Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

hiiiiiiiiiiii nasıl canın yanmıştır

ama işte dağcının zirveye tırmanmanın hayali gibi o meyveye ulaşmak bilirim

evet şimdi ne saçma geliyor ama ozaman tek amaç o incir tanesiydi işteee yiyemedim birde yeseydim içim yanmazdı

ayy canlarım benim.... annelerimiz işte... ben sana demedim mi dese de oturur seninle ağlar....

sinirinden ağladı zaten kadıncağızzz annem bana inşallahh seninde sen gibi çocuğu olsun dedi hemde kaç kez şimdi geri all anne neolur diyorumdaaa gülerekk yoookk diyor valla olursa naparım bilmiyorum

bir anım daha geldi aklıma dur onuda nalatayım hzır unutmadanilk okula başlamamıştım daha 6 yaşlarında falanım mahallede tülay ablamız vardı o ortaoku çağlarında falandı ozaman tüm benim açğımdaki kızların ikonuydu yaptığı ile giydiği ilebir günn bizi topladı onların bahçelerinde havuz vardı hadi ben size yüzme öğreteyim mahalledeki 4-5 arkadaş aldık havlularımızı bikinilerimizi onların bahçesine gittik annelerimizde geldi tabii bizi izlemeye neyse girdik havuza 3-5 suyla oynadık sağı solu su yaptık güya yüzüyoruz ve çıktık havuzdann ben güneşlecem dedim serdim havluyu bahçein duvarına duvarda hafif meğilli bir duvar gene annem ve annemim bir numaralı komşusu arkadaşı müjgan teyzede in ordan dediler ben gene hiiiiçççç istifimi bozmadım güneşlecem dedim kapattım gözlerimi azcık içim geçer gibimi oldu dönmeyemi çalıştım bilmiyorum duvardan yere düştüm ama boyumdan büyük ısırgan otlarının içindeydim düştüğümde nasıl feryat bende nasıl figan herkes yoplandı başımaaa ama ağlamaktan artık sesim kısıldı o derece her yanım kaşınıyor acıyorr hastaneye gittik doktor muayene etti dilim bile şişmiş yani o derece diyelirim kızlarrr gene annemim ahı orda tuttu

yazdıklarımı okuyup da annesinin canına kastı varmış bu kızın diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu
anneme hep çok düşkün olmuşumdur yaramazlıklarım da da kötü niyet yoktu yani hiperaktiflik vardı annem ilaç kullanmamı istemezdi enerji boşaltmak lazım napalım
neyse

büyükbabamlardayız bahar ayları herkes toplanmış sacda et kavruluyo bahçede ocak kurulmuş mis gibi koku yayılıyo her yere ama çok kalabalık köyden gelenler aile üyeleri
erkeklere bahçeye sofra kurulmuş kadınlar da içerdeler
e malum erkeklere etin en güzeli gidiyo kalanlar kadınlara bahşedip veriliyo gibi bi durum var
annem de et kavurmasını çok sever
ben erkeklerin arasındayım amcam bağdaş kurmuş bende önünde bacaklarının arasında oturuyorum
lavaşa sarıp sarıp eti götürüyo erkekler ama ben yemiyorum her zamanki gibi
baktım et bitiyo sacın dibi kalmış artık
lavaşı aldım elime amcamın kucağından kalktım sacı sıyırdım bi güzel lavaşa amcam durdurdu herkesi almayın daha yiyecek diye herkes beni izliyo
sacda tek et parçası kalmayana kadar sıyırdım eti lavaşa sardım bi güzel içine domates falan da koydum kalktım gidiyorum amcam da meğer peşimden geliyomuş ne yapacak diye
içeri gittim annemin yanına oturdum kucağına
al dedim sana et kalmıyodu seviyosun sen
amcam arkadan kopardı kahkahayı vay eşek sıpası yiyecek diye ellemiyoruz anasına götürüyomuş meğer diye

sinirinden ağladı zaten kadıncağızzz annem bana inşallahh seninde sen gibi çocuğu olsun dedi hemde kaç kez şimdi geri all anne neolur diyorumdaaa gülerekk yoookk diyor valla olursa naparım bilmiyorum

galiba bu meşhur dua(!)yı almışız hepimiz... bende de accüükk -az ama yaa - asilik vardı da, annem de derdi çocugunuz olunca anlarsınız derdi,alttan alttan senin gibi evladın olursa anlarsın gibi işte...

ayy sevimli şey senii :13::103:

dişçide tam dişçi kerpetini ağzıma yaklaştırırken koltuğun altına girdim ordan bi masanın altına, annem doktor ve hemşire beni yakalamaya çalışırken, pratik bi şekilde kapıdan kaçtım, ben önde kaçıyorum annem arkada kovalıyor, ben kaçar o kovalar, allahtan sonunda hastanenin çıkış kapısını buldumda kovalamaca bitti, o günden sonra dişçiye gitmedim hiç

Son düzenleme:
aklıma geldi benimde annem hep anlatır

annem çalışan bi kadın. bi taneden ablam var benden 4 yaş büyük. ben tam haırlamıyorum ama baya küçükmüşüz. annem işte ablam ve ben evde tek başımayız.

salonumuz krem renkliydi koltuklar halılar falan. ablamla çamur oynicaz diye salondaki çiçeği halının tam ortasına topraklarıyla birlikte dökmüşüz üzerinede su dökmüşüz çamur olsun rahat yapalım diye
annem akşam işten gelince anne sana yemek hazırladık diye o çamurdan yaptığımız kurabiyeleri anneme göstermişiz annem şok tabi kimbilir kaç kere yıkamışlardır o halıyı çamuru çıkartabilmek için

Ben uyku konusunda problemli bir çocukmuşum bir türlü uyutamazlarmış
Doktora gitmişiz ve doktor benim için bir ilaç yazmış bir çay kaşığı verin yeterli hemen uyur demiş
Tabi annemler benim gibi bir çocuğu 1 tatlı kaşığı zor uyutur diye ilacı vermişleeeerrrr.....

Ve ben o gece hiç uyumamışım ertesi gün gece geç bir saatte uyumuşum

Doktora sormuşlarda on binde bir görülen bir durum böyle bazı çocuklarda tam tersi etki yapıyor bu ilaç şok oldum yani demiş doktor amca

Son düzenleme:
bende küçükken birisinden yavrumun yavrusu yarısıda yılanın yavrusu dediğini duymuştum o akşamda bebek görmeye gidicez amcamın torunu oldu..
ben bebeği sevmeye gittim severken yavrumun yavrusu yarısıda yılanın yavrusu dedim..
sonrada anneme dedim ki anne şimdi bebek ablamın ya bu bizim yavrumuz eniştemler yılan demi dedim ki eniştenin annesi babasıda orda herkez sustu annem benim hiç ses çıkmıyo yüzü kıpkırmızı oldu..
hemn yengem çocuk canım işte deyip böle geçiştirmeye çalıştı...
annem hiç konuşamadı sanırım o akşam utancından bende yanında bebek bebek diye hala atlıyorum annem salmıyo...

ben 6 yaşlarındayken kardeşimde 1-2 yaşlarında falan, kardeşimi alıp çamaşır makinasına atmıştım. fişi takamadığım için annemi çağırmıştım kadın şooook

Annemin birine yalan soyledigini duyarsam bunu direkt soylerdim. Sonra basbasa kaldigimizda "dogrucu davut.. beni milletin icinde yalanci cikarma.." diye azari yerdim. :90:

okula başlamışım ama nasıl nefret ediyorum diğer çocuklardan, öğretmenimden.. beslenme bezimi camdan çırpıyorum o sırada ağlıyorum falan
annemden de civciv istemiştim, zor bela 10 tane aldırdım sınıf 20 kişi her gün o civcivleri iki kişinin yerine öldürürdüm, terlikle kafalarına vurmalar, duvarlara çarpmalar, tuvalete atmalar vs vs

ayy inanmıyorum amancia yaa nasıl öldürüyodun...

gerçi birgün civciv almıştık ben eve soktum onu annem görmeden ablamda hızlı hızlı mutfağa geliyordu birden yüksek sesle cikkk sesi duydum sadede bir baktım ablam ağlıyo kim koydu bunu içeriye diye meğer ezmiş civcivi...
sonra ben onu gömmüştüm...

onları öldürmek için eve koşa koşa gidiyodum düşün yani kansız öldürünce tüylerini yolardım, bir gün tıraş bıçağıyla yapmaya kalktım kendi parmaklarımı doğradım o gün anlaşıldı civcivlerin nereye gittiği :26:
akvaryumdaki balıklardan da alıp keserdim iç organlarını ameliyat ederdim

inanmıyorum
ne kadar soğuk kanlıymışsın sen..

Çocukken çok ünlü bi yaramazdım annem fareden çok korkar bi gün güzelce yıkayıp giydirmiş sokağa inmişim farenin kuyruğundan tutup anneee diye bağırmışım hayal meyal de hatırlıyorum amaa gerisini(!) hatırlamıyorum

bütün kuzenleri dövmüşümdür bi kere bazısının kafasını falan yardım hatta okulda gayet yapılı bi cocugu dövüp disiplinlik olmuştum

biz de anneannemin bi civcivini diri diri gömmüştük keşke yapmasaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…