bi keresinde de beni kucağına zorla aldığında indirmeyince görürsün sen deyip kucağına işemiştim
hayır yani nasıl da o anda geliverdiyse
zor zamanlar için hep yedeklerim
sidikli diye nam salmış biri olduğum için pek de zorlanmadım aslında
ay inanmıyorum barroyine güldürdün yha beni bol bol sabah sabah (iki tane ikileme böle ardarda kullanılır mı acebö :26:)
bütün gülen iconları koymak istiyorum yhaaa:90::90:
büyükbabamlara gitmişiz onların da bağ evi tuvaletleti evin dışında tahtadan karanlık bi yer
karanlığı geçtim delik kafam kadar zaten ve berbat kokuyo yanına yaklaşmazdım o yüzden
nasıl olsa her yer ağaç çimenlik tuvaletim geldikçe annemi peşime takar bahçede tuvaletimi yapmak için yer seçerdim
otururdum ot batardı
otururdum böcek olurdu
otururdum sinek popoma konardı
popom ay ışığında parlarken ben bi oraya bi buraya oturup tuvaletimi yapmak için yer seçerdim annem de çıldırırdı tabi
bi keresinde piknikteyiz yer seçmem mümkün değil altıma yapmam an meselesi annemle gittik yine oturduğum an yapmaya başladım oooh ne rahatlık ama biraz sonra yerimden bir sıçradım annemin ödü koptu ne oluyo diye ısırgana oturmuşum zavallı popom
büyükbabam hacca gidecek bizde uğurlamaya gittik ama kış kıyamet bahçe bembeyaz
ve o sene köpeklerden kat kat saldırgan bi kaz sürüsü edinmişler hayvanlar beni gördükleri an koşuyolar peşimden
bahçeye o havada çıkan tek akıllı tabi ki benim!
dolaşıyorum bahçede gak gak gak gak kazlar görüş açıma girdi bi an bakıştık ve ben önde onlar arkada uzuuun bi süre koştuk durduk
bağırtılarımı kimse duymadı evin içinde olduklarından
en sonunda koşacak halim kalmadı ağaca tırmanmaya yeltendim ve bi tanesi elimi bi tanesi popomu ısırdı
o anki bağırtıma evden büyükbabam çıktı
bi yandan gülüyo bi yandan acıyo halime arkasında da annem onda acıma yok baya gülüyo katıla katıla
ağacın tepesinde ben altta kazlar
o akşam büyükbabam kazları cezalandırdı popomu ısıranı kesti yedik sofradaki halini görünce oooooooooooooohhhh sen beni ısırırsın he bak şimdi biz seni nasıl ısırıyoruz dememle aileyi hayretlere düşürmüştüm
damarlarımda vahşilik akıyo sanırım
Benim için çokkk kolaydııııııı
Tabiki yemek yemeyerek krize sokardımmmm...Olay şu boyuttaydı annem akşam yemeğinde ağzıma et verir ama ben yutmayarak inat eder ertesi sabah yine ağzımda o etle uyanırdım...Bitmedi devamı var canım annem okula 1 dilim ekmek koyardıı ama ben yine yemeyerek yarısını geri getirirdimm...Tabi sevgili annemde isyanlardaaaaa CANIM ANNEMMM ÇOK ÖZÜR DİLERİMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUMM
ne demek efendim yeter ki gülün
ama bi de bana dua edin annemin kendin gibi olsun çocukların bedduası tutmasın diye çünkü yetinmez senden beter olsunlar der hiiiiiiiiiii mazallah bi de benim ikiz doğurma olasılığım çok yüksekmiş forumca anca idare ederiz heralde
barro x 5 hem de iki tane aman yarabbi düşünmek istemiyorum evlenmesem mi
bayılıorum şu senin bitkisel hayata sokan cocukluğuna
bu kadar anı... ne kadar güzel aslında...
walla flocke bende tuttu demişti ama biz dua edelim sana,Rabbim sana uysal evlatlar versin
ikiz barrocidden senin halini düşünemiyorum :111::117::95:
annem bana öyle deyince sende çok yaramazdın dimiiii diyorum evet neden sordun şimdi diyo
anneannem de kesin sana evladın senden beter olsun dedi diyorum
çok bilmiş eşek seni diyo
bir anı da benden olsun kızlar...ben 9-10 yaşlarındaydım sanırım ilkokul 4.sınıfa geçtiğim yazdı..bizim müstakil bir evimiz ve meyve bahçemiz vardı aklınıza gelecek tüm meyve ağaçları mevcut bahçede bende yemek yemez tüm gün meyvelerle beslenirdim sonrası ishaldi ama olsunneyse şimdi bunu geçeyim bahçede kız kardeşimle oynarken gözüm incir ağacına takıldı daha doğrusu incir ağacındaki en olgun olan nerdeyse rengi sapsarı olmuş bal rengi gibi bir incir gördüm ağaca çıkmaya başladım(incir ağacının dalları çok sağlam değildir arkadaşlar bilenler bilir)çıktım ağaca yavaş yavaş ama kardeşim bağırıyor ablaaaaaa hava kararıyor yarın alırsın lütfen düşersin diye tabi ben dinlermiyim onu takmışım kafama bir defa o inciri kardeşimin sesine annem çıktı balkona kızımmm sakın çıkma bak in hava karardı yarın alırsın yok anne dedim alıcam onu tamam dedi düşersen sakın anne diye ağlama ve yanıma gelme tamam anne yaaaaaaaaa dedim annem sen bilirsin ben karışmıyorum dedi ve balkon kapısın sesiyle birlikte yalşalık 3 metre falan yüksekten incirin dibinde bulunan gül ağaçlarının üstüne çivileme düştüm elim yüzüm ve ayak tabanlarım gül dikenleriyle doldu nasıl kanıyor ama kızlar anlatamam gururuma yediremediğimden ağlayamadımda yukarı çıktım eve annem uzunca yüzüme baktııı baktıııı ve hiç konuşmadan ben sana demedimmi gene bildiğini yaptın dedi diye oda benimle ağladı
bir anı da benden olsun kızlar...ben 9-10 yaşlarındaydım sanırım ilkokul 4.sınıfa geçtiğim yazdı..bizim müstakil bir evimiz ve meyve bahçemiz vardı aklınıza gelecek tüm meyve ağaçları mevcut bahçede bende yemek yemez tüm gün meyvelerle beslenirdim sonrası ishaldi ama olsunneyse şimdi bunu geçeyim bahçede kız kardeşimle oynarken gözüm incir ağacına takıldı daha doğrusu incir ağacındaki en olgun olan nerdeyse rengi sapsarı olmuş bal rengi gibi bir incir gördüm ağaca çıkmaya başladım(incir ağacının dalları çok sağlam değildir arkadaşlar bilenler bilir)çıktım ağaca yavaş yavaş ama kardeşim bağırıyor ablaaaaaa hava kararıyor yarın alırsın lütfen düşersin diye tabi ben dinlermiyim onu takmışım kafama bir defa o inciri kardeşimin sesine annem çıktı balkona kızımmm sakın çıkma bak in hava karardı yarın alırsın yok anne dedim alıcam onu tamam dedi düşersen sakın anne diye ağlama ve yanıma gelme tamam anne yaaaaaaaaa dedim annem sen bilirsin ben karışmıyorum dedi ve balkon kapısın sesiyle birlikte yalşalık 3 metre falan yüksekten incirin dibinde bulunan gül ağaçlarının üstüne çivileme düştüm elim yüzüm ve ayak tabanlarım gül dikenleriyle doldu nasıl kanıyor ama kızlar anlatamam gururuma yediremediğimden ağlayamadımda yukarı çıktım eve annem uzunca yüzüme baktııı baktıııı ve hiç konuşmadan ben sana demedimmi gene bildiğini yaptın dedi diye oda benimle ağladı:1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?