
ay canlarım,insan cok pişman oluyor

Bu arada öğrendim o tahin pekmez olayının sonunda o tahin pekmezde babam tarafından kafamdan aşağı boca edilmiş

biz 3 kardesiz. erkek kardesmz pek sakindir.ama 3 müz biraraya gelince felaketlere imza atabiliyoduk. bi gün erkk kardesmle evde kavga ediyorz. odadan odaya koşuyorz.ben girdim odaya kapıyı kapattm gelmesin diye.kapı da buzlu camdı. çocuk kapıyı iteyim derken eliyle camı parcaladı. koluyla kapının camını kırdı filmlerdeki gibi tabiki cam paramparca kol paramparca 15 dikiş atlmstı koluu resmen parcalanmstı bi gün de 2 kardesm yolda birbirlerini kovalıyolar bunlara araba çarptı.2 sine de aynı araba. neyse hastaneye gittiler. sonra ifade verecekler. polis soruyo kim kovaladı o diyo ben kovaladm diğeri diyo hayr ben kovaladımartk ne yazdılar bilmem

eski evlerde beyaz yumuşacık postlar olurdu ya hani kuzu postu mudur nedir tam bilemiyorum ama tüyü yumuşacık kar gibi beyaz
işte bu postlardan vardı dayımların salonunda iki tane
annemler de beni tuvalete alıştırmak için altıma bi şey giydirmiyolar ki tuvaletim geldiği an gidip yapayım lazımlığıma hatta lazımlığı da evde peşimde dolandırıyolar ama yumuşacık post dururken soğuk lazımlığı kim ne yapsın?
beyaz postun üstüne koyun gibi kakamı yapıp gezermişim evde yengem ve annem çıldırırlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…