hiiiiiiiiiiii nasıl canın yanmıştır
ama işte dağcının zirveye tırmanmanın hayali gibi o meyveye ulaşmak bilirim
ayy canlarım benim.... annelerimiz işte... ben sana demedim mi dese de oturur seninle ağlar....
sinirinden ağladı zaten kadıncağızzz annem bana inşallahh seninde sen gibi çocuğu olsun dedi hemde kaç kez şimdi geri all anne neolur diyorumdaaa gülerekk yoookk diyor valla olursa naparım bilmiyorum
yazdıklarımı okuyup da annesinin canına kastı varmış bu kızın diye düşünmemeniz için yazıyorum bunu
anneme hep çok düşkün olmuşumdur yaramazlıklarım da da kötü niyet yoktu yani hiperaktiflik vardı annem ilaç kullanmamı istemezdi enerji boşaltmak lazım napalım
neyse
büyükbabamlardayız bahar ayları herkes toplanmış sacda et kavruluyo bahçede ocak kurulmuş mis gibi koku yayılıyo her yere ama çok kalabalık köyden gelenler aile üyeleri
erkeklere bahçeye sofra kurulmuş kadınlar da içerdeler
e malum erkeklere etin en güzeli gidiyo kalanlar kadınlara bahşedip veriliyo gibi bi durum var
annem de et kavurmasını çok sever
ben erkeklerin arasındayım amcam bağdaş kurmuş bende önünde bacaklarının arasında oturuyorum
lavaşa sarıp sarıp eti götürüyo erkekler ama ben yemiyorum her zamanki gibi
baktım et bitiyo sacın dibi kalmış artık
lavaşı aldım elime amcamın kucağından kalktım sacı sıyırdım bi güzel lavaşa amcam durdurdu herkesi almayın daha yiyecek diye herkes beni izliyo
sacda tek et parçası kalmayana kadar sıyırdım eti lavaşa sardım bi güzel içine domates falan da koydum kalktım gidiyorum amcam da meğer peşimden geliyomuş ne yapacak diye
içeri gittim annemin yanına oturdum kucağına
al dedim sana et kalmıyodu seviyosun sen
amcam arkadan kopardı kahkahayı vay eşek sıpası yiyecek diye ellemiyoruz anasına götürüyomuş meğer diye
ayy sevimli şey senii :13::103:
Annemin birine yalan soyledigini duyarsam bunu direkt soylerdim. Sonra basbasa kaldigimizda "dogrucu davut.. beni milletin icinde yalanci cikarma.." diye azari yerdim. :90:
okula başlamışım ama nasıl nefret ediyorum diğer çocuklardan, öğretmenimden.. beslenme bezimi camdan çırpıyorum o sırada ağlıyorum falan
annemden de civciv istemiştim, zor bela 10 tane aldırdım sınıf 20 kişiher gün o civcivleri iki kişinin yerine öldürürdüm, terlikle kafalarına vurmalar, duvarlara çarpmalar, tuvalete atmalar vs vs
ayy inanmıyorum amancia yaa nasıl öldürüyodun...
gerçi birgün civciv almıştık ben eve soktum onu annem görmeden ablamda hızlı hızlı mutfağa geliyordu birden yüksek sesle cikkk sesi duydum sadede bir baktım ablam ağlıyo kim koydu bunu içeriye diye meğer ezmiş civcivi...
sonra ben onu gömmüştüm...
onları öldürmek için eve koşa koşa gidiyodum düşün yanikansız öldürünce tüylerini yolardım, bir gün tıraş bıçağıyla yapmaya kalktım kendi parmaklarımı doğradım o gün anlaşıldı civcivlerin nereye gittiği :26:
akvaryumdaki balıklardan da alıp keserdim iç organlarını ameliyat ederdim
onları öldürmek için eve koşa koşa gidiyodum düşün yanikansız öldürünce tüylerini yolardım, bir gün tıraş bıçağıyla yapmaya kalktım kendi parmaklarımı doğradım o gün anlaşıldı civcivlerin nereye gittiği :26:
akvaryumdaki balıklardan da alıp keserdim iç organlarını ameliyat ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?